Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

Sveikos,
Tyluma ramuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 04 07, 14:55)
Sveikos,
Tyluma ramuma  rolleyes.gif

As savo sportus katik baigiau, dar sakau einu i lauka ant treniruokliu biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 04 07, 14:44)
As savo sportus katik baigiau, dar sakau einu i lauka ant treniruokliu biski smile.gif

Ant tų, kur parkeliuose būna? smile.gif
Atsakyti
Aš dar tik ruošiuosi šiandienos treniruotei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 04 07, 16:02)
Ant tų, kur parkeliuose būna? smile.gif

Taip taip, ant tu paciu biggrin.gif Man visai salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 04 07, 16:03)
Taip taip, ant tu paciu biggrin.gif  Man visai salia smile.gif

thumbup.gif aš irgi mėgstu ant jų pajudėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba vakara. As cia su tokiu ne i tema klausimu. Gal kartais kuri nors mokate naudotis photoshop'u ar panasia programa?
Atsakyti
Sveikos, sportininkės!

Nusprendžiau ir aš pradėti sportuoti, tačiau šitam reikale esu visiškai žalia. Noriu numesti svorio, bet aktualu ir gražios formos (kūrių dabar nei su žiburiu nerasi per tuos visus riebalus biggrin.gif ).
Perskaičiau jūsų temutę ir peržiūrėjau pratimus, tačiau kaip jau minėjau, visai nesigaudau. Tad noriu paklausti jūsų patarimo, kokią programą verta pasirinkti norint numesti svorio ir sutvirtint visą kūną, pagražinti formas? Gal kažkokios programos turi savų, išskirtinių privalmų, ar galbūt yra kažkas geresnio pradedančiosioms? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just like heaven @ 2013 04 07, 21:33)
Sveikos, sportininkės!

Nusprendžiau ir aš pradėti sportuoti, tačiau šitam reikale esu visiškai žalia. Noriu numesti svorio, bet aktualu ir gražios formos (kūrių dabar nei su žiburiu nerasi per tuos visus riebalus biggrin.gif ).
Perskaičiau jūsų temutę ir peržiūrėjau pratimus, tačiau kaip jau minėjau, visai nesigaudau. Tad noriu paklausti jūsų patarimo, kokią programą verta pasirinkti norint numesti svorio ir sutvirtint visą kūną, pagražinti formas? Gal kažkokios programos turi savų, išskirtinių privalmų, ar galbūt yra kažkas geresnio pradedančiosioms? ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif
daugelis pradeda nuo Jillian Michaels 4u.gif

Gyti, laba 4u.gif nemoku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 04 07, 21:22)
Laba vakara. As cia su tokiu ne i tema klausimu. Gal kartais kuri nors mokate naudotis photoshop'u ar panasia programa?

I AZ smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
anksčiau visi pradedantys eidavo į aerobiką biggrin.gif Tokia mada buvo mirksiukas.gif

MO, praleidai šansą tongue.gif O gal jau sėdi foto temose? tongue.gif

Dariau šiandien Red Hot, nepatikėsite, buvau ne tik Hot, bet ir Red tikrąją šio žodžio prasme. Turbūt sureagavo šis kompleksas su kajenu ar ką doh.gif biggrin.gif Po aukštų kelių kardio, kūnas niežėjo kažkaip iš vidaus ir degė. Anksčiau taip nebūdavo, o kajeną ėmiau ragauti visai neseniai.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 04 07, 22:12)

Aciu, bet jau nebereikia smile.gif
Atsakyti