Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

Tai, kad pilna informacijos internete.

Cherry ripple:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2013 03 28, 03:02)
prieš daugiau nei porą savaičių Megos Senukuose pirkau daigelį pilnavidurės surfinijos Cherry Ripple (augintojas P.R. Olisevičius). Tik va nerandu informacijos googlėj  verysad.gif MB šių gėlių gerbėjas deja negaliu parodyti ką auginu  g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2013 03 26, 21:10)
Kelis metus ir aš vargdavau su seklom,pirkdavau brangias sėklas ir nebūdavo to rezultato. O ir vietos mažai,siauros palangės. Tai kai atradau šalia Palangos tuos šiltnamius,visus vargus nutraukiau,jau treti metai ten perku. ax.gif
O šiemet kažkokios naujos jos svyrančios,ir žiedo dydis didesnis už smulkiažiedes,betmažesnės už tas didžiažiedes. Vejas ir lietus taip nenuplaka.

o ta tamsi tai tokia sodriai violetine vos ne juoda su tokiom ryškiom geltonom linijom.

kitos tos brangiosios auga, tik tos vienos nenoriai kažkaip, lapeliai gelsta. drėgmei bėda verst bandžiau (tiksliau sau, kad perlaistau), bet giliau pamasčius, tai bent jau kelios iš kiekvienos rūšies nenoriai augtų , gelstų , o dabar visi 5 daigeliai vienos rūšies. o šalia augantys žaliuoja smile.gif

tai spalvą gerai vadinasi įžiūrėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 28, 09:21)

aš kaip tik irgi dabar tokios pilnavidurės surfinijos daigelius auginu, tik šios spalvos daigeliai nori labiau į viršų kilti. Sakykite, o jūsų šios gėlytės auginamos svyra?
Atsakyti
tokių margų (kaip foto aukščiau) ir aš turiu, iš 15 sudygo 13. visos auga gražiai smile.gif
Atsakyti
Manau, kad as praeita meta tokia auginau 4u.gif foto neypatingos, bet biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 28, 13:08)
Manau, kad as praeita meta tokia auginau 4u.gif  foto neypatingos, bet  biggrin.gif

user posted image
user posted image

pirma foto tai net labai ypatinga thumbup.gif
Atsakyti
vijoleta20, o po kiek daigelių jūs i vazoną sodinat? Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Vijoleta 20 kas per grozis wub.gif wub.gif wub.gif kazkaip uzsinorejau pinaviduriu , nes su tom mano vien vargas kol isskabai.
Rytoj ikelsiu parodyti savo kaimietkas si vakara patubdziau visas i bliuda ir istremiau kieman smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2013 03 29, 00:33)
vijoleta20, o po kiek daigelių jūs i vazoną sodinat? Labai gražu wub.gif

vienas cia daigas tu pilnaviduriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 03 29, 00:51)
Rytoj ikelsiu parodyti savo kaimietkas si vakara patubdziau visas i bliuda ir istremiau kieman  smile.gif

net nereikėjo žiūrėt kur tas kiemas, iškart supratau, kad ne Lietuvoj biggrin.gif
lauksim fotoreportažo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 29, 09:05)
vienas cia daigas tu pilnaviduriu  4u.gif

išduokit paslaptį, ką darot, kad iš vieno daigelio toks gražus krūmelis gaunasi g.gif
Atsakyti