O kas tie balti zirniukai ant zemes? Trasos kokios tai?
Jetus kaip man pelyja zeme :-(
QUOTE(dia10 @ 2013 03 29, 20:34)
O kas tie balti zirniukai ant zemes? Trasos kokios tai?
cia pirkau zeme zalioj stotelej, tai ji jau su trasom tikriausiai.
QUOTE(cccitrin @ 2013 03 29, 21:07)
cia pirkau zeme zalioj stotelej, tai ji jau su trasom tikriausiai.
o man atrodo, kad ji ne su trasom, o su gruntu...
QUOTE(b.kite @ 2013 03 30, 09:56)
o man atrodo, kad ji ne su trasom, o su gruntu...
nezinau, nesigincysiu.
QUOTE(Vessta @ 2013 03 29, 11:52)
cia buvo pirktinis daigelis, tai nieko su juo ir nedaryta, tiesiog patresti ir myleti. Jau simtaji karta sakau- pirktines surfinijos seniuose, ermitazuose, zs, ir paciu setos brangiosios seklos, tie krumeliai automatiskai tokie ir buna. Bent jau man

Turiu priesvelykini 1,5 ziedelio jau ir as

Cia tas 0,5 ziedo

cia tas 1 ziedas
Sitos yra rinktos seklos, situ
sviesesne spalva, bet ji galima sakyti dar be saules doros augusi, kazkodel manau kad gaus naturalios saules, spalva pasikeis. Laikas parodys

cia tas 1 ziedas

Sitos yra rinktos seklos, situ

sviesesne spalva, bet ji galima sakyti dar be saules doros augusi, kazkodel manau kad gaus naturalios saules, spalva pasikeis. Laikas parodys

Nusipirkau Senukuose 2 sulfinijas, labai graziai auga. Viena net ziedeli sukrove.
Tai toks klausimukas, ar nereikia ta ziedeli nuskinti, kad augaliukas energija ne ziedeliui o augimui naudotų.
Palergonijas tai apskabau, o vat su sulfinijom nezinau ka daryti.
Tai toks klausimukas, ar nereikia ta ziedeli nuskinti, kad augaliukas energija ne ziedeliui o augimui naudotų.
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 30, 18:09)
Cia tas 0,5 ziedo
cia tas 1 ziedas

cia tas 1 ziedas

Oj kokie gražūs žiedeliai
QUOTE(Sara33 @ 2013 04 01, 18:31)
Nusipirkau Senukuose 2 sulfinijas, labai graziai auga. Viena net ziedeli sukrove.
Aš tai nelabai turiu patirties tame, matote virš jūsų posto, patyrusi augintoja - leidžia žydėti savo augaliukams, tai gal jos paklauskite patarimo kaip geriau daryti.
O aš tai nuskabau tuos žiedelius, nors ir labai norisi pasižiūrėti jų grožio, bet vis sau sakau,kad dar spesiu atsigerėti žiedais vėliau šiek tiek
As kadangi, daug turiu ju, tai dziaugiuosi ziedais, ypac sitais, nes Atvelykiui jie iskeliaus dziuginti kitu akis
man nerealiai faina dziaugtis ziedukais, ypac kai sniego iki keliu, todel leidziu zydetis ir kaifuoti
o vasara ju bus i valias, gal kiekvienas ziedelis nedziugins kaip dabar

Su poVelykiu visas
Siemetines, pacios seklos rinktos

Siemetines, pacios seklos rinktos