Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Aš pati išsivalau lotuliukas.gif kiek akys mato žinoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2014 12 11, 16:31)
Man operacija tik į gerą  smile.gif  Jokių komplikacijų, jokių gerklės skausmų.
P.S. pačios tonzilės tikrai neišsivalo.

Tikiuosi ir as geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
Ar turejot kas nors bedu po operacijos su gerkles liezuveliu? Mano pasidare toks ilgas ir net trukdo kalbet sad.gif
Atsakyti
Operacija dare lapkricio 25 klaipedoj...operacijos metu gausiai kraujavau tai prisiuvo audinius...na kol buvau ligoninej nekraujavau..pirma karta kraujavau savaite po operacijos ,tiesiog pabudes is po nakties ryte isspjoviau kresulius...na po to diena jokio kraujavino nebuvo,galvojau normalu..kartais keli lasiukai is burnos isbegdavo,taip buvo pora kartu..

na o po dvieju savaiciu po operacijos nakti atsibundu su gausiu kraujavimu..deja teko skambinti greitajais nes kraujavimas buvo baisus..vemiau kelis kartus nes pririjau kraujo.. prakankino mane apie 3h ,nes zaizdu nejo uzdeginti tai isiuvo, prisiuvo vienai dienai toki binta ar kazka panasaus.. dabar jau namie, po tos nelaimes praejo savaite... dabar net baime valgymui turiu,nes nebesinori patirti tokiu kanciu.. kiek supratau kad pilnai ten gerklej uzgytu reikia menesio..

nenoreciau kad kas nors patirtu toki kosmara..

siaip tas dvi savaites po operacijos labai saugojaus daug lovoj gulejau,valgiau koseles,daug geriau ramuneliu arbatos..tiesiog nesuprantu kur klaida padariau kad taip kraujavo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssvyturysss: 14 gruodžio 2014 - 22:45
QUOTE(V&A @ 2014 12 12, 20:18)
Ar turejot kas nors bedu po operacijos su gerkles liezuveliu? Mano pasidare toks ilgas ir net trukdo kalbet sad.gif

Ar pasitaisė reikalai? Man buvo sunku kalbėti antrą-trečią savaitę po operacijos (pirmą išvis negalėjau liežuvio pajudinti), laikėsi patinimas ir balsas buvo kitoks. Bet su laiku viskas susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 12 22, 12:16)
Ar pasitaisė reikalai? Man buvo sunku kalbėti antrą-trečią savaitę po operacijos (pirmą išvis negalėjau liežuvio pajudinti), laikėsi patinimas ir balsas buvo kitoks. Bet su laiku viskas susitvarkė.

treciadieni bus jau 3 savaites. pilnai issizioti dar sunku, viena puse paskauda, bet vaistu jau nebegeriu, apnasu baltu dar yra ir siek tiek paraudusi gerkle. Liezuvelis dar patines ir vis patrukdo sad.gif aisku ne taip, kaip buvo pries savaite, bet vistiek erzina.
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2014 12 22, 19:39)
treciadieni bus jau 3 savaites. pilnai issizioti dar sunku, viena puse paskauda, bet vaistu jau nebegeriu, apnasu baltu dar yra ir siek tiek paraudusi gerkle. Liezuvelis dar patines ir vis patrukdo sad.gif aisku ne taip, kaip buvo pries savaite, bet vistiek erzina.

Man gerą mėnesį gijo. Po op. buvo gana ryški žiočių lankų asimetrija (dėl patinimo vienas lankas buvo nusileidęs). Dabar jau praėjo pusantro mėnesio, asimetrijos beveik neliko. Fibrinas irgi laikėsi apie mėnesį ir neskubėjo dingti. Nesijaudinkit ir duokit sau dar savaitę-dvi. Tada jei bus likę problemų reiktų pasirodyti lor'ui.
Atsakyti
QUOTE(Fame @ 2014 12 11, 21:30)
Aš pati išsivalau  lotuliukas.gif kiek akys mato žinoma rolleyes.gif

O kokiu budu ?
-------------------
Pussesere pasakojo, kad jai pries kokiu 25 metus su furacilino svirkstu pulius is tonziliu "isdauze"...proceduros kaSdien ar ne pora savaiciu truko, kol nustojo salintis puliai is tonziliu...nuo to laiko anginos nebekankino, o ir tonziles liko issaugotos...idomu ar daroma kas nors panasaus siais laikais...ar yra kokiu alternatyvu operacijai g.gif
Atsakyti
As irgi kazkada pati valydavau akmenis tonziliu, su ausu, dantu krapstuku, su bet kuo is esmes, bet kas is to, kai bakteriju tonziles pilnos, tai cia estetiskai keletui dienu padeda, po to vel viskas is naujo.
Atsakyti
Cia jau kazkas klause, bet lygtai atsakymo nesulauke - kaip gydymas salciu? Ar kas bandet, jei ne, tai kodel? Ta procedura berods reik kartot kas metus.
Dar yra variantas tiesiog, kad isvalytu ir sugydytu tonziles http://www.biorevita.....be operacijos
Kadangi sventes savo tonziliu deka praleidau lovoj, tai mastau ka daryt...operacija bais nevilioja daugeliu aspektu, gal visgi yra kazkoks ne toks radikalus gydymo budas g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 12 29, 13:07)
Cia jau kazkas klause, bet lygtai atsakymo nesulauke - kaip gydymas salciu? Ar kas bandet, jei ne, tai kodel? Ta procedura berods reik kartot kas metus.
Dar yra variantas tiesiog, kad isvalytu ir sugydytu tonziles http://www.biorevita.....be operacijos
Kadangi sventes savo tonziliu deka praleidau lovoj, tai mastau ka daryt...operacija bais nevilioja daugeliu aspektu, gal visgi yra kazkoks ne toks radikalus gydymo budas  g.gif

Tie, kurie jei ir gydėsi kitais metodais, matyt, šioje temoje nesilanko verysad.gif
Aš irgi laukiu savo eilės operacijai, bet oooi kaip jos nenoriu. Nežinau, gal atidėsiu ją, bandysiu kažką dar sugalvoti. O pas Mickoną Biorevitalyje lankiausi aš ilgai, tikėjausi, kad mane išgydys - bet ten iki radikalaus gydymo buvo dar toli - reikėjo tenkintis visokiais homeopatiniais žirniukais, arbatėlėm, injekcijom, bet.. tonzilės kaip buvo taip ir liko komplikuotos. Mečiau aš juos, nes ten pinigus kaip į kiaurą maišą kišau. Manau, kad reikia pačiai savimi užsiimti radikaliai: organizmą valytis nuo parazitų, toksinų, pakeisti maitinimosi racione nors vieną patiekalą per dieną į žaliavalgišką, sustiprėjus imunitetui, gal ir tonzilės mažiau vargins.
Atsakyti
Aš daug metų laikiau tonziles, skalavau, valiau su visokiais tirpalais. Fe.... Pasėkmė- skaudantys sąnariai ir nuolat skaudanti gerklė, krūvos antibų, nuolatinė angina. Liepą išoperavo. Nebežinau, ką reiškia skaudanti gerklė, o ir sąnariukai po truputį tvarkosi. biggrin.gif

Atsakyti