Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 16:36)
sveikos.ner jegu skaityt rasyt,tik pranesu,kad viskas ok wub.gif
Tai va,be reikalo sukele panika.O man sakutes,sergu ziauriai,tempa 39,apie bendra savijauta patyliu,gaila,kad teks sportus keliom dienom apleist.
Vsio,einu sirgt.Geros dienos ir sportu

oooo,smagu,kad viskas gerai 4u.gif as jau siandien nuo ryto laukiau ziniu is taves smile.gif
is as visa savaitgali su auksta temperatura prasivoliojau. vaikai persirgo,as susirgau ir vyras..
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 15:36)
sveikos.ner jegu skaityt rasyt,tik pranesu,kad viskas ok wub.gif
Tai va,be reikalo sukele panika.O man sakutes,sergu ziauriai,tempa 39,apie bendra savijauta patyliu,gaila,kad teks sportus keliom dienom apleist.

Smagu, kad viskas gerai, o tu greiciau sveik 4u.gif

QUOTE(skrabaliuke @ 2013 03 25, 15:40)
sveikos spartuoles biggrin.gif

jungiuos ir as prie sportuojanciu namuose.

Sveika prisijungus 4u.gif Kiekviena lygi reikia daryti po 10 dienu. T.y. 10 dienu sportuoji pagal pirmo lygio treniruote, tada 10 dienu - pagal antro ir paskutines 10 dienu - pagal trecio smile.gif
Atsakyti
Aš po pietų ką tik, palauksiu šiek tiek ir eisiu sportintis. Šiandien treniruotė viršutinei kūno daliai, ot nemėgstu jų biggrin.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 25, 08:37)
Čia visoms priminimas, kad svoris ne rodiklis. Svarbiausia vaizdas, apimtys.
Super nuotrauka thumbup.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 13:36)
tik pranesu,kad viskas ok. O man sakutes,sergu ziauriai,tempa 39
Smagu, kad viskas gerai 4u.gif O tu laikykis, sveik mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš po sporto smile.gif
Klausimėlis: ar darot iškrovos dienas, ar sportuojat jų metu?
Atsakyti
voo hoo pirma treniruote atlaikyta, tik nesu tikra ar bepaeisiu siandien blink.gif
sau uz istverme 4u.gif ir einu isgert kibira vandens
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 25, 15:06)
apskaitos politikos tobulinimo galimybes prekybineje imoneje. O tu?smile.gif

Nuorodos ir man neatidaro.

O kokia ten dar lentele ant saldytuvo? smile.gif

Pas man etema neturi kol kas aiskaus pavadinimo, bet is esmes Optimalaus portfelio fotmavimo tyrimas baltijos (ir/ar? skandinavijos) saliu akciju rinkose praktiskai tas pats kas bakalaure buvo rasyta siaip lotuliukas.gif
Dabar jau turi rodyti pacia foto, kur pasportavus mergina mirksiukas.gif
Ten lentele su treniruociu grafiku Body revoliution ir braukau, kai treniruote padarau mirksiukas.gif

QUOTE(overlook @ 2013 03 25, 15:28)
Doviem, jūs (tu? biggrin.gif ) darot kasdien po vieną workout'ą + cardio? blink.gif

As tu mirksiukas.gif na kaip zinia, kasdien nepavyksta, bet siaip tai taip, po workout'o darau dar kardio ax.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 15:36)

Gerai, kad nepasitvirtino prognozes, bet pati greiciau sveik, ner cia ko sirgti 4u.gif

skrabaliuke, sveika prisijungus/sugrizus, nezinau kaip cia buvo 4u.gif

Fatal, Sveika prisijungus mirksiukas.gif as asmeniskai nedarau iskrovos dienu, nors gal ir reiketu blush2.gif tad ir apie sporta ju metu nieko negaliu pasakyti, tik tiek, kad teke kazkada skaityti, jog darant iskrovos diena, ypac jei tai buna tik vandens diena nepatartina stipriai sportuoti. Na ten kur as skaiciau rase kad galima sportuoti, bet geriau kruvi pamazinti ta diena mirksiukas.gif

Man siandien atejo drauges, visai nelauktos, kazkaip anksciau nei reikejo, nesulauke kol isgersiu tabletes paskutines, turbut del to, kad ilgai nebuvo ju doh.gif ir dar pasirodo apsiskaiciavau su savaitem visom, turbut teks sugerus viena pakuote hormonu savaite negert ir vel pradeti, nes jei nepadarysiu tokios pertraukos tai vasara per atostogas bus smaguma, o sitiek masina vaziuoti tokiam karstyje ir dar su puskem nesinori, ypac kai nezinai ar galesi i diena kelis kart apsiprausti, o ir issimaudyti noresis kokioj juroj ar ezeriukyje ir pavaikscioti daugiau ir t.t. doh.gif gerai tik tiek, kad bent kol kas neskauda pilvo tfu tfu tfu, tai tureciau galeti sportuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatal @ 2013 03 25, 17:05)
Aš po sporto smile.gif
Klausimėlis: ar darot iškrovos dienas, ar sportuojat jų metu?

Darant iskrovos diena geriau nesportuot wink.gif nebent jau be sporto gyvent negali ir visiskai uzsidepresuosi nepasportavus,tai laaaaabai sumazinus kruvi galima lengvai pasportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 03 25, 15:28)
Doviem, jūs (tu? biggrin.gif ) darot kasdien po vieną workout'ą + cardio? blink.gif

Ir man pasistojo šitas klausimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 03 25, 12:09)
Na pas mane C, nėra labai didelis turtas, petnešėlių lyg ir užtektų, bet užsidėjau namie, prasibėgau pro kambarį, tai maža laikymo ...  biggrin.gif

C turtas, jau nemazas ir reiktu labiau pasaugoti wink.gif As balansuoju tarp B ir C, bet ir tai sportuoju su dviem liemenelem - paprasta pakietinta, plius sportine kaip maikute su vidiniu liemenuku, priesingu atveju jei kokie sokinejimai ar begimai, tai jauciasi, kad krutinei truksta palaikymo. Su C dydziu tikrai pasirinkimas buvo prastas mirksiukas.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 25, 13:23)

p.s. sakiau, kad ant saldytuvo desiuos fotkes kur erikae buvo imetus i foruma storules ir sportiskos merginu/moteru kunus. Tai mano saldytuvas atrodo taip lotuliukas.gif
user posted image

Geras saldytuvas thumbup.gif Reiktu ir man tokio tik gaila, kad pas mane imontuotas, nepavyks apkibdyti lotuliukas.gif O reiketu, tai saldytuvo dureles man neduoda ramybes kai esu namuose doh.gif
Atsakyti
Neatlaikyčiau aš ir workout'o ir cardio bigsmile.gif

Sportininkės, patarkite man, kur nusipirkt gerą sportinę liemenėlę g.gif Nenoriu siųstis, noriu, kad būtų galima pasimatuot. Žiūrinėjau sportlande, nike ir adido atrodo tokios rimtesnės, kaikurios ir su pakietinimais, bet ir kainos 100-150lt., aš norėčiau su mažiau pinigų prasisukt smile.gif Tuo labiau, kad kai orai atšils bėgiosiu, tai su paprasta liemenėle niekaip tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 25, 14:23)

p.s. sakiau, kad ant saldytuvo desiuos fotkes kur erikae buvo imetus i foruma storules ir sportiskos merginu/moteru kunus. Tai mano saldytuvas atrodo taip

Ui gerai cia lotuliukas.gif
lotuliukas.gif Tikrai busi tokia .. paziurek kaip merginos numeta ir kokiu rezultatu pasiekia .. Padarysi ir tu . Tik nepasiduok 4u.gif

Man smagu klausytis kaip isivaizuojama i sportus .. Tik zinau, kad jeigu kokiai savaitei pertrauka padaryciau butu jau labai sunku velisivaziuoti ...

Baigineju 30 day biggrin.gif Liko 2 dienos .. jauciu kaip sutvirtejo raumenys: itupstus reikedavo daryti tai vos ne vos 10 ... tada ... pailsiu + 5 .. vel pailsiu nes jau svekatos nebeturiu ir atrodo tuoj griusiu tada issiprievartauju dar + 5 ...

Paskui matau kad jau be problemu 15 + 5

O siandien jau ramiai visus 20 bigsmile.gif
KAIFAS jausti tvirtejanti kuna bigsmile.gif thumbup.gif

Po JM 30 day dar papildomai 4 min tabata pasidarau .. jau kazkaip mazokai man tu 30 min blush2.gif

________

Pasimotyvavimui mirksiukas.gif

VIENERI METAI DARBO wub.gif

user posted image

PRAKAITAS TAI TAVO RIEBALU ASAROS lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
user posted image

VASARA ARTEJA wub.gif

user posted image

Ai beja - po papildomo darbo uzpakalio pakelimui ... rezultatai jau matosi wub.gif

Geros dieneles visom.. begu ruostis darban....

Siandien dirbu nuo 20 iki 8, ryte nuo 8:30 iki 10:30 susirinkimas tada nuo 10:00 iki 13:00 kitas susirinkimas ... doh.gif Mirsiu ...... Ryt sporto tikrai nebus schmoll.gif
Atsakyti
Erikae,kaip visad,tokiu motyvuojanciu vaizdeliu pameto thumbup.gif
merginos,ka manot apie moteriska six packa? kazkada turejau,man labai grazu buvo(i save veidrody ziuret biggrin.gif). ir dabar galvojau vel gal issiryskint. bet tai kuo daugiau ziuriu tokias moteris su kvadratukais,tuo labiau man atrodo,kad tai ne moteriska... kazkaip nebesiderina man seksuali moteris su kvadratukais... ar cia tik man kazkas uzplauke?

ir viena nuorodele biggrin.gif pas mane vienoj grupelej buvo toks vyrukas. nu toks nuotaikingas,grynai,kaip cia lotuliukas.gif http://www.facebook....8...4672&type=2
Atsakyti