Įkraunama...
Įkraunama...

Shih Tzu

QUOTE(jurvas @ 2013 12 07, 23:55)
Ačiū už išsakytas mintis!! :-) Būtinai nuvažiuosim pasisvečiuoti, jeigu tik kas nors patars pas ką važiuoti, kur galima rasti Kaune "veislyną". :-)

Kaune yra veislynas Rasos perlai
Labai mielos šeimininkės 4u.gif
Atsakyti
Arba skambinate į Kauno kinologijos klubą, kur turėtų žinoti visus veislynus bei kas turi šuniukų ax.gif

http://www.lkms-kino.../kontaktai.html
Atsakyti
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2013 12 01, 23:09)
Labas vakaras negalvojau,kad teks ,bet gyvenimas privercia kitaip, dovanoju tik mylintiems,rupestingiems zmonems savo "vaika" shi tzu suniuka, jam 5 metai,turi europasa,cipuotas,turi visus skiepus,sveikas, esu isvykus i Anglija,dirbu begalo dauk valandu,seimininkai nesutinka,kad atsivesciau suniuka,o ir cia jis tiek valandu uzdarytas tik kankintusi,begalo skaudu,bet nera kitos iseities,Gucis Lietuvoje siuo metu, visa informacija suteiksiu i pasta astamaza@gmail.com, begalo noriu ,kad mano Gucis pakliutu i seima kuri ji myletu,skirtu demesio ir smagu butu bendrauti,palaikyti rysius,man svarbu zinoti kaip jam seksis. Atsiprasau uz klaideles,bet per asaras,sunku rasyti sad.gif nuotraukas atsiusiu pastu . Gucis Elektrenuose

user posted image

Labutis visoms 4u.gif
Kadangi šis bernužėlis jau pas mane wub.gif gal galėtumėt rekomenduot kokią gerą kirpėją Panevežyje?Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurvas @ 2013 12 08, 00:43)
Sveiki,

Mes planuojame irgi įsigyti šicu. Mūsų dukra turi alergiją, tik nelabai daktarai atranda kam, todėl norim šio šuniuko, nes jis nesukelia alergijos... Esam visai naujokai, todėl gal kas galėtumėte parekomenduoti, kur pirkti šiuos šuniukus. Tik labai gaila, kad geram, kilmingam ir su dokumentais šiciukui neturim tiek pinigėlių. Todėl ir kreipiamės čia pagalbos.. Galit į AŽ, galit ir čia rašyt. Ačiū visiems labai iš anksto.. :-)

Aš patarčiau su veisėjais šneltelėti, gal leis išsimokėti per kelis mėnesius, mes lygiai taip pat darėme ir dabar turime pačią pačiausia savo maže. Patikėkite ,kad pataupytas pinigėlis gali su kaupu atsirūgti, kalbu iš patirties. Rasos perlai šiuo metu turi šuniukų ir man atrodo Lašinių piliakalnis lyg turėjo, mūsų mergytės tėtukas iš ten.
Atsakyti
na ir as parodysiu savo vaika;) user posted image user posted imageuser posted image
Atsakyti
Wow wub.gif tokios šukuosenos dar nebandėm bigsmile.gif
Atsakyti
ui sukuosenu mes daug keitem wub.gif user posted image
Atsakyti
Fainulka vaikas wub.gif
Atsakyti
Didžiausias namų velnias, iš visų 5 gyvūnų. Tokio charakterio dar reikėtų peiškoti, tikriausiai, bet vis tiek mylim mylim mylim wub.gif
Nindziukas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Va čia tai grožis wub.gif wub.gif šaunuolė ums thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 15 gruodžio 2013 - 23:00
Labai gražus.. wub.gif Nors man tai visi shihtzai gražūs. O charakterio nuostabesnio turbūt nerastum, puikūs draugai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ums @ 2013 12 15, 22:56)
Didžiausias namų velnias, iš visų 5 gyvūnų. Tokio charakterio dar reikėtų peiškoti, tikriausiai, bet vis tiek mylim mylim mylim  wub.gif
Nindziukas  4u.gif

Koks vardas toks ir šuniukas tongue.gif Jums irgi jaukiausių ir gražiausių švenčių smile.gif
Atsakyti