Labas rytas

kazkodel siandien baisiai skauda nugara ties juosmeniu ir kelio sanarius lyg

na nugara tai sena problema ir vis suaktyveja, bet kelenai...
QUOTE(Jugile @ 2013 03 25, 22:33)
Man tik gaila, kad rezultatu nelabai tu sportu matau...Na, noretui geresniu...Bet niekaip su mityba nesusitvarkau...
jooo... ir as noreciau jau matyti tuos rezultatus, bet kol kas tai lyg nieko. Vienintelis dalykas ka pastebejau tai, kad ranku raumenys paryskejo ir kad jau su ranku pirstu galiukais labai pasistengus pasiekiu zeme ir galiu islaikyti taip kazkiek laiko.
QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 22:42)
oi,panos,nesitikejau,kad prisiminsit apie ka cia as

Jetau,kaip fainai

aciu
Nekreipkit demesio-cia as po vaistu,biski emocionali pasidariau
o mes emem ir prisiminem

nieko tokio, visos mes emocionalios pakankamai manau

as tai isvis... viena minute verkiu, kita minute juokiuosi, arba verkiu ir juokiuosi vienu metu, tai cia jau isvis turbut varzteliai atsisuke man
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 03 25, 23:12)
kokie atsiliepimai apie Brazil Butt Lift?

)
per trumpai dariau, kad galeciau kazka pasakyti
given444, as pritariu gitules nuomonei del tu tortu. Tiesiog jau toms sportininkem buna paciuozes stogas truputi ir nenori/bijo ir t.t. neva sugadinti rezultatus, kuriuos pasieke per sunku darba. p.s. turiu toki pusiau dede mano metu. Tai jis gerokai uzsisportaves, uzsiima fitnesu ganetinai rimtai, tai jis leidzia sau daug visko ir tikrai neatsisako visokio maisto, na pries varzybas ten menesi ar kiek tai jau labai grieztai, bet siaip tai valgo kaip ir viska, tik gal maziau tu angliavandeniu nei kiti. Leidzia sau net ir alkoholio taurele kokia, o kaip zinia alkoholis tai labai didelis priesas sportininku kunams, nes jame daug cukraus buna