Laba ryta
o kaip su klinkerio plytelem patirtis ar nuogirdos? esu girdejusi, kad atsoka...
dekui uz nuomone, smagu, kad judejimas vyksta...kaip as laukiu
yra zinoma teisybes, kad viskas priklauso nuo kokybes
susirimavo kazkaip...
MV uzsimane pazaisti su AutoCad - idedu rezultata

QUOTE(Ade @ 2013 04 02, 14:20)
Joo, plytom labai brangu gaunasi
Tinkas nepatinka, tai mes bandysim klinkerio plytelem klijuoti.
Butu dvieju aukstu namas, tai daryciau puse plyteliu, puse tinko. Nors kazkas cia temoje sake kad labai jau nusibodes variantas, tipo nuvalkiota, bet man taip priimtiniausia

Butu dvieju aukstu namas, tai daryciau puse plyteliu, puse tinko. Nors kazkas cia temoje sake kad labai jau nusibodes variantas, tipo nuvalkiota, bet man taip priimtiniausia

o kaip su klinkerio plytelem patirtis ar nuogirdos? esu girdejusi, kad atsoka...

QUOTE(A&T @ 2013 04 02, 15:57)
O jus pasiskaiciavot koks skirtumas plytelem ir plytom gautusi?
Mes pasirinko klinkeri, tik viena siena tinkuota, nes kitaip neisejo. pagal projekta buvo puse klinkerio, puse medzio, bet statybu eigoj persigalvojom. Kiek pravaziuoju ir pasiziuriu kur tinkuoti ar medis, tai po keliu metu matosi, kad reikia perdazyti, man jau negrazu. geriau jau siek tiek daugiau ideti, bet nereiks rupintis veliau. nebent norisi po keliu metu spalva fasado keisti, tai tada kitoks pasirinkimas.
as noriu pasidziaugti, dalis baldu jau parvaziavo, reiks mazosios kambario baldus surinkti. Spinta tambure sumontavo, labai patenkinti. Sviestuvus kelis nusiziurejom, reiks tik galutinai apsispresti ir nusipirkti.
Kai turesiu laiko, deliosiuos aplinkos projektuka, kur trinkeles, kur smelio deze ir pan.
Mes pasirinko klinkeri, tik viena siena tinkuota, nes kitaip neisejo. pagal projekta buvo puse klinkerio, puse medzio, bet statybu eigoj persigalvojom. Kiek pravaziuoju ir pasiziuriu kur tinkuoti ar medis, tai po keliu metu matosi, kad reikia perdazyti, man jau negrazu. geriau jau siek tiek daugiau ideti, bet nereiks rupintis veliau. nebent norisi po keliu metu spalva fasado keisti, tai tada kitoks pasirinkimas.
as noriu pasidziaugti, dalis baldu jau parvaziavo, reiks mazosios kambario baldus surinkti. Spinta tambure sumontavo, labai patenkinti. Sviestuvus kelis nusiziurejom, reiks tik galutinai apsispresti ir nusipirkti.
Kai turesiu laiko, deliosiuos aplinkos projektuka, kur trinkeles, kur smelio deze ir pan.

QUOTE(jurčik @ 2013 04 03, 10:12)
is savo patirties pasakysiu.pirmas namas yra 1a klinkeris,2 a. medis,kolkas jokiu problemu su medziu nes dazem tikrai brangiais dazais,va jau 7 metai eina ir ne minties perdazymui,bet dabar statom kita nama vieno auksto ir ji visa desim klinkeriu,kad ateiciai nereiketu jokiu perdazymu,tik pakalimus zinoma
kiek jums paskaiciavo uz plyts padejima
nesutinku del dazu
viskas priklauso nuo ju kokybes
va ir kaimynu musu kurie dazesi ROWAN BESTU dar ne vienas neperdazinejo ne vienas namas
westa ir

kiek jums paskaiciavo uz plyts padejima

nesutinku del dazu

westa ir

QUOTE(braske24 @ 2013 04 03, 21:08)
ar cia tie amerikietiski dazai? kur bangu gatvej parduotuve?
taip ten pirkome bangu g.

QUOTE(Pravelli @ 2013 04 04, 10:24)
Laba ryta
susirimavo kazkaip...

Buna, kad atsoka...Labai priklauso, kaip suklijuota ir pan. Mum ties palangem atsoko po vienos ziemos, mano tevu namui tai iskele ir atsoko ties pamatais

Nelabai pamenu

QUOTE(sania @ 2013 04 04, 12:41)
Buna, kad atsoka...Labai priklauso, kaip suklijuota ir pan. Mum ties palangem atsoko po vienos ziemos, mano tevu namui tai iskele ir atsoko ties pamatais
Nelabai pamenu
tad paklausiu....Vieno auksto statote namuka? Cia kur ikelet butu panasiai jo isvaizda
Mes dabar su stogu ir vargstam....gautusi kazkas panasaus i jusu ideta paveikliuka, bet jei desim cerpes, tai gausis labai brangus stogas....Tad vel pristabdem....reik pamastyt. O gal vidaus planeli parodsysit ? 

Nelabai pamenu

taip, 1 auksto

Sveikos
salamandra, o kokius dazus pirkot tvorai?

QUOTE(salamandra07 @ 2013 03 24, 19:36)

QUOTE(Lana*** @ 2013 04 04, 15:52)
Sveikos

QUOTE(salamandra07 @ 2013 03 24, 19:36)

Zinok su atmintimi man laaabai nekas. Pirkom tokius kaip ilonux daze antrakart savo medine namo dali. Kazkas su vila lyg pavadinime, nu jos paklausk jin tikrai atsimena. Jei neskubu paziuresiu ant kokio kibiro dar metes man rodos, bet dabar su mazu esam ligoninej
Spindulele, likimo drauge, sveikinu pagaliau isikelus

Mes uzsisakem tvoros stulpeliu murininka ir stojom i eile vejos sejai...
Kazin ar ateis pavasaris? Nes mano paprikos ir pomidorai tuoj iki lubu bus ant palanges

QUOTE(salamandra07 @ 2013 04 04, 22:03)
Spindulele, likimo drauge, sveikinu pagaliau isikelus

Žinok, man irgi dar 2a. nepabaigė. Dabar, va, dirba. *****, sakiau niekur kol nepabaigsit

O tai pažiukšlina ir išvažiuoja

Tai drošimės medalių iš bulvių už kantrybę

QUOTE(salamandra07 @ 2013 04 04, 22:03)
Zinok su atmintimi man laaabai nekas. Pirkom tokius kaip ilonux daze antrakart savo medine namo dali. Kazkas su vila lyg pavadinime, nu jos paklausk jin tikrai atsimena. Jei neskubu paziuresiu ant kokio kibiro dar metes man rodos, bet dabar su mazu esam ligoninej
paklausiu ilonux tada

QUOTE(DenisLeo @ 2013 04 05, 23:23)
Sveiki statybinkes, gal kas turite isivedes geotermija, gal galite rekomenduoti firma kuri kokybiskai irengia geotermijos šildyma? Busiu labai dekingas.
Mes neturime isirenge, tik dar renkames informacija, mums patiko UAB "Termoservisas" Baltijos prospektas 117-108, tik reikėtu prieš važiuojant pasikambinti tel.865942224 nes mes keleta kartu nieko neradom