Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(skrabaliuke @ 2013 03 27, 21:34)
sveikos,
na as jau 3diena su JM 30 days shred, nemaniau, kad esu tokia lepse, bet po pirmos treniruotes vis negaliu atsigauti  blink.gif jau is kart po jos jauciau, kad raumenys pasidarbavo, bet vakar tai bet kox judesys pasidare skausmingas, o laiptai ir maikes nusivilkimas - misija neimanoma. siandien dar sukaustyti roboto judesiai, bet ne taip baisiai  smile.gif

klausimas, kurios jau sprortavo pagal sia programa, ar bent kox figurai efektas buvo matomas po tu 30 dienu?

matosi man ir dar kaip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vasara, pailsėsi tai ir kitaip jausies smile.gif Aš tik ryt ryte pradėsiu naują savaitę. Nutariau nekvailiot ir nemest insanity, kažkaip jėgų atsirado, tikrai gal magnetinis laukas koks blogas buvo, kad taip sunkiai jaučiausi, ir nuotaikos nebuvo.
Bet mano šlaunims kažin kokių pokyčių ir nebus po programos. Reiks daryt JM "Killer Buns and Thighs", labai norisi dar prieš kelionę pasigražint
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 03 28, 13:57)
Šaunuolė, įveikei tinginį thumbup.gif Aš kažkada bandžiau daryti, bet ne man tokio tipo treniruotės turbūt smile.gif

Immer, o kuo netiko?
Atsakyti
QUOTE(Fatal @ 2013 03 28, 16:35)
Immer, o kuo netiko?
'Neužkabino' tiesiog mirksiukas.gif Man labiau patinka strikinėt visaip ir pan., o ne svorius kilnot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 28, 16:25)
Reiks daryt JM "Killer Buns and Thighs", labai norisi dar prieš kelionę pasigražint

O čia kaip daryti tuos workautus? ax.gif Nes žiūriu yra 3 lygiai, kaži kiek laiko kurį lygį daryt? ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau lanką biggrin.gif Labai stengsiuos sukti. Manau, kad kažkiek padės, bent kelis cm turėčiau nusikratyt nuo liemens g.gif
Atsakyti
Nuo liemens ir as noreciau lasini nutirpdyt...Ypac nervina tie liemens lasiniai nugarineje puseje...
Atsakyti
Ooo taip, Jugile, grožybės biggrin.gif Ir dar tos "love handles" doh.gif Bet čia visi manieji šokoladai, bulkutės ir panašiai nusėdę...
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 03 28, 20:48)
O čia kaip daryti tuos workautus?  ax.gif  Nes žiūriu yra 3 lygiai, kaži kiek laiko kurį lygį daryt?  ax.gif

Rašo, kad įsisavinus vieną lygį, pereiti prie kito, reiškia, kai bus per lengva- daryti sekantį. O Jillian sako, jei esat visai pakvaišę, galit daryt iš kart tris lygius iš eilės biggrin.gif
Atsakyti

Labas mergaites, prisiduodu 4u.gif Gyvenam gerai, su sportu kasdien draugaujam thumbup.gif Jau kaip ir baigiau shreda rolleyes.gif bet mastau, siandien ir ryt dar su shredu padraugauti, o nuo pirmadienio i body Revoliution jau lekti bigsmile.gif Pasiziurejau kas laukia, tai jau nekantrauju pradeti! tik sveikatos nelabai yra, vakar kazkokios ligos pradejo kibti, tai isgeriau vaistu, lyg geriau bet galva is pacio ryto vis tiek sunki, nosis bega.. tikiuosi nesusirgsiu labiau unsure.gif

Buckiai ir linkejimai visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 29, 09:21)
Labas mergaites, prisiduodu  4u.gif  Gyvenam gerai, su sportu kasdien draugaujam  thumbup.gif  Jau kaip ir baigiau shreda  rolleyes.gif  bet mastau, siandien ir ryt dar su shredu padraugauti, o nuo pirmadienio i body Revoliution jau lekti  bigsmile.gif Pasiziurejau kas laukia, tai jau nekantrauju pradeti! tik sveikatos nelabai yra, vakar kazkokios ligos pradejo kibti, tai isgeriau vaistu, lyg geriau bet galva  is pacio ryto vis tiek sunki, nosis bega.. tikiuosi  nesusirgsiu labiau  unsure.gif

Buckiai ir linkejimai visoms!  4u.gif

kokie pokyčiai po shredo? aš baiginėju pirmą lygį, bet planuoju jį daryti tol kol galėsiu nepuškuodama jį padaryti. Tik jau atsibodo tie patys pratimai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 29, 08:37)
kokie pokyčiai po shredo? aš baiginėju pirmą lygį, bet planuoju jį daryti tol kol galėsiu nepuškuodama jį padaryti. Tik jau atsibodo tie patys pratimai.

nutirpdziau 3 kg ( sakyciau 4, bet tas vienas tai yra, tai nera), bet jie nutirpo tikrai,o ne taip, kaip per dietas buna, 2 dienos yra, dvi dienos nera biggrin.gif galvosi gal mazai, bet man per menesi pats tas,oda speja trauktis,ir kaip formos kuno pagrazejo bigsmile.gif liemuo minimum 5 cm, leskos, po 2-3 cm ir kokios kietos pasidare!!! blauzdos grazios, kai uzsidedu aukstakulnius, raumenukai matosi bigsmile.gif ir pilvukas pasitrauke ir rankos thumbup.gif visa labai tolygiai, graziai proporcingai, aptirpau mirksiukas.gif labai dziaugiuosi, kad pradejau nuo schredo, dabar esu pasiruosusi pilnai body Revoliution... zinok isimylejau Jillian, kai sekmadieni darau pertrauka, pirmadieni is pacio ryto laukiu treniruotes biggrin.gif apskritai isimylejau sporta..ta euforijos jausma, kuris apima baigus treniruote cool.gif

Beje ir mityba ziureiu.. visiskai atsisakiau baltu miltu, duonos baltos, riebiu mesu, valgau daug kruopu kosiu, liesos miesos, salotu bliuda kasdien,riesutai, seklos, paprasta alieju keiciu alyvuogiu ir moliugu seklu aliejais ir t.t. daaaaug vaisiu..daaaaaug vandens, daaaug zalios arbatos, cukru sumazinau iki visisko minimumo,- max pasaldintas vienas puodelis kavos...nes pastebejau jei geriu su pienuku ne tokia stipria, ir be cukraus ji skani 4u.gif min 3 val iki miego, jokio maisto.kas keisciausia- visai nesunku, nes man patiko toks gyvenimo budas, jauciuosi energinga, zvali, lengvute smile.gif ir kai paklausia manes, kiek noriu nuesti, atsakau, kad ne svori metu, o bandau gyventi sveikai...ir mane tai veza biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 29 kovo 2013 - 09:11