Sveiki!aš čia naujokė,nusipirkom ir mes si cu,greitai laukia mus skiepas,pratinsim eit į lauką,viską kol kas daro ant palutes,būna ir netyčiukai,bet dauguma ten kur reikia,turiu klausimą,kaip atpratinti ji valgyt savo,,kakus''
,niekaip negaliu,būna pasilieka namie ir viel matau kad jau valgė,tikrą tragedija,gal jisai išaugs,o gal vitaminų per mažai,valgom sausa royal,mums 3 mėn,dar turim klausim,ar isaugsim mes didelį,dabar sveriam 2600kg,matavau ji nu kaklo iki uodegos 22cm,tai mes iš dydesniu,ar vidutiniškai,didelis ačiū už atsakymą,pasistengsiu pridet kada nors foto:)

QUOTE(Irishka... @ 2013 11 29, 11:01)
Sveiki!aš čia naujokė,nusipirkom ir mes si cu,greitai laukia mus skiepas,pratinsim eit į lauką,viską kol kas daro ant palutes,būna ir netyčiukai,bet dauguma ten kur reikia,turiu klausimą,kaip atpratinti ji valgyt savo,,kakus''
,niekaip negaliu,būna pasilieka namie ir viel matau kad jau valgė,tikrą tragedija,gal jisai išaugs,o gal vitaminų per mažai,valgom sausa royal,mums 3 mėn,dar turim klausim,ar isaugsim mes didelį,dabar sveriam 2600kg,matavau ji nu kaklo iki uodegos 22cm,tai mes iš dydesniu,ar vidutiniškai,didelis ačiū už atsakymą,pasistengsiu pridet kada nors foto:)

jeigu šuniukas neskiepytas, tai kaip suprantu prkot be dokumentų, o tokiu atveju gali išaugti visiškai bet kas, net nepanašus į norimą veislę

QUOTE(Nolda @ 2013 11 29, 21:57)
jeigu šuniukas neskiepytas, tai kaip suprantu prkot be dokumentų, o tokiu atveju gali išaugti visiškai bet kas, net nepanašus į norimą veislę 

buvo paskiepitas tik karta,jo be dokumentu,labai jus man cia pagudet:),is tikruju ir pati zinau,kad gali isaugti ir visai na si cu,bet pirkdama maciau tievus,jie gyvena kartu,bet taip tiksliai neatsimenu jo dydzio,nes buvo 5 suniukai,kur buvo vienas ir mano,jie uzpole,ir net nespejau normaliai pakalbet su pardaveja,bet vidutiniskas tietis,kaip suprantu,bet seimininke buvusia,sake kad jisai is smulkesniu vienintelis,kad i mama,mama visai smulkute,vat tai ir klausiu,nes gal pas kazka buvo panasi kompliktacija,kaip ir musu:)
Svoris normalus kaiip ir, maniskis tokio amziaus svere virs 3 kg. bet svoris dar ne viskas, svori lemia ne tik ugis, bet ir pvz kaulingumas.
Na bet kai suniukas be dokumentu, tai dydis turetu buti maziausias galvos skausmas
O kad matet abu tevus cia dar neaisku, dnr tyrimo nedaret juk..
na bet nesiplesiu gal, svarbu suniukas uzaugtu sveikas, ko ir linkiu.
Na bet kai suniukas be dokumentu, tai dydis turetu buti maziausias galvos skausmas

O kad matet abu tevus cia dar neaisku, dnr tyrimo nedaret juk..

QUOTE(Irishka... @ 2013 11 29, 22:37)
buvo paskiepitas tik karta,jo be dokumentu,labai jus man cia pagudet
,is tikruju ir pati zinau,kad gali isaugti ir visai na si cu,bet pirkdama maciau tievus,jie gyvena kartu,bet taip tiksliai neatsimenu jo dydzio,nes buvo 5 suniukai,kur buvo vienas ir mano,jie uzpole,ir net nespejau normaliai pakalbet su pardaveja,bet vidutiniskas tietis,kaip suprantu,bet seimininke buvusia,sake kad jisai is smulkesniu vienintelis,kad i mama,mama visai smulkute,vat tai ir klausiu,nes gal pas kazka buvo panasi kompliktacija,kaip ir musu:)

O kodel jus turetu kazkas guosti?

Juk pati savo noru sitaip rizikavot, pirkdama suni be dokumentu ,galbut genetiniu ligu maisa,galbut nestabilios psichikos, galbut visai nenorimos veisles, plius paremet savo pinigais daugintoju versliuka,kurie negerbia veisles ir nemyli gyvunu.
Na,bet nepaisant viso to, nuosirdziai linkiu,kad jusu kompliktacija viskas butu ateity gerai

Isirasykite I google - how to predict shih Tzu weight. Ir ismes puslapius kur galite pasitikrinti pagal suniuko amziu. Kazkur skaiciau, kad tiek, kiek sveria 3men., reikia tiek pat prideti-ir bus suaugusio shih Tzu svoris. Vienas is tu puslapiu, tik pasirinkit veisle ten, ir suniuko savaites
http://www.puppyweights.com/
Augit sveiki ir grazus:)
Papildyta:

O cia manoji bedokumentine mergaite:) pati mieliausia musu seimai:)
Papildyta:

Papildyta:

O cia 2metu berniukas musu.
http://www.puppyweights.com/
Augit sveiki ir grazus:)
Papildyta:

O cia manoji bedokumentine mergaite:) pati mieliausia musu seimai:)
Papildyta:

Papildyta:

O cia 2metu berniukas musu.
Labas vakaras negalvojau,kad teks ,bet gyvenimas privercia kitaip, dovanoju tik mylintiems,rupestingiems zmonems savo "vaika" shi tzu suniuka, jam 5 metai,turi europasa,cipuotas,turi visus skiepus,sveikas, esu isvykus i Anglija,dirbu begalo dauk valandu,seimininkai nesutinka,kad atsivesciau suniuka,o ir cia jis tiek valandu uzdarytas tik kankintusi,begalo skaudu,bet nera kitos iseities,Gucis Lietuvoje siuo metu, visa informacija suteiksiu i pasta astamaza@gmail.com, begalo noriu ,kad mano Gucis pakliutu i seima kuri ji myletu,skirtu demesio ir smagu butu bendrauti,palaikyti rysius,man svarbu zinoti kaip jam seksis. Atsiprasau uz klaideles,bet per asaras,sunku rasyti
nuotraukas atsiusiu pastu . Gucis Elektrenuose

Zinuokit,aš tik paklausiau,atsiprašau už klaidas,nevisada išeina rasyt teisingau,mane zinuokit nereikiai nei guosti,nei auklyti,aš begalo myliu savo šuniuką ir jisai mūsų šeimos narys ir kad galėjau nusipyrkt bele ką,aš irgi žinau,nes perkau be duokumentu,ačiū Gintusia už normalu atsakymą,pasistengsiu ikelt savo foto,bet kol kas dar nežinau kaip:)
Sveiki,
Mes planuojame irgi įsigyti šicu. Mūsų dukra turi alergiją, tik nelabai daktarai atranda kam, todėl norim šio šuniuko, nes jis nesukelia alergijos... Esam visai naujokai, todėl gal kas galėtumėte parekomenduoti, kur pirkti šiuos šuniukus. Tik labai gaila, kad geram, kilmingam ir su dokumentais šiciukui neturim tiek pinigėlių. Todėl ir kreipiamės čia pagalbos.. Galit į AŽ, galit ir čia rašyt. Ačiū visiems labai iš anksto.. :-)
Mes planuojame irgi įsigyti šicu. Mūsų dukra turi alergiją, tik nelabai daktarai atranda kam, todėl norim šio šuniuko, nes jis nesukelia alergijos... Esam visai naujokai, todėl gal kas galėtumėte parekomenduoti, kur pirkti šiuos šuniukus. Tik labai gaila, kad geram, kilmingam ir su dokumentais šiciukui neturim tiek pinigėlių. Todėl ir kreipiamės čia pagalbos.. Galit į AŽ, galit ir čia rašyt. Ačiū visiems labai iš anksto.. :-)
QUOTE(jurvas @ 2013 12 07, 22:13)
Sveiki,
o jei dukra alergiška šuns pleiskanom arba seilėm? nepriklausomai nuo veislės, šiuos alergenus turi visi šunys.
QUOTE(jurvas @ 2013 12 07, 22:13)
Sveiki,
Patikimiausias būdas sužinot ar vaikas bus, ar ne, alergiškas pasirinktai veislei ar šuniui, yra važiuoti pas veisėją kur planuojate įsigyti šunelį ir ten "pasisvečiuoti". Stebėti, pasirodys alerginė reakcija ar ne.
Nes dabar madinga vos ne visom iš eilės veislėms klijuoti etikėtes apie tai, kaip jie nesukelia alergijų, nesišeria ir tt.....

Ačiū už išsakytas mintis!! :-) Būtinai nuvažiuosim pasisvečiuoti, jeigu tik kas nors patars pas ką važiuoti, kur galima rasti Kaune "veislyną". :-)