Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

nemoku graziai nufotografuoti, na, bet gal ka nors iziuresit. Nukirpau surfinijos virsunele, pasodinau salia ir apdengiau stikline. O kitos, tai ten pilnavidures, tik jos tokios smulkesniu lapeliu, tai va nezinau ka su jom daryt - leist tyst i virsu ar irgi kirpt.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O kas tie balti zirniukai ant zemes? Trasos kokios tai?

Jetus kaip man pelyja zeme :-(
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2013 03 29, 20:34)
O kas tie balti zirniukai ant zemes? Trasos kokios tai?

Jetus kaip man pelyja zeme :-(

cia pirkau zeme zalioj stotelej, tai ji jau su trasom tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2013 03 29, 21:07)
cia pirkau zeme zalioj stotelej, tai ji jau su trasom tikriausiai.

o man atrodo, kad ji ne su trasom, o su gruntu...
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 03 30, 09:56)
o man atrodo, kad ji ne su trasom, o su gruntu...

nezinau, nesigincysiu.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2013 03 29, 11:52)
išduokit paslaptį, ką darot, kad iš vieno daigelio toks gražus krūmelis gaunasi g.gif

cia buvo pirktinis daigelis, tai nieko su juo ir nedaryta, tiesiog patresti ir myleti. Jau simtaji karta sakau- pirktines surfinijos seniuose, ermitazuose, zs, ir paciu setos brangiosios seklos, tie krumeliai automatiskai tokie ir buna. Bent jau man biggrin.gif

Turiu priesvelykini 1,5 ziedelio jau ir as smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia tas 0,5 ziedo biggrin.gif
user posted image

cia tas 1 ziedas biggrin.gif
user posted image
Sitos yra rinktos seklos, situ user posted image

sviesesne spalva, bet ji galima sakyti dar be saules doros augusi, kazkodel manau kad gaus naturalios saules, spalva pasikeis. Laikas parodys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 30 kovo 2013 - 17:15
Nusipirkau Senukuose 2 sulfinijas, labai graziai auga. Viena net ziedeli sukrove.
Tai toks klausimukas, ar nereikia ta ziedeli nuskinti, kad augaliukas energija ne ziedeliui o augimui naudotų.
Palergonijas tai apskabau, o vat su sulfinijom nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 30, 18:09)
Cia tas 0,5 ziedo  biggrin.gif

cia tas 1 ziedas  biggrin.gif

sviesesne spalva, bet ji galima sakyti dar be saules doros augusi, kazkodel manau kad gaus naturalios saules, spalva pasikeis. Laikas parodys 4u.gif

Oj kokie gražūs žiedeliai

QUOTE(Sara33 @ 2013 04 01, 18:31)
Nusipirkau Senukuose 2 sulfinijas, labai graziai auga. Viena net ziedeli sukrove.
Tai toks klausimukas, ar nereikia ta ziedeli nuskinti, kad augaliukas energija ne ziedeliui o augimui naudotų.
Palergonijas tai apskabau, o vat su sulfinijom nezinau ka daryti.

Aš tai nelabai turiu patirties tame, matote virš jūsų posto, patyrusi augintoja - leidžia žydėti savo augaliukams, tai gal jos paklauskite patarimo kaip geriau daryti.

O aš tai nuskabau tuos žiedelius, nors ir labai norisi pasižiūrėti jų grožio, bet vis sau sakau,kad dar spesiu atsigerėti žiedais vėliau šiek tiek
Atsakyti
As kadangi, daug turiu ju, tai dziaugiuosi ziedais, ypac sitais, nes Atvelykiui jie iskeliaus dziuginti kitu akis 4u.gif man nerealiai faina dziaugtis ziedukais, ypac kai sniego iki keliu, todel leidziu zydetis ir kaifuoti biggrin.gif o vasara ju bus i valias, gal kiekvienas ziedelis nedziugins kaip dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pasirodau pernykstes tas po pigiai pirktas, symet deja neuzauginau nesiseka man... teks pirktis daigelius doh.gif
user posted image
Atsakyti
Su poVelykiu visas 4u.gif

Siemetines, pacios seklos rinktos 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti