QUOTE(given444 @ 2013 04 06, 14:56)
ane, VV? del maisto - net nezinojau....esu totaliai atsilikus. mano tevai kasmet amerikoj sveciuojasi, pas lietuviu bendruomenes. tai grizta ir lapnoja musu maista. tikrai vien del juoko parveza, mums, 5 vaikams, sh saldumynu...nuo musu guminuku pvz jau nebedazo liezuviu, o ten net dazikliu porcijos 7 kart didesnes, liezuvis tai fosofirinis nuo ju, tai elektrinis...
ir viskas viskas, daug maisto ziauuuriai dirbtino... gal patys mano tevai nezino kur ieskot
na turguose nebuvo, 

Na zinai kaip yra posakis: su kuo sutapsi tuo ir pats patapsi. Tai cia galima ji pritaikyti tavo tevams. Kai jie nuvaziuoja pas zmones nesirupinancius sveika mityba ir pan tai ir tavo tevai mano, kad visoj amerikoj sitaip, bet uztenka paziureti i ta pacia JM, i jos siulomus valgiarascius. Ko jau ko, o jau amerikoj tikrai uztenka ir darzoviu ir vaisiu, kurie tikrai sviezesni ir skanesni nei musu lietuvelej. Uztenka paziureti ir amerikietiskus filmus kai parodo kartais kaip zmones i parduotuve nueina, ten pasiklysti butu galima tarp darzoviu ir vaisiu ivairoves. O pas mus? Kas kad dideli tie skyriai musu, bet darzoves visos tos pacios buna, t.y. bulves, morkos, svogunai, kopustai, pomidorai, paprikos ir pan. jei jau buna kokiu idomesniu, vertingu tai kainos nerealios. Tas pats su vaisiais. Paziurek kiek ziemos metu parduoves vaisiu skyriaus uzima apelsinai/mandarinai ir bananai. praktiskai visa vaisiu skyriu