Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos-petunijos 2013m sezonas pavasaris

Mano svyrancios petunijos irgi setos kovo pradzioje. poto ikelsiu nuotrauka.
Atsakyti
o tos kurios augina tikrai svyrancias gelytes, is kur ir kokiu pavadinimu perkate ?
pasizymeciau ax.gif
Atsakyti
pvz auginu šias, tai tikrai svyra :
user posted image

ir apskritai, jei rašo, kas stiebas 90-120 cm ilgio, taii jau tikrai svirt turėtų smile.gif
Atsakyti
Vienas daigas

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2013 07 07, 18:55)
o tos kurios augina tikrai svyrancias gelytes, is kur ir kokiu pavadinimu perkate ?
pasizymeciau ax.gif

pavartykite temutes, tikrai rasite ka pasizymeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 07 07, 01:27)
balkoninės petunijos iš vieno pakelio sėtos išauga skirtingos: vienos svyra iškart, kitos - paaugusios, o dar vienos auga stačiai smile.gif

va šitaip pas mane šiemet nutiko. Pvz, čia galima pamatyti apačioje kairėje pusėje viename vazone visos šakelės stiebiasi į viršų. Įkeliu nuotraukėlę kaip dabar paaugę petunijos, nors vaizdelis ne visai toks, kokio norėčiau, visa problema tame, kad baltosios sėtos vasario mėnesį, o raudonosios - tik balandžio mėn. Tai va ir skirtumas akivaizdus, medis "su skylėm" biggrin.gif Va čia
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2013 07 08, 18:01)
va šitaip pas mane šiemet nutiko. Pvz, čia galima pamatyti apačioje kairėje pusėje viename vazone visos šakelės stiebiasi į viršų. Įkeliu nuotraukėlę kaip dabar paaugę petunijos, nors vaizdelis ne visai toks, kokio norėčiau, visa problema tame, kad baltosios sėtos vasario mėnesį, o raudonosios - tik balandžio mėn. Tai va ir skirtumas akivaizdus, medis "su skylėm"  biggrin.gif  Va čia

jei gerai matau, tai baltosios visai gerai svyra, o rausvos turėtų labiau svirt, kai paaugs.
p.s. pirmosios nuorodos man neatidaro. ten gal kitoks vaizdas smile.gif
Papildyta:
vijoleta20 , vaizdai kaip visad nuostabūs wub.gif
gal pamenat kurios būtent čia pas jus? iš sėklų ar daigais?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 07 08, 08:09)
Vienas daigas

user posted image

nu nieko sau is vieno daigelio blink.gif wub.gif as matyt nemoku jo tokiu padaryti, reik daug skabyti ar kaip, kad taip sakotusi g.gif
Atsakyti
Pas mane vienam vazone du daigai ir tai vaizdelis netoks...
Įdomu su kuom ir kas kiek trešia šį grožį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2013 07 08, 22:25)
nu nieko sau is vieno daigelio  blink.gif  wub.gif  as matyt nemoku jo tokiu padaryti, reik daug skabyti ar kaip, kad taip sakotusi  g.gif

QUOTE(Saulužė @ 2013 07 09, 10:58)
Pas mane vienam vazone du daigai ir tai vaizdelis netoks...
Įdomu su kuom ir kas kiek trešia šį grožį 4u.gif

Cia yra mano seta seklyte, tik bijau apsimeluoti kuri tiksliai sekluvos Diamond ar sekluvos ar sita user posted image g.gif daugiau sansu, kad antrasis variantas 4u.gif

Tresiu minimaliai, niekuo neypatingomis trasomis, sodinta i gana nemazai pirktinio substrato universalaus 4u.gif
Atsakyti
balta turėjo būt svyranti,bet ir tokia man graži.3 daigai vazone...
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Merginos, menuo laiko kaip jokiu ziniu is sios temos 4u.gif Duokite peno akims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 08 11, 17:33)
Merginos, menuo laiko kaip jokiu ziniu is sios temos 4u.gif  Duokite peno akims  biggrin.gif

as siandien jau beveik visas sukroviau I maisus ismetimui nes buvo baisios jau verysad.gif
sakiau dar kelis vazonikus nusipirksiu turguje veliau 4u.gif
Atsakyti