Įkraunama...
Įkraunama...

Shih Tzu

Dveiki, gal kas galetu nupasakoti kokiu priemoniu reiktu sico paruosimui parodai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

ar organizuojate kokius shi tzu susitikimus Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Perla123 @ 2013 12 18, 00:04)
Dveiki, gal kas galetu nupasakoti kokiu priemoniu reiktu sico paruosimui parodai 4u.gif

Sampuno, kondicionieriaus, antistatiko arba siaip kokio finish purskalo. Zinoma pakirpti viska kaip reikia ir jei plaukas jau iki zemes - istiesinti ji tiesintuvu - daug graziau ir tvarkingiau atrodys.
O kokia firma rinktis, cia jau kiekvieno reikalas smile.gif
Atsakyti
Sveikos si cu myletojos,

Sita veisle man labai patinka tiek isvaizda tiek charakteriu smile.gif vis pagalvoju, kad noreciau tokiu draugo smile.gif Bet suniukui tektu beveik visas dienas praleisti namie vienam namo grystu tik apie penkta, ar augina siuos suniukus dirbantys zmones? ar cia jau gyvuno kankinimas gautusi palikti visa dena namie viena seimininku laukti ? Kaip jusu sitcai elgiasi palikti vieni ar labai isgyvena ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nature: 21 gruodžio 2013 - 15:47
Maniškiai vieni būna nuo ryto iki pietų maždaug, tai jaunėlis jei tik randa kokio popieriaus, žurnalą, ar kokių indelių, aplamai, beleką, kas gali "užkliūt" jam už akių, tai viską sunaikint bando. Kažkada esu radus tuoletinio popieriaus rulonėlį visą visą skaiutelėm mažom po kambarį suplėšytą, mat grįžau vėliau namo, nei paprastai biggrin.gif Velnias žiaurus yra namų, bet nu ką jau, suprantam, neturi ką veikt paliktas, nors dar 4gyvūnai šalia g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šuniukas tvarka megsta smile.gif reikia kavot viska kaip nuo mazo vaiko tikriausiai smile.gif
Kas laikote ir katina ar nekonfliktuoja labai gyvunai, maniskei katei 12 metu istisai miega, pensija jau, galvoju kad susigyventu. Tik del maitinimo kaip, katei pastovei padeta sauso maisto yra, o suniukui tai nepasakysi kad cia ne tavo, sulapnos viska man atrodo ka ras smile.gif

Va zmones parduoda 6 men suniuka, idomu kas priverte atisakyti seimos nario g.gif
http://www.skelbiu.l...s-17501695.html

is isvaizdos neatrodo misrunas. Man tinka ir suniukas be dokumentu i parodas as jo nevesciau, bet kaip tokiu atveju zinoti kad tevai tikriai abu si cu?
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2013 12 22, 13:19)
Šuniukas tvarka megsta smile.gif reikia kavot viska kaip nuo mazo vaiko tikriausiai smile.gif
Kas laikote ir katina ar nekonfliktuoja labai gyvunai, maniskei katei 12 metu istisai miega, pensija jau, galvoju kad susigyventu. Tik del maitinimo kaip, katei pastovei padeta sauso maisto yra, o suniukui tai nepasakysi kad cia ne tavo, sulapnos viska man atrodo ka ras smile.gif

Va zmones parduoda 6 men suniuka, idomu kas priverte atisakyti seimos nario  g.gif
http://www.skelbiu.l...s-17501695.html

is isvaizdos neatrodo misrunas. Man tinka ir suniukas be dokumentu i parodas as jo nevesciau, bet kaip tokiu atveju zinoti kad tevai tikriai abu si cu?

Katei maista padesit ant palanges ar dar kur auksciau mirksiukas.gif

Pirkdama be dokumentu rizikuosit nusipirkti 5 kartus didesni nei noretumet, su genetinem ligom,nestabilios psichikos bei paremsit suniuku nemylincius tik del pinigu juos veisiancius daugintojus..
Jei nenorit parodu ir ateity veisti,veislynuose prasykit suniuko pet klases, jie pigesni, namams.
Atsakyti
QUOTE(nature @ 2013 12 21, 15:47)
Sveikos si cu myletojos,

Sita veisle man labai patinka tiek isvaizda tiek charakteriu smile.gif vis pagalvoju, kad noreciau tokiu draugo smile.gif Bet suniukui tektu beveik visas dienas praleisti namie vienam namo grystu tik apie penkta, ar augina siuos suniukus dirbantys zmones? ar cia jau gyvuno kankinimas gautusi palikti visa dena namie viena seimininku laukti ? Kaip jusu sitcai elgiasi palikti vieni ar labai isgyvena ? 4u.gif

Maniskiai visa diena miega, vieni ar nevieni namie buna:)
O siaip, siai veislei reikia gana daug demesio prieziurai, sukuoti pvz. Jei neturit tam laiko, tai arba teks skusti plikai suni, arba rinktis kita veisle;)
Atsakyti
Manasis ramiakas,visą dieną miega kol yra vienas. Nieko negraužia,negadina.Maisto ryte įberiu dienos normą,jis eda kada nori,buna kad net nesueda kas įberta. Gauna kokį skanestuką vakare,konservų neduodu,vemia. Tik man kazko jis šeriasi truputį,gal kad ne kasdien šukuoju o kas antra ar trecia dieną.Kazi as galima šicams furminatdorių naudoti?...Dar prie paparasysiu,kad buvau atostogu ispanijoj,tai maciau tris šicius,nu bet jautokius nutriušusius,nešukuotus,nemaudytus.vienas tik padoriau atrode. o pardėj,ale kikoj stiklineje būdoje maziukas juodai baltas šiciukas kainavo 720euru.Bet taip gaila buvo ziureti,laikrasciu priplesyta,šunytis zmogų pamates puola stikla laižyti,bendrauti nori.Ilgai neuzsibuvau as ten,man kazkaip ziauroka pasirode.
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 12 22, 14:31)
Maniskiai visa diena miega, vieni ar nevieni namie buna:)
O siaip, siai veislei reikia gana daug demesio prieziurai, sukuoti pvz. Jei neturit tam laiko, tai arba teks skusti plikai suni, arba rinktis kita veisle;)

Suniuka sukuoti ne problema, man malonumas ta kaili priziureti butu smile.gif as pati ilgom storom kasom tai galima sakyti patirties kaip ir yra biggrin.gif aisku geros priemones prieziura palengvina smile.gif

Gal zinot uz kiek galima isigyti suniuka is normalaus veislyno, jie ten visi su dokumentais buna ar tarkim galima pirki be dokumentu uz mazesne kaina?
Dar neapsisprendziau ar mergyte ar berniukas geriau, veisti neplauoju 4u.gif
O jau ju spalvu ivairove, visos savotiskai grazios, gal rysiausias baltas su juodu 4u.gif 4u.gif
Siaip kiek pastebejau sitie sunys, nepriklausomai nuo spalvos, dailiausiai atrodo,kuriuos seimininkai priziuri. Nepriziuretas si cu man i veltini benami uznesa biggrin.gif
Atsakyti
Veislynuose suniukai parduodami tik su dokumentais (bent jau turetu smile.gif )

Visada galite susitarti su veiseju. Jei jis nores jums parduoti suniuka, nes manys, kad esate geras busimas seimininkas, manau visos ir kainos, ir issimokejimo salygos gali tapti lankstenes. wink.gif

Jei si cu seriasi, tai arba jis ne sicu, arba su netikusia kailio struktura. Furminatorius tokioms veislems nenaudojamas, nes suo liks plikas, ispesit plauka, negalvokit apie tai.

Idekit saviskio foto, parodykit koks ten jos tas kailiukas...

Ir siaip, ka jus laikote serimusi noreciau paklausti?smile.gif kazkiek plauku visada rasite, juk tai gyvas daiktas. Zmones irgi meto plaukus:)

Atsakyti
na jis be dokumentu,kazkada buvau imetusi foto,dabar kompas uzluzes,is telefono nemoku. As ir nesitikiu geros plauko strukturos. Tas serimasis toks,kad ant juodu drabuziu matosi kur ne kur,na ir ant zemes plaunant grindis visada yra. Bet pasikausius atrodo kad trumpapaukiai seriasi labiau.Glostant tikrai plaukai nenusiglosto.O šukuojant išsišukuoja nemzai. Gal kad senokai maudytas jis pas mane,beto buvo apsirges,vaistuku gavo.Manes tie plaukai neerzina ir neskraido kaip nuo kates pas mamą...Viena moteriske jau buvo mieste susistabdziusi, nes turi kalyte,iesko patino,,pasakiau kad suvedineti nezadu,nes mano negrynaveislis,kad mano sazine butu rami, veisles negadinsiu.uztenka kad darbe priziuriu i ale jorksyrus7 kg svorio.
Atsakyti