Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

QUOTE(Ilka* @ 2014 05 15, 12:49)
Planuojuosi dabar sau vonios kambarį ir toks klausimas iškilo - ar galima džiovyklę statyti ant skalbyklės, jei ji plonesnė už džiovyklę? Arba gal galima skalbyklę ant džiovyklės kelti? Tik į nugarinę sieną nelabai išeitų tvirtinimų kabinti, ji bus iš gipskartonio...

Skalbyklę reiktų statyti ant džiovyklės. Skalbyklės būgnas labai baladojasi ir ji pati labai vibruoja. Tuo tarpo džiovyklės būgnas veikia visai kitokiu principu ir ji stovi ramiai (jei nesugedusi aišku).

O šiaip tai ypač dėl to, kad siena gipsas, siūlyčiau pasidomėti ir pabandyti užsakyti specialią lentyną kur apačioje tilptų vienas įrengimas, o viršuje - kitas.

http://st.houzz.com/...aundry-room.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 16 gegužės 2014 - 15:41
Geras, kažkas tokio mūms būtų labai į temą, tuo labiau, kad skalbyklė plonesnė už planuojamą džiovyklę smile.gif Tik dar dvejojau, ar neišbarškintų tokios lentynos viršuje pastatyta skalbyklė? Gal kas turite ir naudojate? Skalbyklė pas mus nauja, vibruoja nestipriai, bet vis tiek ta vibracija baldui ko gero nelabai gerai būtų..
Atsakyti
Laba smile.gif

Vis negaliu irengti virtuveje valgomojo zonos.
Tai stalas nepatinka, tai kedes.
Vakar jau lyg ir radau patinkanti ir patogu varianta.

Stalas 1,2 m x 0,8 m

MB sako, kad noretusi ilgesnio ~10cm g.gif

Virtuveje 9,5 kv

Valgomojo zonai turiu 2x2 plota
Atsakyti
Įvertinkit,kad kėdėms skiriama 90 cm, kad būtų patogu atsisėsti,atsistoti.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 06 08, 09:42)
Įvertinkit,kad kėdėms skiriama 90 cm, kad būtų patogu atsisėsti,atsistoti.

Čia vienai, ania? verysad.gif

Nusipirkom indaują. Atrodo, dar vienas baldas, o kambary erdviau pasidarė, nes truputį kai ką perstūmėm.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 06 11, 12:32)
Čia vienai, ania? verysad.gif

Taip vienai, kad atstumti , atsisėsti, kad nereiktų susitrombuoti sėdant. Gal verčiau tada mažas stalas.
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi Jusu pagalbos blush2.gif
Tvarkomes namus, kolkas esame grindu betonavimo stadijoje, bet jau dabar reikia +/- apgalvoti isdestyma, kad tinkamai pasikloti vamzdzius rolleyes.gif

sioje patalpoje planuojama virtuve

user posted image

* raudonai pazymetas langas, esant reikalui galima uzmuryti
* zaliai pazymeta siena planuojame stumti i kolidoriu, taip padidinant virtuve

kolkas galvoje tik toks isdestymas (sviesus kvadratas kampe - saldytuvas)

user posted image

gal kas nepatinges ir koki savo varianta pasiulis blush2.gif ar kazka patars blush2.gif kazka idomesnio pasiulys labai dekinga busiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(corney @ 2014 06 18, 01:12)

aš kaip tik ta siena stumčiau i kitą pusę didinčiau kolidorių, didinčiau duru tarpą o ta kita praėjima užmūryčiau. virtuvines spinteles daryčiau palei visa lauko sieną. ta tarpą tarp virtuvės ir kolidoriaus daryčiau su stumdomom stiklinėm durim kad reikalui esant galima butu užstumti bet šviesa praeitu ir i kolidoriu. kolidoriuj statyčiau valgomojo stalą.
Atsakyti
Sveiki. Reikia idejos arba kad ant kelio uzvestumet. Name yra nedidelis kambariukas - Ziemos sodas. Katik suremontavau ir siai minutei atrodo taip:
user posted image

Ten duris pro kurias i virtuve patenkama, Duru nera, tiesiog iejimas.

Yra langas per visa sienos ploti 2,2m ir 1.8 aukscio. Grindys sviesenes, sienu spalva sodresne.

Nenutuokiam kaip irengti si kambariuka. Jis labai sviesus, ir siltas.

Seniau ji naudojo kaip valgomaji. Nedidelis stalas + 4 kedes. Bet nyku labai. Kazko tarsi truksta.
Plotas apie 5.5m2
Griauti nieko neina nes 50% sio kambario yra issikyse is namo.
Atsakyti
Vis laikas nuo laiko paskaitineju sia tema, ypac aktuali ji pasidare kai isigijome busta. Stebejau, kaip cia viena kitai padedade, ieskojau ideju, bet susiduriau su tokia problema kaip buto isplanavimas, as pati kiek suprantu pagal turima buto plana, tai musu bute nieko neimanoma nei pastumti nei perkleti... gal atsiras, kas paneigs ar patvirtins mano tokius mastymus... Noriu keisti, bet kai neturiu ziniu kreipiuosi i jus...
Planas toks
user posted imageHosted on Fotki

turime du mazus vaikiukus berniuka ir mergyte, masteme kol jie mazi dar iki mokyklos apgyvendinti didziajame kambaryje (17 kv), salia esanciame kambaryje (12 kv) butu miegamasi, svetaine atokiau esantis kambarys, veliau paaugus vaikams svetaine perkelti salia miegamojo, o vaikus i tolimesni kambari. dar minciu buvo kad i didiji kambari kelti palei viena siena perkelti virtuve, o virtuveje irengti atskira kambari... kol kas ismasciau tiek....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fey: 29 birželio 2014 - 17:26
QUOTE(locato @ 2014 06 28, 15:24)
Sveiki. Reikia idejos arba kad ant kelio uzvestumet.

o čia pirmas aukštas? gal galima pro ta visa vitrininį langą daryti išėjimą? Kaip kad būna su slenkančiom sistemom. vasarai viskas atsiveria, o žiemai užsidaro.

dar klausimas- ar ta siena, kur nesimato foto (prieš iėjimą) yra tuščia? ta prasme pilna siena?
man tai čia norėtųsi daryti tokią poilsio zoną- arčiau langu didesnės gėlės, ta siena (kur aš galvoju kad ji tuščia daryčiau visą lentynom ir pvz knygas susidėti. Jei nenorit per visą sieną, tai kažką improvozuojant:
user posted image
user posted image
user posted image

ir tada kokį nedidelį staliuką su kėdėmis, ar gal net sėdmaišius g.gif
žodžiu aš kažką šitokio įsivaizduočiau:

user posted image

tik koncentruoti kryptį pro langą žiūrėti ir relaksuoti

user posted image
user posted image

pavydžiu aš jums šitos patalpos smile.gif

p.s. o su kokia programa susidėjot 3d kambario vaizdą? Aš ir turiu klausimą bet nerandu su kuo parodyti savo patalpą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2014 05 16, 16:39)
Skalbyklę reiktų statyti ant džiovyklės. Skalbyklės būgnas labai baladojasi ir ji pati labai vibruoja.

man kaip tik sakė atvirkščiai - apačioje skalbyklė, viršuje - džiovyklė g.gif
Atsakyti