Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(gruoda @ 2013 03 29, 12:00)
nu, gyventojos, parašykit  biggrin.gif

citata iš VMI:
Valstybinė mokesčių inspekcija kasmet apskaičiuoja žemės mokestį, suformuoja ir patvirtina žemės mokesčio deklaracijas bei iki kalendorinių metų spalio 1 dienos įteikia jas mokesčių mokėtojams.
Žemės mokesčio mokėtojams, su Valstybine mokesčių inspekcija sudariusiems Dokumentų teikimo elektroniniu būdu sutartis, žemės mokesčio deklaracijų duomenys pateikiami Elektroninio deklaravimo sistemoje ir deklaracijos paštu nesiunčiamos.

Atsakyti
gruoda apie naturaliu istekliu mokesti klause....

[quote=Požiūris,2013 03 26, 10:12]Kai turi grezini, tai dar ten kazkaip uz naturalius isteklius reik moket, jei grezinis oficialus.
Atsakyti
aišku 4u.gif būsiu neatidžiai perskaičius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 30 kovo 2013 - 01:06
QUOTE(ilonux @ 2013 03 29, 15:27)
Kokį mokestį?

valstybei už vandenį iš gręžinio. Gal žinai ką nors?

QUOTE(*Kristal* @ 2013 03 29, 22:19)
citata iš VMI:
Valstybinė mokesčių inspekcija kasmet apskaičiuoja žemės mokestį, suformuoja ir patvirtina žemės mokesčio deklaracijas bei iki kalendorinių metų spalio 1 dienos įteikia jas mokesčių mokėtojams.
Žemės mokesčio mokėtojams, su Valstybine mokesčių inspekcija sudariusiems Dokumentų teikimo elektroniniu būdu sutartis, žemės mokesčio deklaracijų duomenys pateikiami Elektroninio deklaravimo sistemoje ir deklaracijos paštu nesiunčiamos.

Ačiū, bet ne apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 28, 18:37)
Ačiū už sveikinimus, merginos. 4u.gif
Dėl tos naftos, na nesutikčiau. Nenorėčiau, kad aplink kočiotų mano žemę ir vaikščiotų kažkas, o jei dar ras, kas tada. Ir ką jie ten sumokėtų, tai ką, iš naujo viskas. Oi ne, nenorėčiau schmoll.gif
Švilpt, lai ieško valstybinėj žemėj.

Va cia tai suprantu masto zmones, man keista kaip sutinka, vos ne kniskites po mano valdas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2013 04 01, 12:09)
Va cia tai suprantu masto zmones, man keista kaip sutinka, vos ne kniskites po mano valdas lotuliukas.gif

O tai tie kurie sutinka (sutiko ir sutiks), tai tie nemąstantys pagal jūsų pasakymą? Tipo durneliai? Neskaitantys įstatymų ir nieko nesuprantantys???

Nu, pervažiuos per tą žemę, tai kas jai atsitiks? Bus nebetinkama naudojimui, nebebus galima ant jos pašiūrės statyti ar bulvių sėti?
Manau mąsto tie, kurie pasidomi kas kur kaip yra ir kaip bus po to ir pasirašo asmeniškai naudingas sutartis atitinkančias jų lūkesčius.
Atsakyti
Sveikos, merginos,

ruošiuosi komandiruotei, darbų belekiek, mažai laiko saviems kompo reikalams lieka doh.gif

turiu klausimą dėl fasado apdailos, kas kokią patirtį apturėjot? norėjom plytom visą namą apdėti, bet daug piginų gaunasi, galvoju gal neverta? pasipasakokit... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2013 04 02, 14:57)
turiu klausimą dėl fasado apdailos, kas kokią patirtį apturėjot? norėjom plytom visą namą apdėti, bet daug piginų gaunasi, galvoju gal neverta? pasipasakokit...  4u.gif

Joo, plytom labai brangu gaunasi doh.gif Tinkas nepatinka, tai mes bandysim klinkerio plytelem klijuoti.
Butu dvieju aukstu namas, tai daryciau puse plyteliu, puse tinko. Nors kazkas cia temoje sake kad labai jau nusibodes variantas, tipo nuvalkiota, bet man taip priimtiniausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ade @ 2013 04 02, 15:20)
Joo, plytom labai brangu gaunasi  doh.gif Tinkas nepatinka, tai mes bandysim klinkerio plytelem klijuoti.
Butu dvieju aukstu namas, tai daryciau puse plyteliu, puse tinko. Nors kazkas cia temoje sake kad labai jau nusibodes variantas, tipo nuvalkiota, bet man taip priimtiniausia  rolleyes.gif

O jus pasiskaiciavot koks skirtumas plytelem ir plytom gautusi?

Mes pasirinko klinkeri, tik viena siena tinkuota, nes kitaip neisejo. pagal projekta buvo puse klinkerio, puse medzio, bet statybu eigoj persigalvojom. Kiek pravaziuoju ir pasiziuriu kur tinkuoti ar medis, tai po keliu metu matosi, kad reikia perdazyti, man jau negrazu. geriau jau siek tiek daugiau ideti, bet nereiks rupintis veliau. nebent norisi po keliu metu spalva fasado keisti, tai tada kitoks pasirinkimas.

as noriu pasidziaugti, dalis baldu jau parvaziavo, reiks mazosios kambario baldus surinkti. Spinta tambure sumontavo, labai patenkinti. Sviestuvus kelis nusiziurejom, reiks tik galutinai apsispresti ir nusipirkti.
Kai turesiu laiko, deliosiuos aplinkos projektuka, kur trinkeles, kur smelio deze ir pan.
Atsakyti
QUOTE(A&T @ 2013 04 02, 16:57)
O jus pasiskaiciavot koks skirtumas plytelem ir plytom gautusi?

Mes pasirinko klinkeri, tik viena siena tinkuota, nes kitaip neisejo. pagal projekta buvo puse klinkerio, puse medzio, bet statybu eigoj persigalvojom. Kiek pravaziuoju ir pasiziuriu kur tinkuoti ar medis, tai po keliu metu matosi, kad reikia perdazyti, man jau negrazu. geriau jau siek tiek daugiau ideti, bet nereiks rupintis veliau. nebent norisi po keliu metu spalva fasado keisti, tai tada kitoks pasirinkimas.

as noriu pasidziaugti, dalis baldu jau parvaziavo, reiks mazosios kambario baldus surinkti. Spinta tambure sumontavo, labai patenkinti. Sviestuvus kelis nusiziurejom, reiks tik galutinai apsispresti ir nusipirkti.
Kai turesiu laiko, deliosiuos aplinkos projektuka, kur trinkeles, kur smelio deze ir pan.

Iseina tikrai brangiau. Jau pradedant nuo to, kad plytu atveju reikalingas platesnis pamatas, o musu namas vieno auksto, tai pamatai santykinai nemazo perimetro. Brangiau kainuoja pati plyta ir jos murijimas. Mes pirksim plyteles uz mazdaug 25 lt/kv, nepirksim brangiu vokisku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pravelli @ 2013 04 02, 13:57)

turiu klausimą dėl fasado apdailos, kas kokią patirtį apturėjot? norėjom plytom visą namą apdėti, bet daug piginų gaunasi, galvoju gal neverta? pasipasakokit...  4u.gif

is savo patirties pasakysiu.pirmas namas yra 1a klinkeris,2 a. medis,kolkas jokiu problemu su medziu nes dazem tikrai brangiais dazais,va jau 7 metai eina ir ne minties perdazymui,bet dabar statom kita nama vieno auksto ir ji visa desim klinkeriu,kad ateiciai nereiketu jokiu perdazymu,tik pakalimus zinoma biggrin.gif
kiek jums paskaiciavo uz plyts padejima g.gif
QUOTE(A&T @ 2013 04 02, 15:57)
Kiek pravaziuoju ir pasiziuriu kur tinkuoti ar medis, tai po keliu metu matosi, kad reikia perdazyti, man jau negrazu. geriau jau siek tiek daugiau ideti, bet nereiks rupintis veliau. nebent norisi po keliu metu spalva fasado keisti, tai tada kitoks pasirinkimas.

nesutinku del dazu 4u.gif viskas priklauso nuo ju kokybes ax.gif va ir kaimynu musu kurie dazesi ROWAN BESTU dar ne vienas neperdazinejo ne vienas namas 4u.gif
westa ir biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2013 04 03, 10:12)
is savo patirties pasakysiu.pirmas namas yra 1a klinkeris,2 a. medis,kolkas jokiu problemu su medziu nes dazem tikrai brangiais dazais,va jau 7 metai eina ir ne minties perdazymui,bet dabar statom kita nama vieno auksto ir ji visa desim klinkeriu,kad ateiciai nereiketu jokiu perdazymu,tik pakalimus zinoma  biggrin.gif
kiek jums paskaiciavo uz plyts padejima g.gif
nesutinku del dazu 4u.gif viskas priklauso nuo ju kokybes ax.gif va ir kaimynu musu kurie dazesi ROWAN BESTU dar ne vienas neperdazinejo ne vienas namas 4u.gif
westa ir  biggrin.gif

ar cia tie amerikietiski dazai? kur bangu gatvej parduotuve?
Atsakyti