Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

QUOTE(jediara @ 2013 06 23, 18:28)
Labai ryški spalva ir su fotoaparatu "nedraugauja"  doh.gif

http://s019.radikal....cdfe5e371a2.jpg

Bet vistiek labai faina.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 06 23, 18:28)
Labai ryški spalva ir su fotoaparatu "nedraugauja"  doh.gif

kokia cia rusis, taip graziai nusvirusi
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2013 06 23, 21:22)
Bet vistiek labai faina.

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(b.kite @ 2013 06 23, 22:44)
kokia cia rusis, taip graziai nusvirusi

Nežinau blush2.gif Tik keletą kartų ją skabiau, kad šakotųsi .
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 06 20, 15:05)

o aš nieko nematau...
Atsakyti
Mano grazuoles auga:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
mergaites, patarkite. blush2.gif
Auginu pirmus metus petunijas, pirkau svyrancias, brangesne seklyte.
bet man jos issaugo i virsu. g.gif
ka galite patarti, kad kitais metais nepadaryciau tokios pacios klaidos.
kaip jas reiktu padaryti kad jos svirtu i apacia?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 06, 19:09)
mergaites, patarkite. blush2.gif
Auginu pirmus metus petunijas, pirkau svyrancias, brangesne seklyte.
bet man jos issaugo i virsu.  g.gif
ka galite patarti, kad kitais metais nepadaryciau tokios pacios klaidos.
kaip jas reiktu padaryti kad jos svirtu i apacia?

user posted image

Svyraniu jau is karto sakutes auga i sonus ti reikia skabyti ,kad labiau sakotusi. gal seklos sumaisytos buvo g.gif ,nes,kad svyrancios tikrai nepanasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 07 06, 22:04)
Svyraniu jau is karto sakutes auga i sonus ti reikia skabyti ,kad labiau sakotusi. gal seklos sumaisytos buvo g.gif ,nes,kad svyrancios tikrai nepanasu g.gif

bet pardaveja sake cia svyrancios, dar pasiemiau brangesni pokeli, kad uztikrinta buciau. ir se tau. doh.gif jos kazkaip isstypo i virsu man jos g.gif kitais metais as jas priplosiu ir tikrai bus svyranrios biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane panašiai atrodo, bet aš daigelius labai vėlai sodinau, kažkur gegužės gale ar net birželio pradžioj blush2.gif tai dar stiebiasi į viršų, bet jau po truputį svyra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 07 06, 22:34)
Pas mane panašiai atrodo, bet aš daigelius labai vėlai sodinau, kažkur gegužės gale ar net birželio pradžioj blush2.gif tai dar stiebiasi į viršų, bet jau po truputį svyra ax.gif

as pasejau kovo pradzoj, o persodinau, ir gal geguzes pradzioj g.gif cia sakote galetu buti klaida ?
Atsakyti
Dėl petunijų. Sakykim balkoninės petunijos iš vieno pakelio sėtos išauga skirtingos: vienos svyra iškart, kitos - paaugusios, o dar vienos auga stačiai smile.gif
Asmeniškai aš kitais metais tų pigiųjų neauginsiu visai, jaučiu g.gif Auga jos man gražiai, bet jau priežiūros reikalauja...... jei tik dieną nepalaistai, iškart apvysta, skabyt nužydėjusius žiedus pastoviai reikia, jei nori, klad vaizdas gražus būtų. o vat tos brangiosios, tai auga gražiai net ir neapskabius žiedų. dėl laistymo irgi ne tokios lepios. Apskritai šiais metais įsimylėjau pilnavidures ir didžiažiedes wub.gif
Atsakyti
o pas mane iš vis tragedija su petunijomis, atsikraustėme į naują namą ir pirmą vasarą jos turėjo puošti mano langus, bet pradėjo vykti keisti dalykai, tik užeina karčiai ir mano gėlės nudega baisiausiai, galvoju, gal per mažai laistau ar pan., bet pasirodo problema yra su stiklais, jie pas mus selektyviniai, t.y. nepraleidžia į kambarį šilumos, nes ją atspindi, o visi atspindžiai gaunasi ant gėlių ir joms tiutiūūūū doh.gif
Atsakyti