http://www.e-agromax...zydinimui-0-5-l
Ar tinka tokios trąšos surfinijoms? Vyras ne tokias kaip turėjau nupirko
Rodau savo augintines, pirmose 2 foto pietinė pusė, kaip ir viskas ok, išskyrus šviesiai rožinį nesusipratimą, kuris išdygo iš tos pačios kapsulytės, kaip ir kt. gėlės, matomai kažkokia išsiveisusi sėklytė pasitaikė

šios auga vakarinėje pusėje, bet kažkas su jomis ne taip, nes kažkaip tysta jos man, gal kaip galima vaizdą būtų pataisyti?

šios auga vakarinėje pusėje, bet kažkas su jomis ne taip, nes kažkaip tysta jos man, gal kaip galima vaizdą būtų pataisyti?
QUOTE(zz_aiza @ 2013 05 23, 15:01)
Rodau savo augintines, pirmose 2 foto pietinė pusė, kaip ir viskas ok, išskyrus šviesiai rožinį nesusipratimą, kuris išdygo iš tos pačios kapsulytės, kaip ir kt. gėlės, matomai kažkokia išsiveisusi sėklytė pasitaikė
Aš tai Jūsų vietoje visas ir pietinėje ir toje kitoje pusėje augančias ir labiausiai ištysusias šakeles apskabyčiau, t.y. nugnybciau jų galiukus negailėdama, kad pradėtų šakotis ir pamatysite tada augs daug vešliau . Laiko dar užtektinai, priaugs daug šoninių šakelių ir atrodys žymiai gražiau po laiko
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 22, 23:51)
Na va , bent viena mama graziai iskerojo sita geri
merginos siandien turguje pirkau 2 zydincias petuijas, virdune tokia sakoja i soniuka ir turi nedidele sakute apie 2 cm, jeigu as ja nuskabyciau ir i substrata ikisus paauginciau, tikiuosi prigijimo, aisku turbut ziedeliu sulaukciau tik kokiam birzelio gale
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 24, 19:00)
o kitos laukiam pauliuzo sedevru dar vis
Mielas eksperte Pauliuzai, malonėkite pasirodyti su savo gėlėmis,o ne vien čia atėjęs replikuokite, nes matote pasekmes po jūsų pasisakymų? Nei viena nebenori rodyt savo gėlyčių, taip kad žinokite ir jums pačiam čia nebebus priežasties lankytis, nes paprasčiausiai nieko nebepamatysite. Todėl prašom taisyti situaciją, ir tikėkimės ,kad po jūsų ir kitos toliau tęs pradėtas sėkmingas diskusijas. Išdygote kaip koks perkūnas iš giedro dangaus.
Jei čia lankotės,tai prašom ir savo gėles parodyt mums, netikiu,kad nei vieno žiedelio neturi.. O gal jūs pats bijote kritikos?
Rodyt tai ir nebūtina, bet galėtų duot konstruktyvių patarimų, jei turi patirties ir žinių. Iš pomidorų temos senbuvės jau išgrojo už pamazgų pylimą, tai galėtų bent jau toliau to pačio nedaryti.
Aš tai nutebau - sėjausi pavasarį kaimietukes, tos tradicinės rožinės spalvos. Pagaliau sulaukiau žiedų - ir ką jūs manot, tamsiai violetiniai
gėlės prisiderino prie visuomenės aktualijų
Aš tai nutebau - sėjausi pavasarį kaimietukes, tos tradicinės rožinės spalvos. Pagaliau sulaukiau žiedų - ir ką jūs manot, tamsiai violetiniai
QUOTE(Gardi @ 2013 05 28, 16:48)
Rodyt tai ir nebūtina, bet galėtų duot konstruktyvių patarimų, jei turi patirties ir žinių. Iš pomidorų temos senbuvės jau išgrojo už pamazgų pylimą, tai galėtų bent jau toliau to pačio nedaryti.
gėlės prisiderino prie visuomenės aktualijų 
Nieko nuostabaus, as sejau nuo svyranciu sampaniniu rinktas seklytes, taip pat violetines prazydo
QUOTE(Kulke @ 2013 05 28, 16:51)
Nieko nuostabaus, as sejau nuo svyranciu sampaniniu rinktas seklytes, taip pat violetines prazydo 
Aš tai džiaugiuosi, man violetinė spalva žymiai gražesnė, ne tokia nusibodusi. Bet kaip taip nutinka??? Man tai galėjo būt sumaišytos sėklos pakely, o Jums?
mano net fotki.com uzstrigo, matyt kad nelysciau i eteri-zenklas