QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 29, 09:06)
nutirpdziau 3 kg ( sakyciau 4, bet tas vienas tai yra, tai nera), bet jie nutirpo tikrai,o ne taip, kaip per dietas buna, 2 dienos yra, dvi dienos nera
galvosi gal mazai, bet man per menesi pats tas,oda speja trauktis,ir kaip formos kuno pagrazejo
liemuo minimum 5 cm, leskos, po 2-3 cm ir kokios kietos pasidare!!! blauzdos grazios, kai uzsidedu aukstakulnius, raumenukai matosi
ir pilvukas pasitrauke ir rankos
visa labai tolygiai, graziai proporcingai, aptirpau
labai dziaugiuosi, kad pradejau nuo schredo, dabar esu pasiruosusi pilnai body Revoliution... zinok isimylejau Jillian, kai sekmadieni darau pertrauka, pirmadieni is pacio ryto laukiu treniruotes
apskritai isimylejau sporta..ta euforijos jausma, kuris apima baigus treniruote
Beje ir mityba ziureiu.. visiskai atsisakiau baltu miltu, duonos baltos, riebiu mesu, valgau daug kruopu kosiu, liesos miesos, salotu bliuda kasdien,riesutai, seklos, paprasta alieju keiciu alyvuogiu ir moliugu seklu aliejais ir t.t. daaaaug vaisiu..daaaaaug vandens, daaaug zalios arbatos, cukru sumazinau iki visisko minimumo,- max pasaldintas vienas puodelis kavos...nes pastebejau jei geriu su pienuku ne tokia stipria, ir be cukraus ji skani
min 3 val iki miego, jokio maisto.kas keisciausia- visai nesunku, nes man patiko toks gyvenimo budas, jauciuosi energinga, zvali, lengvute
ir kai paklausia manes, kiek noriu nuesti, atsakau, kad ne svori metu, o bandau gyventi sveikai...ir mane tai veza 

Beje ir mityba ziureiu.. visiskai atsisakiau baltu miltu, duonos baltos, riebiu mesu, valgau daug kruopu kosiu, liesos miesos, salotu bliuda kasdien,riesutai, seklos, paprasta alieju keiciu alyvuogiu ir moliugu seklu aliejais ir t.t. daaaaug vaisiu..daaaaaug vandens, daaaug zalios arbatos, cukru sumazinau iki visisko minimumo,- max pasaldintas vienas puodelis kavos...nes pastebejau jei geriu su pienuku ne tokia stipria, ir be cukraus ji skani

Labas rytas,
šaunuolė, gera skaityti tokius žodžius

Ir slėpti nereikia, man keista, kai būna kai kurie gėdijasi, kad gyvena sveikai, slepia, kad jie vegetarai ar kokie kitokie atseit netokie prieš gimines, draugus ir pan., bijo baliuose ne kaip pasirodyti. Man tai atrodo, kad kaip tik reikia didžiuotis