Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 29, 09:06)
nutirpdziau 3 kg ( sakyciau 4, bet tas vienas tai yra, tai nera), bet  jie nutirpo tikrai,o ne taip, kaip per dietas buna, 2 dienos yra, dvi dienos nera  biggrin.gif  galvosi gal mazai, bet man per menesi pats tas,oda speja trauktis,ir kaip formos kuno pagrazejo  bigsmile.gif  liemuo minimum 5 cm, leskos, po 2-3 cm ir kokios kietos pasidare!!! blauzdos  grazios, kai uzsidedu aukstakulnius, raumenukai matosi  bigsmile.gif ir  pilvukas pasitrauke ir rankos  thumbup.gif  visa labai tolygiai, graziai proporcingai, aptirpau  mirksiukas.gif labai dziaugiuosi, kad pradejau nuo schredo, dabar esu pasiruosusi pilnai  body Revoliution... zinok isimylejau Jillian, kai sekmadieni darau pertrauka, pirmadieni is pacio ryto laukiu treniruotes  biggrin.gif apskritai isimylejau sporta..ta euforijos jausma, kuris apima baigus treniruote  cool.gif

Beje ir mityba ziureiu..  visiskai atsisakiau baltu miltu, duonos baltos, riebiu mesu, valgau daug kruopu kosiu, liesos miesos, salotu bliuda kasdien,riesutai, seklos, paprasta alieju keiciu alyvuogiu ir moliugu seklu aliejais ir t.t. daaaaug vaisiu..daaaaaug vandens, daaaug zalios arbatos,  cukru sumazinau iki visisko minimumo,- max pasaldintas vienas puodelis kavos...nes pastebejau jei geriu su pienuku ne tokia stipria, ir be cukraus ji skani  4u.gif  min 3 val iki miego, jokio maisto.kas keisciausia- visai nesunku, nes man patiko toks gyvenimo budas, jauciuosi energinga, zvali, lengvute  smile.gif ir kai paklausia manes, kiek noriu nuesti, atsakau, kad ne svori metu, o  bandau gyventi sveikai...ir mane tai veza  biggrin.gif

Labas rytas,
šaunuolė, gera skaityti tokius žodžius thumbup.gif
Ir slėpti nereikia, man keista, kai būna kai kurie gėdijasi, kad gyvena sveikai, slepia, kad jie vegetarai ar kokie kitokie atseit netokie prieš gimines, draugus ir pan., bijo baliuose ne kaip pasirodyti. Man tai atrodo, kad kaip tik reikia didžiuotis thumbup.gif Tegu kitiems bjauraus maisto kąsniai stringa, kai jie sužino, kad jis nesveikas, o ne tas, kuris daug salotų į bliūdą dedasi turi raudonuoti tongue.gif
Atsakyti
Man irgi toks gyvenimo būdas patinka thumbup.gif Tik kai kuriem žmonėm vis atrodo, kad aš dietos laikausi. Ir niekaip suprasti nenori, kad čia ne dieta biggrin.gif Jau nieko nebaaiškinu ir savo tiesas nustojau įrodinėt, tegu galvoja kas ką nori smile.gif Sesuo dar ir paklausė, kada atgal storėt pradėsiu, kai pasakaiu, kad nesiruošiu, sako nu nu, kiek dar kankinsies lotuliukas.gif O kad jokios čia kančios nėra, reikia tik su savo smegenine susitvarkyt, niekaip nesupranta
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 29, 08:06)
nutirpdziau 3 kg ( sakyciau 4, bet tas vienas tai yra, tai nera), bet  jie nutirpo tikrai,o ne taip, kaip per dietas buna, 2 dienos yra, dvi dienos nera  biggrin.gif  galvosi gal mazai, bet man per menesi pats tas,oda speja trauktis,ir kaip formos kuno pagrazejo  bigsmile.gif  liemuo minimum 5 cm, leskos, po 2-3 cm ir kokios kietos pasidare!!! blauzdos  grazios, kai uzsidedu aukstakulnius, raumenukai matosi  bigsmile.gif ir  pilvukas pasitrauke ir rankos  thumbup.gif  visa labai tolygiai, graziai proporcingai, aptirpau  mirksiukas.gif labai dziaugiuosi, kad pradejau nuo schredo, dabar esu pasiruosusi pilnai  body Revoliution... zinok isimylejau Jillian, kai sekmadieni darau pertrauka, pirmadieni is pacio ryto laukiu treniruotes  biggrin.gif apskritai isimylejau sporta..ta euforijos jausma, kuris apima baigus treniruote  cool.gif

Beje ir mityba ziureiu..  visiskai atsisakiau baltu miltu, duonos baltos, riebiu mesu, valgau daug kruopu kosiu, liesos miesos, salotu bliuda kasdien,riesutai, seklos, paprasta alieju keiciu alyvuogiu ir moliugu seklu aliejais ir t.t. daaaaug vaisiu..daaaaaug vandens, daaaug zalios arbatos,  cukru sumazinau iki visisko minimumo,- max pasaldintas vienas puodelis kavos...nes pastebejau jei geriu su pienuku ne tokia stipria, ir be cukraus ji skani  4u.gif  min 3 val iki miego, jokio maisto.kas keisciausia- visai nesunku, nes man patiko toks gyvenimo budas, jauciuosi energinga, zvali, lengvute  smile.gif ir kai paklausia manes, kiek noriu nueresti, atsakau, kad ne svori metu, o  bandau gyventi sveikai...ir mane tai veza  biggrin.gif

Laba

Labai dziugu tai skaityti, labai ikvepia. Man 5 diena 1 level ir jau tik siek siek maudzia rankas smile.gif na tik reikia dar mityba pasitvarkyti, bet apetitas labai padidejo doh.gif o vakar is vis pries miega marinuotu agurku uzsinorejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 29, 08:06)
nutirpdziau 3 kg ( sakyciau 4, bet tas vienas tai yra, tai nera) ... ir kai paklausia manes, kiek noriu nuesti, atsakau, kad ne svori metu, o  bandau gyventi sveikai...ir mane tai veza
Šaunuolė, net malonu skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Just Me, tu tikra saunuole, greitai tapsi mano siekiamybe, kalbu apie mastysena ir elgsena biggrin.gif ir niekaip nesuprantu, kodel as jokiu pokyciu nematau, atrodo ir sportuot stengiuos, ir mityba patvarkiau, aisku ne ideali ji, bet tikrai tvarkingesne nei buvo, ir vistiek jokio rezultato. Nors mastau, kad gal dabar rezultatu nesimate del atkeliavusiu draugiu, nes pilvas skausmingas ir issiputes atrodo, matyt skysciai kaupesi, del ko apimtys ir kg nekito, o pilvas dar ir padidejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 29, 11:02)
Just Me, tu tikra saunuole, greitai tapsi mano siekiamybe, kalbu apie mastysena ir elgsena biggrin.gif ir niekaip nesuprantu, kodel as jokiu pokyciu nematau, atrodo ir sportuot stengiuos, ir mityba patvarkiau, aisku ne ideali ji, bet tikrai tvarkingesne nei buvo, ir vistiek jokio rezultato. Nors mastau, kad gal dabar rezultatu nesimate del atkeliavusiu draugiu, nes pilvas skausmingas ir issiputes atrodo, matyt skysciai kaupesi, del ko apimtys ir kg nekito, o pilvas dar ir padidejo doh.gif

O tu po draugių pasimatuok, skirtumas turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 29, 10:02)
Nors mastau, kad gal dabar rezultatu nesimate del atkeliavusiu draugiu, nes pilvas skausmingas ir issiputes atrodo, matyt skysciai kaupesi, del ko apimtys ir kg nekito, o pilvas dar ir padidejo
Žinok man tas pats doh.gif Pilvas dar net 1 cm ir padidėjo, bet šiandien pasimatavau, tai staigiai jis ir nukrito. Tai greičiausiai čia tos draugės bus pridirbę biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi rezultatu teigiamu nera. sad.gif Zinau, kad kalta mityba, nors nepersivalgau, riebiai nemegstu, tortu nekemsu, bet kaltas uzkandziavimas. doh.gif Reikia man labai save kontroliuoti. Teigiama tik tai, kad riebaline mase siek tiek pakrito, o bendras svoris padidejo vos. Plius paskutinem dienom labai skysciai kaupiasi, ryte net ziedus sunku numaut nuo pirstu, tai ir svarstykles automatiskai daugiau rodo. Mmm praejo, gal pilnatis kalta? unsure.gif Arba jau laikas rasytis, ka valgau per diena, kad aiskiau matytusi kiek vis tik zmogus sugebi suvalgyt, o tai pamirsti kiek kartu per diena i burna ka ikisai doh.gif
Atsakyti
Just me, tu tikrai šaunuolė 4u.gif
Aš turiu minus 2kg. P90 darau trečią savaitę, bet tik prieš gal 4 dienas pradėjau tvarkytis mitybą. Kitaip mano svoris - nė iš vietos... Dabar taip pat stengiuosi daug salotų valgyt, nors man jos nėra skanu. Jei labai kankinuosi, į salotas lašišos, kiaušinį, tuno įsidedu. Košių dar nevalgau, gal vėliau pradėsiu. Geriu daug vandens (nors visada gėriau), nemažai pasukų. Deja, vis dar nesugebu tvarkingai susidėliot valgymų, bet labai ir nesistengiu. Kažkada esu numetusi svorio valgydama du kartus per dieną - ryte obuolį ar jogurtą, o vakare - sočią vakarienę. Tada taip tiko, kg negrįžo iki nėštumo. Dabar gi mėginu pavalgyt dieną daugiau, o vakare - bent trys valandos iki miego. Viena, ką supratau - taip, tai turi tapti gyvenimo būdu. Negalėsiu taip maitintis tik kelias savaites ar mėnesį, teks išmokt ilgesniam laikui biggrin.gif Kol kas įsitikinau, kad daug geriau jaučiuosi mažiau valgydama, nuotaika geresnė. Taigi, tikiuosi, kad judėsiu pirmyn ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 29, 14:31)
Man irgi rezultatu teigiamu nera. sad.gif Zinau, kad kalta mityba, nors nepersivalgau, riebiai nemegstu, tortu nekemsu, bet kaltas uzkandziavimas.  doh.gif  Reikia man labai save kontroliuoti. Teigiama tik tai, kad riebaline mase siek tiek pakrito, o bendras svoris padidejo vos. Plius paskutinem dienom labai skysciai kaupiasi, ryte net ziedus sunku numaut nuo pirstu, tai ir svarstykles automatiskai daugiau rodo. Mmm praejo, gal pilnatis kalta?  unsure.gif  Arba jau laikas rasytis, ka valgau per diena, kad aiskiau matytusi kiek vis tik zmogus sugebi suvalgyt, o tai pamirsti kiek kartu per diena i burna ka ikisai  doh.gif

gal druskos perdaug vartoji?

aš valgau penkis kartus per dieną, ryte 7 val. pusryčiai, 10 val. užkandis, 12 val. pietūs, 15 val. užkandis, 18 val. vakarienė. Savaitgaliais jau sunkiau taip doh.gif
Atsakyti
Vaje, kad isgyret mane cia visos, tai net geda... ACIU!!!! tai ta proga dar pasigirsiu lotuliukas.gif pasirodo, ne persalimas uzpuole, o alergija prasidejo doh.gif po pirmo nestumo pradejau jausti simptomus ir su kiekvienais metais vis prasciau daresi.. pradzioj atrodo kad persalimas,siaubingas galvos skausmas, viso veido toks nemalonus maudimas, snarglys bega, gerkle persti..siandien ryte kai akis pradejo niezteti supratau... o dar tik kokie 5 pumpurai issiskleide.. bijau pagalvoti kas bus paskui unsure.gif bet as ne apie tai biggrin.gif prigeriau vaistu, atleido kazkiek galva, nu ir ka, neiskenciau ir body revoliution isbadziau bigsmile.gif atlaikiau viska, su visais, uzteko jegu neatsilikti ir speti su ju tempu! ir su kokiu uzsidegimu dariau, nu nerealiai patinka! o jau kaip savimi dziaugiuosi, tokia saunuole jauciuosi biggrin.gif tai ryt pabandysiu antra treniruote, sekmadieni iseigine, o nuo pirmadienio tada jau pagal plana thumbup.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 29, 11:02)
Just Me, tu tikra saunuole, greitai tapsi mano siekiamybe, kalbu apie mastysena ir elgsena biggrin.gif

i sveikata,mergyt, kad tik padetu thumbup.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 03 29, 13:31)
Man irgi rezultatu teigiamu nera.

maistas daug ka daro... bet zinok ir pozityvus mastymas,optimizmas, geras nusiteikimas, ne ka maziau svarbu 4u.gif

vijora, kaip tavo sveikata, kaip mergytes tavo? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 29 kovo 2013 - 15:07
Aš va numuilinau šiandien BR cardio antros savaitės, laukiu svečių, nebuvo nei noro, nei laiko smile.gif Nuo antradienio pradėsiu trečią BR savaitę, pagaliau bus naujos treniruotės, nes šios pabodo ir motyvacija sumažėjo unsure.gif

Visoms gerų Velykų 4u.gif
Atsakyti