Ačiū už sveikinimus, merginos. Dėl tos naftos, na nesutikčiau. Nenorėčiau, kad aplink kočiotų mano žemę ir vaikščiotų kažkas, o jei dar ras, kas tada. Ir ką jie ten sumokėtų, tai ką, iš naujo viskas. Oi ne, nenorėčiau Švilpt, lai ieško valstybinėj žemėj.
Pas jus labai graziai, kaip is zurnalo galetumet sudalyvauti laidoje ,,supernamai,, Musu laiptai ne tokie, tai turbut reiktu sakyti U formos. Pas mus tik murai nera dar ko rodyti ir ko gero nemokeciau ikelt foto
Pas jus labai graziai, kaip is zurnalo galetumet sudalyvauti laidoje ,,supernamai,, Musu laiptai ne tokie, tai turbut reiktu sakyti U formos. Pas mus tik murai nera dar ko rodyti ir ko gero nemokeciau ikelt foto
Sakykit, jei rajoniukas skirtas gyvenanuju namu statybai, atvestos komunikacijos, tai leidima ststyti duos kai jau bus projektas, net jei visa tai yra regioniniam parke?
ne bandė suraityti, o jis jau suraitytas. Pasirašė kažkas lievas. Tai ir pasakiau, kad ši sutartis yra negaliojanti tarp kitko (suklastotas parašas), tegul žino, kad aš žinau.
QUOTE(Reniss @ 2013 03 28, 14:38)
sveikutes
istikro nesuprantu tu zmoniu kurie sutinka kad uz dyka dorotu ju sklypa, o apie pasekmes zinote, kokiu budu ieskos, o kompensacijos uz sugadinima, vezes kapeikines
kas sakė , kad už dyką . Paskemes žinau, paieškos būdą t.p. žinau , nes domėjausi.
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 28, 15:47)
Aš tai nebūčiau leidus, net ir už 100 lt įsivaizduok, jei ras - naftos pumpuoklius jums kieme pastatys o jei pati rastum, galėtum sau traukt su šiaudeliu po truputį
Dėl tos naftos, na nesutikčiau. Nenorėčiau, kad aplink kočiotų mano žemę ir vaikščiotų kažkas, o jei dar ras, kas tada. Ir ką jie ten sumokėtų, tai ką, iš naujo viskas. Oi ne, nenorėčiau
Švilpt, lai ieško valstybinėj žemėj.
Įstatymas imperatyvus - privalai sutikti, nėra pasirinkimo. Tik reikia sutarti dėl sąlygų. Kokios sąlygos tai bus ir kiek laiko jos bus aptariamos - metus, du ar 10 - nenurodyta Nebent pakeistumėt tą įstatymą. p.s. RK10 - palygink parašus ant jų siųlomo dokumento su parašu, kuris yra mano anksčiau prikabintame dokumente, asmuo ten įvardytas vienas ir tas pats. Ar pas tave sutampa?
Sakykit, jei rajoniukas skirtas gyvenanuju namu statybai, atvestos komunikacijos, tai leidima ststyti duos kai jau bus projektas, net jei visa tai yra regioniniam parke?
[/quotl
Laiptai tokie tik mes nedarem aiksteles, o laida berods sestadieniais per lietuvos ryto tv 18.30vak. As per interneta pasiziuriu lietuvos ryto tv yra irasytos laidos.