Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

Sveikos, as vis dar sergu, suzinojau kad ir brolis serga, tik jam dar ir temperatura labai didele doh.gif turbut pasveikus pradesiu is naujo visus sportus lotuliukas.gif visoms geru sportu 4u.gif
QUOTE(given444 @ 2013 04 06, 14:56)
ane, VV? del maisto - net nezinojau....esu totaliai atsilikus. mano tevai kasmet amerikoj sveciuojasi, pas lietuviu bendruomenes. tai grizta ir lapnoja musu maista. tikrai vien del juoko parveza, mums, 5 vaikams, sh saldumynu...nuo musu guminuku pvz jau nebedazo liezuviu, o ten net dazikliu porcijos 7 kart didesnes, liezuvis tai fosofirinis nuo ju, tai elektrinis... g.gif ir viskas viskas, daug maisto ziauuuriai dirbtino... gal patys mano tevai nezino kur ieskot g.gif  na turguose nebuvo,  g.gif

Na zinai kaip yra posakis: su kuo sutapsi tuo ir pats patapsi. Tai cia galima ji pritaikyti tavo tevams. Kai jie nuvaziuoja pas zmones nesirupinancius sveika mityba ir pan tai ir tavo tevai mano, kad visoj amerikoj sitaip, bet uztenka paziureti i ta pacia JM, i jos siulomus valgiarascius. Ko jau ko, o jau amerikoj tikrai uztenka ir darzoviu ir vaisiu, kurie tikrai sviezesni ir skanesni nei musu lietuvelej. Uztenka paziureti ir amerikietiskus filmus kai parodo kartais kaip zmones i parduotuve nueina, ten pasiklysti butu galima tarp darzoviu ir vaisiu ivairoves. O pas mus? Kas kad dideli tie skyriai musu, bet darzoves visos tos pacios buna, t.y. bulves, morkos, svogunai, kopustai, pomidorai, paprikos ir pan. jei jau buna kokiu idomesniu, vertingu tai kainos nerealios. Tas pats su vaisiais. Paziurek kiek ziemos metu parduoves vaisiu skyriaus uzima apelsinai/mandarinai ir bananai. praktiskai visa vaisiu skyriu doh.gif o ir skonis ne visada ju jau toks ir geras, nekalbu apie kitus vaisius tokius kaip melionas ar pan, kuri nusiperki tikedamasis skonio kazkokio, o valgai dazniausiai kaip muiluota vandeni doh.gif va kiek teko buti uzsieni tai meliono, vysniu, apelsinu, slyvu ir t.t. tiek dydziai tiek skoniai labai stipriai skyresi. Tiesa nors melionas man be galo skanus, bet uzsienietisko jo valgyti negaliu, nebent labai nedaug, nes kitaip tai kyla problemu su pilvu, kazkaip viska jis atlaisvina man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 04 06, 14:56)
ane, VV? del maisto - net nezinojau....esu totaliai atsilikus. mano tevai kasmet amerikoj sveciuojasi, pas lietuviu bendruomenes. tai grizta ir lapnoja musu maista. tikrai vien del juoko parveza, mums, 5 vaikams, sh saldumynu...nuo musu guminuku pvz jau nebedazo liezuviu, o ten net dazikliu porcijos 7 kart didesnes, liezuvis tai fosofirinis nuo ju, tai elektrinis... g.gif ir viskas viskas, daug maisto ziauuuriai dirbtino... gal patys mano tevai nezino kur ieskot g.gif  na turguose nebuvo,  g.gif

Tai taip, reikia ir ieškoti atskirose pardėse, įvedant raw, vegan, organic, healthy food stores ir pan. Ten net sultis išspaudžia (juice fasting), jei pats neturi laiko ir pateikia. Aišku, jau jos nebus tokios šviežios, bet jei hermetizuotos, stikliniuose buteliuose, tai tikrai 100 kartų geriau nei koks kotletas.

Su sportu juk ten tas pats, kiek visokių stilių, įdomybių, o pas mus tik po truputį sužino ir perima iš ten.

Veltui juk niekas nevadintų jos svajonių šalimi.

Be abejo, nekalbėsime apie blogybes, kurių ten daug, nes visur visko gali nutikti, jau ir pas mus ar Lenkijoje žemės drebėjimų įvyksta, tornadai pralekia ir manjakų atsiranda, bet jei žiūrėti į šviesią pusę, tai mano akimis šviesos ten labai daug lyginant su mūsų bulbiašine tamsuma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 06 balandžio 2013 - 14:19
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 06, 13:26)
Ir pas mane!!  showoff.gif Cardio darosi nebe toks sunkus, bet nuo dar kitos savaitės jau keisis, jaučiu ten tai bus  lotuliukas.gif Rytoj su kambarioke darom iškrovos dieną, valgysim obuolius  lotuliukas.gif Nes su sveika mityba mums nelabai gaunasi, tai nors tiek galim padaryt  blush2.gif

O man kažkaip pačioj pradžioj lengviau buvo Cardio g.gif Čia gal dėl to, kad sportuoju šešis kartus į savaitę, tai ir tų jėgų ne tiek gal lieka unsure.gif
Atsakyti
http://pramogos.delf...i.d?id=61078735
Atsakyti
Klausykit, turiu džiovintų slyvų, sėmkių, sėlėnų, sėklų mišinio, noriu pasidaryti kažką panašaus į duoneles. Kaip viską ''sulipint'', kaip gaminti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 06, 18:00)

Būčiau vyras, net nežvilgtelėčiau. Kažkodėl man visai neapetitna blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2013 04 06, 19:32)
Klausykit, turiu džiovintų slyvų, sėmkių, sėlėnų, sėklų mišinio, noriu pasidaryti kažką panašaus į duoneles. Kaip viską ''sulipint'', kaip gaminti?  g.gif  blush2.gif

Taip jau vardinai, vardinai, galvojau siūlysi dalintis, parduoti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 06, 18:36)
Būčiau vyras, net nežvilgtelėčiau. Kažkodėl man visai neapetitna blush2.gif
Papildyta:

Taip jau vardinai, vardinai, galvojau siūlysi dalintis, parduoti doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 04 06, 19:32)
Klausykit, turiu džiovintų slyvų, sėmkių, sėlėnų, sėklų mišinio, noriu pasidaryti kažką panašaus į duoneles. Kaip viską ''sulipint'', kaip gaminti?  g.gif  blush2.gif

https://www.google.l...lient=firefox-a 4u.gif
Papildyta:
Užsiregistravau JM puslapyje, ten pirma savaitė nemokamai, o kitos po 4 dol. per savaitę. Ar esate kas bandę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 06, 19:27)
https://www.google.l...lient=firefox-a 4u.gif
Papildyta:
Užsiregistravau JM puslapyje, ten pirma savaitė nemokamai, o kitos po 4 dol. per savaitę. Ar esate kas bandę?  4u.gif

hm, bet kaip suprantu, gaunasi kaip pagerinti dribsniai? kaži, o neįmanoma susiklijavusių iškept g.gif
o kas ten yra jos psl.?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 04 06, 20:36)
hm, bet kaip suprantu, gaunasi kaip pagerinti dribsniai? kaži, o neįmanoma susiklijavusių iškept  g.gif
o kas ten yra jos psl.?

žinok, nesu pati kepusi:)

ten svorio metimo - sveikos mitybos ir sporto puslapis, suvedi savo duomenis, dienos meniu, ką valgai, ji pati siūlo savo meniu, sporto patarimai kaip sakant motyvacija už 4 dol .per savaitęsmile.gif nežinau ar pasiliksiu ten:) nors ir tie 4 dol. nedaug:)
Atsakyti
user posted image
These are my complete results from the 30 day shred and some 6 week 6 pack and no more trouble zones.

puikiai motyvuoja drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 06 balandžio 2013 - 20:43
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 06, 20:40)

aha, liuks rezultatai drinks_cheers.gif
nežinau, rods, nė viena nėra ten pirkus g.gif
Atsakyti