Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(Red&Red @ 2013 03 25, 16:31)
Ir man pasistojo šitas klausimas  blink.gif

jau atsakiau, kad darau abu, is pradziu workout, paskui cardio ax.gif

QUOTE(overlook @ 2013 03 25, 16:46)
Neatlaikyčiau aš ir workout'o ir cardio bigsmile.gif

na cardio jau buna sunkoka daryti, bet stengiuosi blush2.gif

QUOTE(erikae @ 2013 03 25, 17:07)
Ui gerai cia  lotuliukas.gif 
lotuliukas.gif Tikrai busi tokia .. paziurek kaip merginos numeta ir kokiu rezultatu pasiekia ..  Padarysi ir tu . Tik nepasiduok  4u.gif 

VIENERI METAI DARBO  wub.gif

Ai beja - po papildomo darbo uzpakalio pakelimui ... rezultatai jau matosi  wub.gif

tikiuosi, kad busiu, tik reikia pasistengti rolleyes.gif
Net nera 1 metu, tik 11 men mirksiukas.gif
Po shredo darai papildomai sedmenim pratimus kazkokius? kokie rezultatai? ar cia cm turejai omeny, ar kokio celiulito nykima ar ka?

QUOTE(NIDA @ 2013 03 25, 17:18)
merginos,ka manot apie moteriska six packa?

Man pas moteri six packas negrazu schmoll.gif grazu kai matosi, jog tvirtas pilvukas, o ne lasinukai, na kad ir pas ta pacia JM man visai grazus pilvukas, tik liemens truksta pas ja mano nuomone rolleyes.gif
Gyvai ziuredama i toki vyruka tikrai nesugebeciau daryti treniruotes, nes juokciausi susiriesdama lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai šitas video labai motyvuoja http://www.youtube.c...h?v=ke1iBS_D77E
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 25, 18:39)
Gyvai ziuredama i toki vyruka tikrai nesugebeciau daryti treniruotes, nes juokciausi susiriesdama lotuliukas.gif

nu,zinok labai sunku buna treniruote vest,kai jis uz manes taip stengiasi nuosirdziai lotuliukas.gif bet geriau jau tokiu visa grupe,nei visokios surugeles piktais veidais.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 25, 17:39)
jau atsakiau, kad darau abu, is pradziu workout, paskui cardio ax.gif
na cardio jau buna sunkoka daryti, bet stengiuosi blush2.gif
tikiuosi, kad busiu, tik reikia pasistengti rolleyes.gif
Net nera 1 metu, tik 11 men mirksiukas.gif
Po shredo darai papildomai sedmenim pratimus kazkokius? kokie rezultatai? ar cia cm turejai omeny, ar kokio celiulito nykima ar ka?

Kad jokiu tik "tikiuosi" - imi ir padarai .. Suprantu kai zmones svajoje apie tai kas neimanoma ir ten jau nieko nepadarysi .... o tau tai fiiiiiii ... emei ir padarei ... ir jokiu "tikiuosi" 4u.gif

Poshredo darau but lift pratimus blush2.gif 8 minutes .. tai rezultatai jau matosi, kad pakilo uzpakaliukas ... riestesnis toks blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 25, 18:03)
nu,zinok labai sunku buna treniruote vest,kai jis uz manes taip stengiasi nuosirdziai  lotuliukas.gif  bet geriau jau tokiu visa grupe,nei visokios surugeles piktais veidais.

Tikiu tikiu, bet neliudek del tu surugeliu 4u.gif

QUOTE(erikae @ 2013 03 25, 18:39)
Kad jokiu tik "tikiuosi" - imi ir padarai .. Suprantu kai zmones svajoje apie tai kas neimanoma ir ten jau nieko nepadarysi .... o tau tai fiiiiiii ... emei ir padarei ... ir jokiu "tikiuosi" 4u.gif

Poshredo darau but lift pratimus  blush2.gif  8 minutes .. tai  rezultatai jau matosi, kad pakilo uzpakaliukas ... riestesnis toks  blush2.gif  biggrin.gif

Nu padarysiu padarysiu doh.gif va neseniai uzvalgiau truputi, tai dar pasedesiu prie magistrinio pora valandeliu ir eisiu sportuoti, siandien baisiai noriu pabaigti viena dali darbo ir nusiusti vadovei, bet ziuriu, kad ne taip greitai rasosi, kaip tikejausi doh.gif

reiktu ir man savo sedyne patobulinti, nes ir pakritusi ir siaip negrazi ji, na bet gal po truputi su BR patobules ir ji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 25, 16:18)
..ir dabar galvojau vel gal issiryskint. bet tai kuo daugiau ziuriu tokias moteris su kvadratukais,tuo labiau man atrodo,kad tai ne moteriska... kazkaip nebesiderina man seksuali moteris su kvadratukais... ar cia tik man kazkas uzplauke?

Man asmeniskai grazu ir pati labai noreciau wub.gif bet kazkada su vyru tuo klausimu diskutavau, jis is tos "vidutinio amziaus grupes" vyru biggrin.gif biggrin.gif parodziau kokios man moterys grazios - lieknos, visi raumenukai ryskus, tokios kur cia daznai smescioja kaip motyvuojancios, tai mano vyras papurte galva ir sako, kad negrazu blink.gif jam graziau minkstesnes, be ryskiu raumenuku, kai buvo jaunuolis, sake buvo grazu tokios kaip man, su amziumi pasirodo grozio supratimas keiciasi. Beliko sulaukt, kada ir man grozio etalonai pasikeis, nebereikes taip stengtis prakaituoti ji vejantis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2013 03 25, 15:30)
Darant iskrovos diena geriau nesportuot wink.gif nebent jau be sporto gyvent negali ir visiskai uzsidepresuosi nepasportavus,tai laaaaabai sumazinus kruvi galima lengvai pasportuot smile.gif

Dar tokio lygio nepasiekiau, bet gal biggrin.gif tobulėjimui ribų nėra biggrin.gif pabandysiu kartą į savaitę daryti iškrovą, gal pavyks

QUOTE(NIDA @ 2013 03 25, 16:18)
merginos,ka manot apie moteriska six packa? kazkada turejau,man labai grazu buvo(i save veidrody ziuret biggrin.gif). ir dabar galvojau vel gal issiryskint. bet tai kuo daugiau ziuriu tokias moteris su kvadratukais,tuo labiau man atrodo,kad tai ne moteriska... kazkaip nebesiderina man seksuali moteris su kvadratukais... ar cia tik man kazkas uzplauke?

Man toks "lengvas" sikspakas labai gražu, daug gražiau nei tiesiog lieknas liemuo ir pilvukas.

Kadangi dar nieko beveik apie jus nežinau, gal galėtumėt pasidalinti savo mitybos principais? Kaip maitinasi tos, kurios meta svorį ir tos, kurios jį stengiasi išlaikyti? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatal @ 2013 03 25, 19:53)
Kadangi dar nieko beveik apie jus nežinau, gal galėtumėt pasidalinti savo mitybos principais? Kaip maitinasi tos, kurios meta svorį ir tos, kurios jį stengiasi išlaikyti? Ačiū 4u.gif

Na,as tai nei svorio,nei cm jau nebemetu,tai mityba pas mane tik del sveikumo. ryte visada koses,pietums kokia mesyte kepta orkaitej be druskos tik su prieskoniais arba virta arba troskinukas koks darzovinis,vakarienei kazkas baltymingo-kiausiniai,varske,zuvis ir pan. tarp valgymu uzkandziai-vaisiai,darzoves,jogurtas,riesutai ir pan.
per diena isgeriu daugiau nei 3l vandens(daug sportuoju,tai daug tu skysciu iseina).
Atsakyti
Aš jau prisiduodu po sporto, labai maloniai viską tempia thumbup.gif Dabar po kiekvienos treniruotės dar papildomai 10 min. darau tempimus vien, taip gerai jaučiuosi po to 4u.gif

QUOTE(NIDA @ 2013 03 25, 15:18)
merginos,ka manot apie moteriska six packa?
Man gražu, kai taip lengvai matosi kontūrai to 6-packo wub.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 25, 15:39)
na cardio jau buna sunkoka daryti, bet stengiuosi
Šaunuolė doviem, taip ir toliau. Pamatysi, pati save rezultatais nustebinsi mirksiukas.gif

QUOTE(Fatal @ 2013 03 25, 16:53)
gal galėtumėt pasidalinti savo mitybos principais? Kaip maitinasi tos, kurios meta svorį ir tos, kurios jį stengiasi išlaikyti? Ačiū.
Aš ir kai metu, ir kai stengiuosi išlaikyti vadovaujuosi panašia mityba: pusryčiams košės, pietums vištienos krūtinėlė/liesa kiauliena/žuvis su daržovėm, vakarienei kokia kiaušinienė. Užkandžiauju tarp pagrindinių valgymų vaisiais, ar kokį sumuštinuką pasidarau, su lašiša pavyzdžiui. Po treniruotės valgau varškę, paskutiniu metu pamėgau vietoj uogienės sublendinti bananą ir kivį, man labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 03 25, 20:18)
Aš jau prisiduodu po sporto, labai maloniai viską tempia thumbup.gif Dabar po kiekvienos treniruotės dar papildomai 10 min. darau tempimus vien, taip gerai jaučiuosi po to 4u.gif

Man gražu, kai taip lengvai matosi kontūrai to 6-packo wub.gif

po treniruociu tempimu kuo daugiau,tuo geriau smile.gif raumuo graziau formuojasi.

bet vat ir kaip sugebet,kad taip nei per daug nei per mazai to 6-packo butu.. vis tik bandysiu ant vasaros issiryskint truputi. nu paciai tai buna nerealiai grazu ant savo pilvuko kvadraciukus matyt. bet tai del to,kad matai savo darbu rezultata,o ne bendra vaizda,tikriausiai biggrin.gif taip matyt ir kulturistemis tampama,kai matai savo rezultatus,bet nematai,kaip vyriskai pradedi atrodyti doh.gif
Atsakyti
Šiandien man pateisinama diena be sporto biggrin.gif Pirmą kartą nuleidau kraują bigsmile.gif Seniai norėjau, bet pagaliau pasijaučiau pilnai pasiruoušusi tam. Paskutiniu metu stengiaus kuo sveikiau maitintis, plius daug vandens gėriau. Jaučiau, kad kraujas bus geras. Tai va, kraujas tekejo mazdeliais puikiai smile.gif thumbup.gif savijauta puiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2013 03 25, 20:40)
Šiandien man pateisinama diena be sporto  biggrin.gif  Pirmą kartą nuleidau kraują  bigsmile.gif

Aš kai kraują daviau tai slabnai kokias 3-4 dienas jaučiausi, apie jokį sportą nei kalbos nebūtų buvę lotuliukas.gif Aš labai silpna ant tokių dalykų blush2.gif Bet labai geras jausmas žinot, kad kažkam tos mano kelios prastesnės savijautos dienos gelbėja gyvybę wub.gif
Atsakyti