Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 02, 22:00)
Užjaučiu, kažkada man irgi bernai pasakė - tu gal avarijoje buvai? Sakau, ne, tik ant Akropolio ledo

biggrin.gif man panašiai buvo doh.gif bet pasitepiau arklišku tepalu, ir kitądien skausmo praktiškai kaip nebūta, jau lankstyt galėjau, lėkiau sportuot thumbup.gif tik va diiidelė mėlynė dar primena.

QUOTE(vasara_ @ 2013 04 03, 07:38)
MO, grįžk pas mane

būtinai wub.gif

QUOTE(jovka @ 2013 04 03, 10:29)
Tiesiog, kai pamatai, kad jau kitaip nebus ir tikrai griūsi, tiesiog atpalaiduoji kūną. Atrodo paprasta, bet man jaučiu kokių 3m prireikė, tai perprast. Vaikai tai kažkaip greičiau išmoksta.

Gegužę reiks pasitempus eit į treniruotes 

taip taip, pasitempus biggrin.gif
man tas susidaužymas kažkaip baimės pasėjo, nors noriu vėl eit wub.gif

QUOTE(jovka @ 2013 04 03, 13:10)
Labai smagu skaityt tokius postus. Ir visai nesvarbu ar tai čiuožimas ar plaukimas, bet kai sugebi susilieti su tuo kuo užsiimi 

drinks_cheers.gif wub.gif
aš pati irgi vandens vaikas, vaikystėj kai tėvai nuvedė pas trenerį, prašė, kad paliktų mane lankyt, matė perspektyvią plaukikę biggrin.gif deja, neturėjo sąlygų privežioti.....MB irgi vandeniui prijaučiantis, tai abu mazgiai į tėvus pasekė biggrin.gif vyresnio, kai dar buvo keturmetis, nė mokint nereikėjo, įlipo ir pradėjo plaukt, paneria, išneria, bet plaukia, išsišiepęs visas lotuliukas.gif

QUOTE(given444 @ 2013 04 04, 17:26)
kame tavo problemines vietos?

viiiskas, pilvas, leškos, subinė, rankos biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 04, 20:17)

paskaičius tavo postus, taip įdomu būtų tave pamatyt bigsmile.gif

QUOTE(doviem @ 2013 04 05, 07:08)
Labas rytas merginos

sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
Oi, VV, as ir nesakiau niekur kad stiprus tik kuduciai 4u.gif kaip tik atvirkssciai man atrodo. kad stripriausios yra kaip tik stambesnio sudejimo ir daugiau raumenu turincios merginos. (vadinamos "storos", ypac silikoniniu anoreksikiu g.gif )

man irigi dziusta nuo papu greiciausiai, o del pilvo tai nuolat doh.gif cia aisku tik mityba pades, tik ji...nes sportuoju kaip sakoma, jau gi visa gyvenima bemaz, su siokiais tokiais pertrukiais....
kaip jums pvz, zvaigdziu figuros? ar galit pasakyt kad jos eina i sporto sales? tarkim, beyoncey figura - matosi kad nekuda, bet pilvas, nekaba, grazus presas, mano klubai tikrai siauresni uz jos (bet jos pilvo tai noreciau biggrin.gif ), o tarkim kardasham, nors rasoma, kad ji vos ne 2--3val KASDIEN! g.gif vargsta sporto salej, bet man jos slaunys ir uzpakalis, nu boze padek, ka zinau,...bent is dalies foto, tai rodos, kaip nesportavusios. g.gif nu bet cia tik mano skonis toks. o jei ji isvis nesportuotu, tai kas butu?
o tarkim,madonos figura -nors ja tikrai gerbiu kad tokiam amziuj nuolat sportuoja, nuolat - man atrodo per kieta, per nemoteriska kazkokia - kita vertus, jei tokiam amziuj atsipalaiduotum, gal greit ispliurtum, todel ji taip prisilaiko.

kalbant apie sportuojancias zvaigzdes, turbut cia kiekvienai savo, man tarkim, nelabai prie sirdies berniukisko tipo modeliai (nors H.Berry labai man simpatiska), bet grzoio moteriskumo isikunijimai man - Zeta Jones ir Belluci(ypac pastaroji kai jaunesne buvo), (Beyoncey tam tarpe toliau eina ir J.Lopez(nors ir sios uzpakalis man jau per didelis biggrin.gif )
o kaip jums? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 balandžio 2013 - 19:54
QUOTE(given444 @ 2013 04 05, 19:53)

dėl žvaigždžių figūrų, mes čia kažkada jau diskutavom apie -iausią figūrą. Man Beyoncės sudėjimas wub.gif deja deja, kiek mes tiesos nežinom, taip, jos pluša sporto salėse, bet kiek ten prie tų tobulų figūrų chirurgo prisidėta, nesužinosim...
Atsakyti
tu taip manai? nu netikiu kad beoncey siurbias nuo slaunu ar pasikelusi sedmenis... manau jos afro genetika tokia, kaip ir lopez ar shakira, platus klubai...
Atsakyti
Afro tai afro, bet kažkur neseniai skaičiau, jog kažką dariusis (nepamenu tikslaus šaltinio), kaip ir dauguma žvaigždžių... todėl aš šiuo atveju skeptikė, netikiu jų kūnų tobulumu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pabėgom vis užbėgu paskaityt ką prirašot, nėr laiko prisėst normaliai... Darbe turim didelį renginį, tai va ir šeštadienį tenka jame tupėti. Visur bėgom lekiu...Ir dar vieną rūpestėlį turiu, šeimininkė pranešė, kad grįžta iš užsienio ir prašė išsikraustyt. O dar nei metų nėra kaip gyvenam čia verysad.gif Žodžiu laikotarpis nepavydėtinas, įvykis seka įvykį, bet savo sporto ir mitybos neapleidžiu nei vieno ir svarstyklės vis pradžiugina ax.gif
Šilto savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Trečia BR savaitė - done ! fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 04 05, 19:47)
Afro tai afro, bet kažkur neseniai skaičiau, jog kažką dariusis (nepamenu tikslaus šaltinio), kaip ir dauguma žvaigždžių... todėl aš šiuo atveju skeptikė, netikiu jų kūnų tobulumu  blush2.gif  ax.gif

nu as tai niekur nepasakyciau tokio zodzio. man, sakau, ju klubai per dideli, nors presa tai noreciau tureti.
taip pat nemanau kad operacijos itakoja zymiai. jos KASDIEN turi dirbti, pluset, kad ISLAIKYTI tas linijas, tai...galvoju, vis tiek ziaurioj itampoj tenka buti. tenka nuolat del nestumu pergyventi, kaip atrodysi ir pan. ir ta amerika, pesciom neprivaiksciosi, vien automobiliai, koks ten maistas palyginti su ltv, tai sporto sale tampa vienintele kaloriju deginimo vieta. nemanau kad jos kas menesi ar du siurbiasi riebalu ar pentka karta didinasi sedmenis, nemanau...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 04 06, 13:03)
nu as tai niekur nepasakyciau tokio zodzio. man, sakau, ju klubai per dideli, nors presa tai noreciau tureti.
taip pat nemanau kad operacijos itakoja zymiai. jos KASDIEN turi dirbti, pluset, kad ISLAIKYTI tas linijas, tai...galvoju, vis tiek ziaurioj itampoj tenka buti. tenka nuolat del nestumu pergyventi, kaip atrodysi ir pan. ir ta amerika, pesciom neprivaiksciosi, vien automobiliai, koks ten maistas palyginti su ltv, tai sporto sale tampa vienintele kaloriju deginimo vieta. nemanau kad jos kas menesi ar du siurbiasi riebalu ar pentka karta didinasi sedmenis, nemanau...

Viskas jų valioje, jei jos neturi, tai kenčia. Aš tenais gyvendama turbūt nė gramo celiulito niekada neturėčiau ir 150 metų nugyvenčiau. Ten juk kokosų aliejų, pienų, miltų, migdolų pienų, kitų riešutų miltų vežimais vežk, stevių visokių ir t.t. Raw cacao, raw šokolada ir uždarbiai juk kitokie. Ten iekvienas durnius namą turėjo, jei nebuvo paskutinis tinginių tinginys, paskolas gi kaip siemkas dalino. Dabar gal blogiau, bet ir tai.
Kam tada tie standartiniai š.. saldumynai? O vaisių kiek, daržovių visokių rūšių. Plius vaisiai saldūs, tikri, prinokę, o įvairovė. Kiek iš jų stiprūs antioksidantai. Žodžiu, jei kas ten maitinasi iš Makdonaldų, tai man jie tokie tūpi, kad beveik žmogaus vardo neverti.
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2013 04 06, 12:10)
Trečia BR savaitė - done !  fitness4.gif

Ir pas mane!! showoff.gif Cardio darosi nebe toks sunkus, bet nuo dar kitos savaitės jau keisis, jaučiu ten tai bus lotuliukas.gif Rytoj su kambarioke darom iškrovos dieną, valgysim obuolius lotuliukas.gif Nes su sveika mityba mums nelabai gaunasi, tai nors tiek galim padaryt blush2.gif
Atsakyti
ane, VV? del maisto - net nezinojau....esu totaliai atsilikus. mano tevai kasmet amerikoj sveciuojasi, pas lietuviu bendruomenes. tai grizta ir lapnoja musu maista. tikrai vien del juoko parveza, mums, 5 vaikams, sh saldumynu...nuo musu guminuku pvz jau nebedazo liezuviu, o ten net dazikliu porcijos 7 kart didesnes, liezuvis tai fosofirinis nuo ju, tai elektrinis... g.gif ir viskas viskas, daug maisto ziauuuriai dirbtino... gal patys mano tevai nezino kur ieskot g.gif na turguose nebuvo, g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti