Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

QUOTE(Laola @ 2013 06 14, 13:23)
Sveikos, cia mano gelytes. Va kaip auga ir bujoja, ziedu kasdien vis daugiau

user posted image

kokios gražios, o jau lapeliai kokie žali, tokie ryškus, maniškiai gelsta biškuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laiimule @ 2013 06 14, 00:45)
Pasirodau ir aš ką išauginau su Jūsų pagalba  blush2.gif

Kaip pirmiems metams auginimo, tai sakyčiau bus gerai.  ax.gif

Įspūdingai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O tas "elitines" reikia formuot? Kažkaip maniau, kad ne, bet žiūriu, kad neskabomos nelabai plečiasi jos man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 06 16, 15:57)
O tas "elitines" reikia formuot? Kažkaip maniau, kad ne, bet žiūriu, kad neskabomos nelabai plečiasi jos  man g.gif

as tai pirkau daigelius kelis, nuo pat pradzios kai ugtelejo skabiau, ir skabau lig siol jau issikerojusias ir zydincias, nuo to , matau, tik gereja vaizdas. Kai sulauksiu norimo rezultato, nebeskabysiu.

Manau,kad bet kokiu atveju paskabykite, bus tik geriau
Atsakyti
Mano grozybes. Geles megstu be galo, tik rupintis jomis kartais pritingiu, be to mazai ir teismanau blush2.gif . pirkau mazus daigelius, auginau kaip mokejau, veliau persodinau ir leidziu augt kaip nori. nieko neskabau rolleyes.gif , kadangi auga kaime, tenka isbuti ir 4 dienas nelaistytoms (bet sodindama beriau visu tu granuliu ir zeme rinkausi ne gryna durpe). Po kol kas atlaike, zesim kas bus kai uzeis karsciai.
o siaip tai zydincio geles yra wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 20, 14:05)

mano vaikai paklaustų- o kaip tą tetą sumažino??? wau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

vijoleta20 kokie groziai
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 20, 15:05)

vajė koks groožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

O mano kažko viršunėlės pradęjo geltonuot, nesuprantu nuo ko ir lyg žedų mažiau, kas čia galėjo nutikt ir kaip pagelbėt man joms dar galima?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 06 20, 15:25)
mano vaikai paklaustų- o kaip tą tetą sumažino??? wau wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ant tiek sumazino, kad ta teta nebesugeba islipti is sio puslapio biggrin.gif vakar jau istryniau is fotki.com, o ko cia oziuojasi neissiima? g.gif
Atsakyti
Labai ryški spalva ir su fotoaparatu "nedraugauja" doh.gif

user posted image
Atsakyti