Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

Grazios spalvytes thumbup.gif
Atsakyti
merginos kas uzmatete kaune pigiau surfiniju daigeliu, planuoju sestadieni i paroda Kaune vaziuoti Zemkej tai mielai papirkciau myliu jas, o gal turite pertekliumi pasidalinti, galiu mainyti i pvz. pomidoriuku daigelius smile.gif Aciu kas atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Jau tos melynosios kokios grazuoles bus bigsmile.gif

As irgi labai patenkinta elitiniais daigeliais, nors is 9 liko tik 2, bet jau taip graziai jie patys is saves formuojasi thumbup.gif vakar vienam virsunele nugnybiau, gal isisaknys ir bus 3 daigelis i kompanija smile.gif O sejau taip skeptiskai nusiteikusi.. Kitamet vel sesiu, tik zyyyymiai daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Mano bakopa pražydo

user posted image

Taip pat noriu paklausti, per kiek laiko įsišaknydija nauji augaliukai, kuomet jų jau nebereikia laikyti po stiklainiais, nes pas mane, atrodo jau savaite praėjo, o jie vis tiek ima silpti vos tik nuimu stiklainius.. Po stiklainiais tai jaučiasi puikiai
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2013 04 04, 10:13)
Mano bakopa pražydo

user posted image
Taip pat noriu paklausti, per kiek laiko įsišaknydija nauji augaliukai, kuomet jų jau nebereikia laikyti po stiklainiais, nes pas mane, atrodo jau savaite praėjo, o jie vis tiek ima silpti vos tik nuimu stiklainius.. Po stiklainiais tai jaučiasi puikiai

priklauso viskas nuo salygu, as nuemiau maiseli po menesio, issaknydinta jau prazydo, velaiu ikelsiu foto. Per greit norit per savaite biggrin.gif
Atsakyti
buvau prie stulginskio(žemkė vadinama) univero parodoj, tai gėlikių yra. Ypač surfinijų. Nusipirkau pilnavidurių ir kitokių visokių. po litą tik daigelis.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 04, 11:10)
buvau prie stulginskio(žemkė vadinama) univero parodoj, tai gėlikių yra. Ypač surfinijų. Nusipirkau pilnavidurių ir kitokių visokių. po litą tik daigelis.

Noreciau ir as ten, bet kai toks oras.... Ir zmoniu jauciu marios..
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 04 04, 12:30)
Noreciau ir as ten, bet kai toks oras....  Ir zmoniu jauciu marios..

na patogiau jaučiu su viešuoju transportu ten, nes mašinų tai jau apie 10 val. buvo daugokai, toli statėsi žmonės.
Atsakyti
user posted image

dali persodinau i didelius jau 4u.gif
Atsakyti
O soniniu sakeliu neskabote?
Stai maniske
user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

parejo jau pilnai ziedelis, tik meiganciu ten yra kambaryje, tai veliau bus ir pilnas pateiktas. Saknydinti ikisau 03-12, snd toks vaizdas 4u.gif nerealiai patinka spalva, riaudona wub.gif

p.s.
as neskabau. O del ko jus neramina sonines sakeles? dauginimui ar dar kazkokios priezastys? jei dauginimo atveju, tai galit skinti, jei del kazko kitko, nepatarciau, cia gi ir prasideda ju svirimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 04 balandžio 2013 - 12:17
QUOTE(Avijacija @ 2013 04 04, 12:10)

oi tai aciu labai mes planuojam sestadieni vaziuot nes kitu laiku neiseina, super reikes tada nusipirkti ir bandyti skabyti 4u.gif
Atsakyti