Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

oj negaliu prajuokino tas paveikslėlis lotuliukas.gif Tikra teisybė, čia jį atsispausdint reikia ir ant šaldytuvo užsiklijuoti biggrin.gif
Atsakyti
Paveikslėlis - super! thumbup.gif
O aš jau įpusėjau BR antrą savaitę bigsmile.gif
Bet darant cardio 1, kur užpakaliuką krato, man labai skauda kairės kojos čiurną g.gif Nesuprantu kas jai yra, kita koja - normaliai, neskauda, viskas gerai, bet kairė taip suskausta kiekvieną kartą būtent šį pratimą darant, kad net ašara vos neištrykšta doh.gif
Atsakyti
Va tas uzpakalio purtymas man visad kelia klausima - kame jo esme ir paskirtis? Kas gali si pratima pakomentuoti? Kuriai kuno daliai jis skirtas, idomu, nes nezinau ar teisingai ji darau, ar teisinga kuno vieta per ji jauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 28, 01:03)
Va tas uzpakalio purtymas man visad kelia klausima - kame jo esme ir paskirtis? Kas gali si pratima pakomentuoti?  Kuriai kuno daliai jis skirtas, idomu, nes nezinau ar teisingai ji darau, ar teisinga kuno vieta per ji jauciu g.gif

Aš manau, kad čia blauzdom daugiausiai, bent jau aš jaučiu daugiausiai blauzdų raumenukus rolleyes.gif Aišku, apart čiurnos skausmo doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, vakar man buvo diena be sportu, kazkokia bloga diena buvo isvis, tikiuosi siandien bus geriau ax.gif
QUOTE(gitulia @ 2013 03 28, 01:03)
Va tas uzpakalio purtymas man visad kelia klausima - kame jo esme ir paskirtis? Kas gali si pratima pakomentuoti?  Kuriai kuno daliai jis skirtas, idomu, nes nezinau ar teisingai ji darau, ar teisinga kuno vieta per ji jauciu g.gif

as manau, kad blauzdom cia, kaip jau minejo Red&Red. nors pats purtymasis gal skaitosi turetu atpalaiduoti pilvo, nugaros raumenis ar pan. Ai nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš vakar be sporto likau... Važiavau į ligoninę, tai ta proga išnaudojau gražią dieną. Nusivilkom su mama prie jūros pasivaikščiojom, apėjom visą akropolį ir dar tą prekybcentrį kur th. philips yra biggrin.gif Nejaučiau nei rankyčių nei kojyčių po tiek pasivaikščiojimo su kablais lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūrėk, vasara, gal ir pasivysiu showoff.gif Šiandien buvo treniruotė iš Recovery savaitės, tai labai gerai pasportavau thumbup.gif Puikiai jaučiuosi, ir tempas ne per didelis ir jaučiuosi gerai padirbėjus.
Atsakyti
Labos gražią dieną 4u.gif Miegas ima, kovoju su savim, kad tik ne prigult, o eit sportuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 28, 11:28)
Žiūrėk, vasara, gal ir pasivysiu  showoff.gif Šiandien buvo treniruotė iš Recovery savaitės, tai labai gerai pasportavau  thumbup.gif  Puikiai jaučiuosi, ir tempas ne per didelis ir jaučiuosi gerai padirbėjus.

Tai jau pasivijai, šiandien pradedam naują savaitę (tik tu be poilsio) drinks_cheers.gif Man irgi patiko ta treniruotė thumbup.gif
Aš esu baisiai pavargusi, ta pilnatis, praeita savaitė sujaukta, niekaip negaliu išsimiegoti normaliai, guliu susikausčiusi, susisukusiu sprandu, ryte viską skauda, užmiegu paryčiais verysad.gif Tikiuosi, kad tos trys laisvos duos naudos, nes ypatingai nieko nešvęsiu, maistų nesiruošiu, o pailsėsiu kaip žmogus. unsure.gif
Atsakyti
Įveikiau save smile.gif Gal yra kuri nors dar daranti P90?
Atsakyti
Aš einu pietų darytis, po to ruošiuos sportui. Savaitgalis nusimato ne namuose, tai bent viena diena iškris be treniruotės. Tikiuosi bent jau neprisirysiu per daug ax.gif

QUOTE(Fatal @ 2013 03 28, 12:53)
Įveikiau save. Gal yra kuri nors dar daranti P90?
Šaunuolė, įveikei tinginį thumbup.gif Aš kažkada bandžiau daryti, bet ne man tokio tipo treniruotės turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 28, 13:20)
Tai jau pasivijai, šiandien pradedam naują savaitę (tik tu be poilsio) drinks_cheers.gif Man irgi patiko ta treniruotė thumbup.gif
Aš esu baisiai pavargusi, ta pilnatis, praeita savaitė sujaukta, niekaip negaliu išsimiegoti normaliai, guliu susikausčiusi, susisukusiu sprandu, ryte viską skauda, užmiegu paryčiais verysad.gif Tikiuosi, kad tos trys laisvos duos naudos, nes ypatingai nieko nešvęsiu, maistų nesiruošiu, o pailsėsiu kaip žmogus. unsure.gif

Sveikos, dar ir žemės magnetinis laukas ne itin stabilus, vakar vakare, šiandien ryte buvo padidėjęs, tai kaip ir normalu kiek blogiau jaustis.
Prisidedu prie 'dienininkių' doh.gif Pavėluotai, bet vistiek jus pavijau biggrin.gif
Atsakyti