Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(eglytelyte @ 2015 01 16, 01:04)
Moterys gal kuri žinot ar po glandų operacijos dar sergama angina? Man operavo prieš 2 metus. Dabar sergu ir garantuoju kad angina pagal simptomus ir nesveikai žudantį gerklės skausmą. Logiškai mąstau kad jei tonzilių nėra tai nėra ir kur tam angininiam uždegimui veistis. Ar tai reiškia kad ataugo jos?

Po tonzilių operacijos garantuojama, kad daugiau nebesirgsi pūlinga angina, bet dėl kitų gerklės ligų, uždegimų - ne. Esu skaičiusi, kad tonzilės gali ataugti, jei buvo šalintos nepilnai, bet jei pilnai - ne.
Atsakyti
QUOTE(eglytelyte @ 2015 01 16, 01:04)
Moterys gal kuri žinot ar po glandų operacijos dar sergama angina? Man operavo prieš 2 metus. Dabar sergu ir garantuoju kad angina pagal simptomus ir nesveikai žudantį gerklės skausmą. Logiškai mąstau kad jei tonzilių nėra tai nėra ir kur tam angininiam uždegimui veistis. Ar tai reiškia kad ataugo jos?

gerkles skausmas buna sergant faringitu ir angina. isoperavus angina ja nesergama. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 01 16, 10:49)
O čia yra kam sklandžiai be jokių didžiulių kankynių viskas praeina?

Yra yra 4u.gif viskas labai sklandžiai praėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 01 16, 14:05)
Yra yra  4u.gif  viskas labai sklandžiai praėjo  smile.gif

Labai džiugu smile.gif
Nes paskaičius atrodo kad viskas tik blogai... ax.gif
Atsakyti
Salupita, V&A ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man siandien 3 diena po operacijos. Palatoje gulejau tik viena nakti ir israse namo. Norejau paklaust, ar ir jums labai dziuvo lupos? Stengiuos gerti skysciu, kad ir kiek skauda ryjant, bet vis tiek jos sutrukineje. Po operacijos jauciausi gerai, nebuvo jokio skausmo ir nakti suleido vaistu, bet vakar grizus namo be laselines reikejo pradet valgyt ir gert, kas man siuo metu nemaloniausia. Skausmas pakeliamas, kazkuo primena anginos skausmus... Siandien pasidariau tirstos sriubos ir ja valgiau apie valanda lotuliukas.gif Bijau, kad kai pasisalins fibrinas, gali pabloget, nes nedarbinguma gavau tik 9 dienom, nenoretusi darbe pradet springt krauju biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit prašau unsure.gif 4u.gif

Susirgau angina per Kalėdas šias. Sugėriau porciją antibiotikų. Už 2 savaičių po pasveikimo atkritau ir vėl teko gerti antibiotikus. Dabar vėl praėjo apie dvi savaites ir jaučiu, kad labai skauda rijant ir valgant. Temperatūros neturiu, žiūrėsiu kaip bus ryt ir poryt, bet grečiausiai pirmadieni keliausiu pas gydytoją trečios porcijos antibiotikų. Sirgti atsibodo be galo. Ir atkrentu tikrai ne dėl to, kad nesisaugau. Kaip tik geriu daug vitaminų, vaikštau lauke tik su kepure, apsirengusi šiltai. Ta prasme, labai saugausi. Tačiau greičiausiai įvyko, ko bijojau.
Klausimas: man jau antrąkart susirgus gydytoja siūlė operuotis, bet aš atsisakiau, nes angina užpuolė pirmą kartą šią žiemą po labai ilgo tarpo nuo vaikystės. Ta prasme labai daug metų niekada angina nesirgdavau ir dabar abejojau, kad reiktų skubėt operuotis. Bet gal reikia? Ką manot? Patarkit... (aišku, natūralu, kad aš operuotis nenoriu, bet jei tektų, tai tektų, tik gal nėra dar ko skubėti?)
Atsakyti
QUOTE(Quietly @ 2015 02 07, 18:45)
Patarkit prašau  unsure.gif  4u.gif

Susirgau angina per Kalėdas šias. Sugėriau porciją antibiotikų. Už 2 savaičių po pasveikimo atkritau ir vėl teko gerti antibiotikus. Dabar vėl praėjo apie dvi savaites ir jaučiu, kad labai skauda rijant ir valgant. Temperatūros neturiu, žiūrėsiu kaip bus ryt ir poryt, bet grečiausiai pirmadieni keliausiu pas gydytoją trečios porcijos antibiotikų. Sirgti atsibodo be galo. Ir atkrentu tikrai ne dėl to, kad nesisaugau. Kaip tik geriu daug vitaminų, vaikštau lauke tik su kepure, apsirengusi šiltai. Ta prasme, labai saugausi. Tačiau greičiausiai įvyko, ko Ibijojau.
Klausimas: man jau antrąkart susirgus gydytoja siūlė operuotis, bet aš atsisakiau, nes angina užpuolė pirmą kartą šią žiemą po labai ilgo tarpo nuo vaikystės. Ta prasme labai daug metų niekada angina nesirgdavau ir dabar abejojau, kad reiktų skubėt operuotis. Bet gal reikia? Ką manot? Patarkit... (aišku, natūralu, kad aš operuotis nenoriu, bet jei tektų, tai tektų, tik gal nėra dar ko skubėti?)

Atsakyti

QUOTE(Quietly @ 2015 02 07, 18:45)
Patarkit prašau  unsure.gif  4u.gif

Susirgau angina per Kalėdas šias. Sugėriau porciją antibiotikų. Už 2 savaičių po pasveikimo atkritau ir vėl teko gerti antibiotikus. Dabar vėl praėjo apie dvi savaites ir jaučiu, kad labai skauda rijant ir valgant. Temperatūros neturiu, žiūrėsiu kaip bus ryt ir poryt, bet grečiausiai pirmadieni keliausiu pas gydytoją trečios porcijos antibiotikų. Sirgti atsibodo be galo. Ir atkrentu tikrai ne dėl to, kad nesisaugau. Kaip tik geriu daug vitaminų, vaikštau lauke tik su kepure, apsirengusi šiltai. Ta prasme, labai saugausi. Tačiau greičiausiai įvyko, ko Ibijojau.
. Sveikos, merginos, aš naujoke bet jūsų forumą skaitau senai, o kas liečia angina jei išoperuos dar nereiskia kad niekada nesirgsi. Mano mergaitei išoperuoti edonojdai po to. Angina bet vistiek šiemet lb serga tai angina, tai gerkle skauda. Pasak gydytojos šiemet lb daug virusu o imunines sistemos pasilpe, todėl vis pasigaunam nauju ligų . Pries operuojantis gerai pagalvok. Sekmės
Atsakyti
QUOTE(Mam7 @ 2015 02 11, 01:19)
.                                                                              Sveikos, merginos, aš naujoke bet jūsų forumą skaitau senai, o kas liečia angina jei išoperuos dar nereiskia kad niekada nesirgsi. Mano mergaitei išoperuoti edonojdai po to. Angina bet vistiek šiemet lb serga tai angina, tai gerkle skauda. Pasak gydytojos šiemet lb daug virusu o imunines sistemos pasilpe, todėl vis pasigaunam nauju ligų . Pries operuojantis gerai pagalvok. Sekmės

Angina neturint tonziliu nebeimanoma sirgt, nes angina yra uzdegimas tonzilese. Cia ta pati sakot, kaip mazdaug neturiu kepenu, nes jos ispjautos (nors cia zinoma neimanomas pavyzdys) o sergu kepenu uzdegimu. Aisku, ispjautos tonziles neapsaugo nuo kitu gerkles uzdegimu-laringito, faringito, trachejito.
Atsakyti
Sveiki,

artėja ir mano operacijos laikas. Žinau, kad kiekvienam tai labai individualu, tačiau vis tiek noriu pasiteirauti, kiek realiai trunka nedarbingumas? per kiek laiko užgyja ir grįžtama prie darbų (mokslų)?
Atsakyti
Sveiki !
taigi man 15 metų ir anginos operacija buvo atlikta kovo 24 dieną. taigi po jos praėjo 12 dienų. gerklės skausmas lyg ir praėjo, bet bėda tame, jog kažkur giliai yra į pjautas liežuvis schmoll.gif valgant peršti, gal 7 parą tik pasijautė visas "malonumas" tame liežuvyje verysad.gif nežinau, kas per velnias ten pridirbtas, bet vien dėl to pooperacinis laikotarpis man buvo labai apsunkintas. Operavausi Klaipėdoje, gerai nepamenu daktaro pavardės.. Grinčys, ar Gričys, na žodžiu kažkas tokio. šeip kartu man atliko ir adenoidų operaciją. kraujavau kelias valandas, po narkozės vėmiau 4 kartus, seselė suleido nuo pykinimo vaistų. Bet aš sunkiai pernešu narkozes ( jų turėjau gal 5 ) Labai bijojau, nes nesu fanė tu visų ligoninių ir tokių panašių dalykėlių schmoll.gif valgyt buvo sunku gal 8 dienas , taip pat ir gerti, dabar vis lengviau, bet tas liežuvis... žodžiu, šiandien pirma diena kaip gyvenu be vaistų ir gan gerai sekasi, ne taip tai buvau priklausoma nuo jų, o tiems kurie šią operaciją dar tik darysis, linkiu ištvermės, kantrybės ir , kad gerai viskas pavyktų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti