QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 25, 15:06)
apskaitos politikos tobulinimo galimybes prekybineje imoneje. O tu?
Nuorodos ir man neatidaro.
O kokia ten dar lentele ant saldytuvo?
Pas man etema neturi kol kas aiskaus pavadinimo, bet is esmes
Optimalaus portfelio fotmavimo tyrimas baltijos (ir/ar? skandinavijos) saliu akciju rinkose praktiskai tas pats kas bakalaure buvo rasyta siaip
Dabar jau turi rodyti pacia foto, kur pasportavus mergina
Ten lentele su treniruociu grafiku Body revoliution ir braukau, kai treniruote padarau
QUOTE(overlook @ 2013 03 25, 15:28)
Doviem, jūs (tu?

) darot kasdien po vieną workout'ą + cardio?
As tu

na kaip zinia, kasdien nepavyksta, bet siaip tai taip, po workout'o darau dar kardio
QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 15:36)
Tai va,be reikalo sukele panika.O man sakutes,sergu ziauriai,tempa 39,apie bendra savijauta patyliu,gaila,kad teks sportus keliom dienom apleist.
Vsio,einu sirgt.Geros dienos ir sportu
Gerai, kad nepasitvirtino prognozes, bet pati greiciau sveik, ner cia ko sirgti
skrabaliuke, sveika prisijungus/sugrizus, nezinau kaip cia buvo
Fatal, Sveika prisijungus

as asmeniskai nedarau iskrovos dienu, nors gal ir reiketu

tad ir apie sporta ju metu nieko negaliu pasakyti, tik tiek, kad teke kazkada skaityti, jog darant iskrovos diena, ypac jei tai buna tik vandens diena nepatartina stipriai sportuoti. Na ten kur as skaiciau rase kad galima sportuoti, bet geriau kruvi pamazinti ta diena
Man siandien atejo drauges, visai nelauktos, kazkaip anksciau nei reikejo, nesulauke kol isgersiu tabletes paskutines, turbut del to, kad ilgai nebuvo ju

ir dar pasirodo apsiskaiciavau su savaitem visom, turbut teks sugerus viena pakuote hormonu savaite negert ir vel pradeti, nes jei nepadarysiu tokios pertraukos tai vasara per atostogas bus smaguma, o sitiek masina vaziuoti tokiam karstyje ir dar su puskem nesinori, ypac kai nezinai ar galesi i diena kelis kart apsiprausti, o ir issimaudyti noresis kokioj juroj ar ezeriukyje ir pavaikscioti daugiau ir t.t.

gerai tik tiek, kad bent kol kas neskauda pilvo tfu tfu tfu, tai tureciau galeti sportuoti