Tyluma ramuma
Sveikos,
Tyluma ramuma
Tyluma ramuma
QUOTE(MO @ 2013 04 07, 14:55)
As savo sportus katik baigiau, dar sakau einu i lauka ant treniruokliu biski
QUOTE(Jugile @ 2013 04 07, 14:44)
Ant tų, kur parkeliuose būna?
Aš dar tik ruošiuosi šiandienos treniruotei
QUOTE(MO @ 2013 04 07, 16:02)
Taip taip, ant tu paciu
QUOTE(Jugile @ 2013 04 07, 16:03)
Laba vakara. As cia su tokiu ne i tema klausimu. Gal kartais kuri nors mokate naudotis photoshop'u ar panasia programa?
Sveikos, sportininkės!
Nusprendžiau ir aš pradėti sportuoti, tačiau šitam reikale esu visiškai žalia. Noriu numesti svorio, bet aktualu ir gražios formos (kūrių dabar nei su žiburiu nerasi per tuos visus riebalus
).
Perskaičiau jūsų temutę ir peržiūrėjau pratimus, tačiau kaip jau minėjau, visai nesigaudau. Tad noriu paklausti jūsų patarimo, kokią programą verta pasirinkti norint numesti svorio ir sutvirtint visą kūną, pagražinti formas? Gal kažkokios programos turi savų, išskirtinių privalmų, ar galbūt yra kažkas geresnio pradedančiosioms?
Nusprendžiau ir aš pradėti sportuoti, tačiau šitam reikale esu visiškai žalia. Noriu numesti svorio, bet aktualu ir gražios formos (kūrių dabar nei su žiburiu nerasi per tuos visus riebalus
Perskaičiau jūsų temutę ir peržiūrėjau pratimus, tačiau kaip jau minėjau, visai nesigaudau. Tad noriu paklausti jūsų patarimo, kokią programą verta pasirinkti norint numesti svorio ir sutvirtint visą kūną, pagražinti formas? Gal kažkokios programos turi savų, išskirtinių privalmų, ar galbūt yra kažkas geresnio pradedančiosioms?
QUOTE(just like heaven @ 2013 04 07, 21:33)
Sveikos, sportininkės!
).
sveika prisijungus
daugelis pradeda nuo Jillian Michaels
Gyti, laba
QUOTE(Gytis` @ 2013 04 07, 21:22)
Laba vakara. As cia su tokiu ne i tema klausimu. Gal kartais kuri nors mokate naudotis photoshop'u ar panasia programa?
I AZ
Sveiki,
anksčiau visi pradedantys eidavo į aerobiką
Tokia mada buvo
MO, praleidai šansą
O gal jau sėdi foto temose?
Dariau šiandien Red Hot, nepatikėsite, buvau ne tik Hot, bet ir Red tikrąją šio žodžio prasme. Turbūt sureagavo šis kompleksas su kajenu ar ką
Po aukštų kelių kardio, kūnas niežėjo kažkaip iš vidaus ir degė. Anksčiau taip nebūdavo, o kajeną ėmiau ragauti visai neseniai.
anksčiau visi pradedantys eidavo į aerobiką
MO, praleidai šansą
Dariau šiandien Red Hot, nepatikėsite, buvau ne tik Hot, bet ir Red tikrąją šio žodžio prasme. Turbūt sureagavo šis kompleksas su kajenu ar ką