Labai prasau patarimo ir komentu kambaryje gyvens 2 vaikai mergaite 3 metu ir vaikinas 11metu My Webpage
QUOTE(singrida25 @ 2014 04 30, 15:22)
Labai prasau patarimo ir komentu kambaryje gyvens 2 vaikai mergaite 3 metu ir vaikinas 11metu My Webpage
neatidaro

QUOTE(xglobus @ 2014 04 30, 11:30)
O gal daryti be kriaukles? Cia aisku iprocio reikalas, bet man jinai visai nereikalinga. Rankas galima isplauti ir virs vonios, jei masytuvas patogioje vietoje.
O kodel Jus nenorit daryti kriaukle virs skalbenkos?Kad ir auksciau bet visai patogu.Pratempti vamzdzius ir viskas.Dabar tu kriaukliu yra visokiu formu,nereikia jos gilios.Ir skalbenku yra ivairiu ismatavimu.
QUOTE(singrida25 @ 2014 04 30, 16:22)
http://www.part.lt/perziura/137ea98fca0b474887315aef8e9d73d4364.jpgQUOTE(singrida25 @ 2014 04 30, 17:45)
http://private.fotki...rida25/ivairus/
Papildyta:
[quote=singrida25,2014 04 30, 16:22]
Labai prasau patarimo ir komentu kambaryje gyvens 2 vaikai mergaite 3 metu ir vaikinas 11metu http://private.fotki...rida25/ivairus/
Papildyta:
[quote=singrida25,2014 04 30, 16:22]
Labai prasau patarimo ir komentu kambaryje gyvens 2 vaikai mergaite 3 metu ir vaikinas 11metu http://private.fotki...rida25/ivairus/My Webpage
QUOTE(xglobus @ 2014 04 30, 11:30)
O gal daryti be kriaukles? Cia aisku iprocio reikalas, bet man jinai visai nereikalinga. Rankas galima isplauti ir virs vonios, jei masytuvas patogioje vietoje.
Nežinau, čia turbūt įpročio reikalas.
Kažkada pas tėvus ilgai gyvenom tik su vonia.
Dieve dieve kokia ji baisi buvo.

QUOTE(gitulia @ 2014 04 30, 23:35)
Aišku, kad valyt reikia. Ir valėm. Bet kad vonia per kokius 15 metų buvo ant tiek nubruzinta, kad emales praktiškai nebuvo. Purvas greit isigerdavo.
QUOTE(singrida25 @ 2014 04 30, 15:22)

(Foto singridos25)
Sveiki
nežinau ar "pataikiau į temą" su savo klausimu, bet neradau tinkamesnės temos. Tai jei ką - atsiprašau
Nusipirkome butuką su tokiu išpalavimu

Prioritetas buvo - 3 kambariai (nors ne dideli, bet 3)
svetaine su virtuve ~16 kv.m, kiti kambariai ~11 kv.m. Bet dabar MB sugalvojo, kad svetainėje atstumas tarp TV ir sofos yra per mažas (2,7m) - mat svečiams bus nepatogu sėdėti prie stalo ir vaikščioti aplink jį
Taigi jis siūlo perdaryti į 2 kambarius... Sako, jei ką po to vėl perdarysime į 3 kambarius.. Bei, kad vaikas iki kokių 3 metų tikrai miegos tėvų kambarį

Aš nelabai palaikau jo mintį... Šio metu vaikų neturime - kada jie bus ir ar bus nežinome, bet norime. Taip pat nežinau kaip ilgai gyvensime bute - kelis metus ar visą gyvenimą
Norėčiau Jūsų patarimo ar verta keisti buto išplanavimą
Jei ne, kaip įtikinti MB, kad reikia palikti 3 kambarius...
Taip pat gal turite kitų idėjų kaip galima būtų išspręsti svečių problemą
Būčiau labai dėkinga

Nusipirkome butuką su tokiu išpalavimu

Prioritetas buvo - 3 kambariai (nors ne dideli, bet 3)

Aš nelabai palaikau jo mintį... Šio metu vaikų neturime - kada jie bus ir ar bus nežinome, bet norime. Taip pat nežinau kaip ilgai gyvensime bute - kelis metus ar visą gyvenimą

Norėčiau Jūsų patarimo ar verta keisti buto išplanavimą

Būčiau labai dėkinga

O svečiai pas jus dažni? Jei atvirai, nesuprantu tokio mąstymo, kad svečiams bus nepatogu, nes namai tai jūsų, o ne svečių. Svečiai ateis ir išeis, o gyventi ten reikės jums. Paveiksliukų nesimato, tad kažko daugiau pasakyti negaliu, bet aš tik už patogios erdvės kūrimą jums patiems.
Aš apskritai tokia namų sergėtoja, pas mus draugai užsuka retai, nemėgstu tiesiog kompanijos savoje erdvėje, kad ir kokie mieli ir geri draugai tai bebūtų. Bet čia tik mano nuomonė, manau atsiras ir kitaip mąstančių.
Aš apskritai tokia namų sergėtoja, pas mus draugai užsuka retai, nemėgstu tiesiog kompanijos savoje erdvėje, kad ir kokie mieli ir geri draugai tai bebūtų. Bet čia tik mano nuomonė, manau atsiras ir kitaip mąstančių.
QUOTE(boikaleo @ 2014 05 02, 11:26)
ne sveciams zmones butus perkasi, o sau. Kad patys gyventu ir, kad patiems patogu butu.
Buto plano nematau, bet ir as patariu nedaryti nieko ir negriovineti sienu. Kai bus vaikas, ar kai dar tik busit nescia, bus kitu islaidu, nei sienu murijimas.
O sveciu problema isspresti galima reciau kvieciant juos pas save i namus, o dazniau susitinkant neutralioj erdvej.