Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

Na vat as jau po sporto. istempiau ir workout 1 ir cardio 1 thumbup.gif dabar belieka begti i dusa ir ilsetis biggrin.gif
Atsakyti
As irgi sportus baigiau thumbup.gif Man tik gaila, kad rezultatu nelabai tu sportu matau...Na, noretui geresniu...Bet niekaip su mityba nesusitvarkau...
Atsakyti
oi,panos,nesitikejau,kad prisiminsit apie ka cia as 4u.gif Jetau,kaip fainai wub.gif aciu wub.gif
NIDA,doviem,shypsenyte,immer gal kurios dar nepaminejau,soriukas..ACIU wub.gif 4u.gif
ir reikejo cia man susirgt doh.gif Taip laukiau pirmadienio ir 3-4workoutu ax.gif
Pakelet nuotaika,ech wub.gif
Nekreipkit demesio-cia as po vaistu,biski emocionali pasidariau biggrin.gif
labos 4u.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Brazil Butt Lift? smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 03 25, 21:12)
kokie atsiliepimai apie Brazil Butt Lift?
Aš kažkada bandžiau pagal šią programą sportuoti, bet kažkaip neužkabino ir greitai mečiau blush2.gif Gal atsiras ilgiau pagal ją sportavusių 4u.gif
Atsakyti
mergyno,s man vis tiek daug klausimu. gal senbuve Vicious Vici atsakys, tavo kunas jau super turi atrodyti, jei nuo pernai metu - ar dar anksciau - nepertraukiamai sportavai...

klasuimai tai toie: ok, ant tu istreniruotu kunu/kuneliu, kur tiek daug raumenu, ir kuri, kaip sakoma, daug sparciau degina kalorijas...taigi, kodel tuomet bijoma suvalgyti ta papild torto gabaliuka ar pan. fitneso merginos, nezinau nezianu, kaip tik atvirksciai - save dar labiau marina... ar cia jau manija nebent? kad ir lovingfit-jau taaaip ilgai sau neleidzia sau torto...nu dieve, net sdapnuoja ji, suvalgytu ir psio, reikalas baigtas, o cia...iki lomkiu vos ne. tuomet kyla klausimas: kokia raumenu nauda, jei tieeek baimes kad nesudeginsi/nedadeginsi tu kalroju, t.y. ne tu, o tas raumuo bet kokioje busenoje: einant, plaunant, miegant ir tt.

o dabar praktinis klausimas: kur kaune galima nusipirkt vat ta laikmati, kur galima nusitatyti sekundes, intervalus ir tt. ar visos turit, ar su mobiliakais nusistatot? dar noreciau isigyt:
pulso fiksatoriu - ar kaip jis vadinasi ant rankos biggrin.gif
ir - turbut jau nezmoniskai brangus daiktelis - kaloriju sudeginimo davikli/rodikli.

kur kaune imanoma/ ar tik siustis?
aciu biggrin.gif

as jau po sporto, sportas mano tarp 9 ir puse 11 vakarais. 30-40min cardio kartu su inkorportuotais pasipriesinimo pratimais.
jau su paaugusiais dviem vaikais lengviau.....kartu kad ir malasi, bet...vis ne pernai, kai miego saskaita reik daryt....
Atsakyti
given, del sirdies ritmo matuoklio pasizvalgyk cia http://www.s-sportas...sigyti_Polar/42 , kitu parduotuviu irgi turetu buti, LT jie jau ne naujiena senai, ivesk i google Polar ir ismes. Tas POlaras matuoja ir pulsa, ir sudeginamas kalorijas, ir kiek procentu is riebalu deginai paskaiciuoja pagal pulso zonas, isimena nemazai treniruociu, duoda savaites darbu ataskaita kiekviena pirmadienio ryta ir t.t. Zodziu geras daiktas, nors ir kainuoja truputi mirksiukas.gif
As pati pirkau ebay, pigiau ten buvo.

Del torto gabaliuko - manau tai jau gaunasi azartas, manija, nenoras sugadinti pasiekto rezultato. Tam , kad raumenukai ryskiai matytusi, sportininkai daug dirba ryskinimui, spec mityba, angliavandeniai ant minimumo ir pan., o cia po tokiu kanciu bac toki kieki angliavandeniu biggrin.gif

As siandien po BR W3 ir 15 min elipsinio. Smagu kai keiciasi treniruotes, o tai jau 1 ir 2 w buvo pabode. Bet ir sunkesne W3, buvo siek tiek ka veikti biggrin.gif Idomu kas W4 paruosta? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 kovo 2013 - 23:34
Labas rytas ax.gif kazkodel siandien baisiai skauda nugara ties juosmeniu ir kelio sanarius lyg doh.gif na nugara tai sena problema ir vis suaktyveja, bet kelenai... unsure.gif
QUOTE(Jugile @ 2013 03 25, 22:33)
Man tik gaila, kad rezultatu nelabai tu sportu matau...Na, noretui geresniu...Bet niekaip su mityba nesusitvarkau...

jooo... ir as noreciau jau matyti tuos rezultatus, bet kol kas tai lyg nieko. Vienintelis dalykas ka pastebejau tai, kad ranku raumenys paryskejo ir kad jau su ranku pirstu galiukais labai pasistengus pasiekiu zeme ir galiu islaikyti taip kazkiek laiko.

QUOTE(Vijora @ 2013 03 25, 22:42)
oi,panos,nesitikejau,kad prisiminsit apie ka cia as 4u.gif Jetau,kaip fainai wub.gif aciu wub.gif
Nekreipkit demesio-cia as po vaistu,biski emocionali pasidariau biggrin.gif

o mes emem ir prisiminem biggrin.gif nieko tokio, visos mes emocionalios pakankamai manau mirksiukas.gif as tai isvis... viena minute verkiu, kita minute juokiuosi, arba verkiu ir juokiuosi vienu metu, tai cia jau isvis turbut varzteliai atsisuke man lotuliukas.gif

QUOTE(Smilgelė* @ 2013 03 25, 23:12)
kokie atsiliepimai apie Brazil Butt Lift? smile.gif)

per trumpai dariau, kad galeciau kazka pasakyti ax.gif

given444, as pritariu gitules nuomonei del tu tortu. Tiesiog jau toms sportininkem buna paciuozes stogas truputi ir nenori/bijo ir t.t. neva sugadinti rezultatus, kuriuos pasieke per sunku darba. p.s. turiu toki pusiau dede mano metu. Tai jis gerokai uzsisportaves, uzsiima fitnesu ganetinai rimtai, tai jis leidzia sau daug visko ir tikrai neatsisako visokio maisto, na pries varzybas ten menesi ar kiek tai jau labai grieztai, bet siaip tai valgo kaip ir viska, tik gal maziau tu angliavandeniu nei kiti. Leidzia sau net ir alkoholio taurele kokia, o kaip zinia alkoholis tai labai didelis priesas sportininku kunams, nes jame daug cukraus buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, pagaliau viską perskaičiau ką prirašėt biggrin.gif
Nepagyriau dar, kad tema liuksiška thumbup.gif Naujokės, sveikos prisijungusios, svarbiausia, kad po mėnesio nemestumėt smile.gif
Pagaliaaaaaau šiandien sportuosiu, po keturių dienų pertraukos. Šiandien laukia ramesnė, tempimo treniruotė, o ryt jau vėl intensyvios.
given444, dėl tų tortų, tai aš asmeniškai jų ir nebenoriu, net negera pagalvojus biggrin.gif Jau metai, kai atsisakiusi cukraus visai, visuose gaminiuose, tai ir potraukis jam dingęs. Jei pradėčiau po mažiuką gabaliuką valgyt, įtariu, kad tuo neapsiribočiau biggrin.gif

Ne į temą- gal kuri žinot, kaip sveikiau ir skaniai jaučio kepenis pagamint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 26 kovo 2013 - 06:40
QUOTE(given444 @ 2013 03 25, 22:47)
mergyno,s man vis tiek daug klausimu. gal senbuve Vicious Vici atsakys, tavo kunas jau super turi atrodyti, jei nuo pernai metu - ar dar anksciau - nepertraukiamai sportavai...
klasuimai tai toie: ok, ant tu istreniruotu kunu/kuneliu, kur tiek daug raumenu, ir kuri, kaip sakoma, daug sparciau degina kalorijas...taigi, kodel tuomet bijoma suvalgyti ta papild torto gabaliuka ar pan. fitneso merginos, nezinau nezianu, kaip tik atvirksciai - save dar labiau marina... ar cia jau manija nebent? kad ir lovingfit-jau taaaip ilgai sau neleidzia sau torto...nu dieve, net sdapnuoja ji, suvalgytu ir psio, reikalas baigtas, o cia...iki lomkiu vos ne. tuomet kyla klausimas: kokia raumenu nauda, jei tieeek baimes kad nesudeginsi/nedadeginsi tu kalroju, t.y. ne tu, o tas raumuo bet kokioje busenoje: einant, plaunant, miegant ir tt.

right]

Aš ne Vicious Vici, bet galiu pasakyt, kad metai tai nėra daug sportui. 4u.gif

Dėl torto gabaliuko, tai labai nepergyvenu, jei tai tik gabaliukas per gimtadienį, bet kartasi tiesiog nesinori savo skandžio apsunkint papildomai virškinant nenaudingą maistą. ax.gif
Atsakyti

labas mergiukai 4u.gif

tik neateik pora dienu ir kiek naujokiu, kiek prikalbeta thumbup.gif perskaiciau viska bet nelabai komentuosiu.. blush2.gif

Naujokems sekmes ir valios kad uztektu ir po menesio ir po dvieju... 4u.gif

Vakar treniruote praleidau, nes sulaukiau mmm,sunki diena buvo,bet siandien jau normaliai pagal programa smile.gif sulaukiau mamos sveciuose,atskrido vakar, tai prie kompo busiu maziau ateinancias 2 savaites, bet sportas tikrai niekur nedings, mama irgi sake prisijungs i kompanija thumbup.gif

vijora, superines naujienos del tavo mazyles!!!! o pati sveik 4u.gif

LINKEJIMAI VISOM 4u.gif
Atsakyti
Cushy, neisivaizduoju kaip imanoma visiskai atsisakyti cukraus doh.gif

Just Me, saunuole tavo mama, dviese buss dar smagiau sportuoti thumbup.gif
Atsakyti