Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

Mano ziedeliai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2013 05 28, 21:14)
Mano ziedeliai 4u.gif

Pirmoji ir spalva graži, ir žiedų jau kiek daug wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2013 05 28, 17:24)
Mielas eksperte Pauliuzai, malonėkite pasirodyti su savo gėlėmis,o ne vien čia atėjęs replikuokite, nes matote pasekmes po jūsų pasisakymų? Nei viena nebenori rodyt savo gėlyčių, taip kad žinokite ir jums pačiam čia nebebus priežasties lankytis, nes paprasčiausiai nieko nebepamatysite. Todėl prašom taisyti situaciją, ir tikėkimės ,kad po jūsų ir kitos toliau tęs pradėtas sėkmingas diskusijas. Išdygote kaip koks perkūnas iš giedro dangaus.  biggrin.gif

Jei čia lankotės,tai prašom ir savo gėles parodyt mums, netikiu,kad nei vieno žiedelio neturi.. O gal jūs pats bijote kritikos?

Nekreipkite dėmesio į jo pasisakymus , paskaitykite jo žinutes ir matysite, koks "žinovas" yra smile.gif

Merginos, rodykite savo augaliukus, puoškite temą. Šiandien gal jos dar nelabai šakotos (kadangi šiemet iš 5 augaliukų auginu tik 3, tai jau anksti pradėjau skabyti viršūnėles, bet tai ir "džiaugiuosi" šakelėmis doh.gif ), bet kiekvienas žiedelis yra gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
jurgaska, čia gal tos elitinės? ar skabėt, kad toks gražiai išsikerojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 05 29, 09:48)
jurgaska, čia gal tos elitinės? ar skabėt, kad toks gražiai išsikerojo g.gif

Tai,kad ne,paprastos lyg tai doh.gif Skabyt,tai skabem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaska @ 2013 05 28, 21:14)
Mano ziedeliai 4u.gif

Is mano sampaniniu isaugo viens prie vieno kaip jusu antroje foto parodytos violetines biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Rinktos seklos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 30, 08:11)
user posted image
user posted image

Rinktos seklos:
user posted image

na ir grožis bigsmile.gif
Atsakyti
Vijoleta20, kaip grazu wub.gif Mane siemet labai i aki krenta melynos bigsmile.gif Bet kitamet jauciu vel auginsiu raudonas ir baltas.
Atsakyti
Vis džiaugiaus džiaugiaus jūsų žiedeliais dabar ateinu pasirodyti ir paklausti.
http://public.fotki..../petunijos.html
http://public.fotki....iuke.html#media
Pamačiau, pagailo tokie mažučiai daigeliai buvo ir nupirkau, maximoj palete. Bet niekada jų neauginau tai atėjau pas jus. Paskaičiau ir supratau kad būna ne tik svyrančios, tai maniškės turbūt daugiau ir neaugs? Nes ant etiketės parašyta 15 cm. Ar yra dar kokiu požymių? g.gif

O čia pilnavidurės žiedas, viena palikau kitus paskaičius jūsų pokalbius apskabiau. Prigyt nenori lapeliai visi suvyte, bet gal nors krūmas bus gražus, nes pardavėja sakė tikrai svyranti šita.
http://public.fotki....elis.html#media
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanesa3: 30 gegužės 2013 - 13:39
Sveikos.

tema atsigauna wub.gif

maniškės, išaugintos iš pirktinių daigelių, kol kas mažai nusvirusios:

user posted image

iš arčiau geriau matyti, baltoji- pasakiškai skaniai kvepia:

user posted image

smulkiažiedė:

user posted image

ir nedidukė kompozicija:

user posted image
Atsakyti
o as supykau ant balandziu gun_bandana.gif gun_bandana.gif susodinau tik visus daigelius i loveli, inesiau i balkona, o jie matot sumaste kad ten gales tupeti ir peryt vaikucius gun_bandana.gif
nulauze man vienos puses lovelio daigelius, nuluzusias sakelias sukisau i zeme. turiu vilti kad prigis smile.gif bet vis neatrodo taip graziai kaip kita lovelio puse.
ot prakeikti balandziai gun_bandana.gif pirmais metais bandau issiauginti grazias, svyrancias petunijas, tai tie man griauna grozi
Atsakyti