Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

labas rytas, na as jau po savo 6pack bigsmile.gif visai gerai jauciuosi, ziuresim kaip ryt bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 04 15, 09:31)
laba laba,kaip malonu,kuomet  kazkas manes pasigenda

labai labai pasigenda biggrin.gif sveikatos tavo mazylei 4u.gif

doviem, uz sunku laikotarpi 4u.gif is tikruju, nebuciau net galejusi pagalvoti, kad taip sunku pradeti net po savaites pertraukos, puskavau siandien kaip garvezys doh.gif nelengva bus tau po menesio pertraukos... unsure.gif

kur vasara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 14, 22:07)
Taip jau ir 3, ir 4 workoute buvo  bigsmile.gif  Jaučiu dabar dar prideda vis sunkiau  g.gif  O kokie rezultatai po pirmo mėnesiuko?  rolleyes.gif
Nes pas mane tai tik kad jėgos daugiau atsirado, o išvaizda nepasikeitė, nes valgiau beleką visą laiką  verysad.gif

Pas mane nei svoris, nei apimtys nepasikeitė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 15, 09:22)
ei, koks atsinaujines  rolleyes.gif pavasaris  biggrin.gif

Aha, kad ir koks pavėlavęs būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 04 15, 09:29)
Laba

As cia cia biggrin.gif Vis dar sirguliuoju, nera nei sveikatos nei noro kazka daryti doh.gif O dar tas magistrinis verysad.gif

Nenusimink, pasveiksim ir kartu vel viska is naujo pradesim biggrin.gif As irgi niekaip nebaigiu sirgt, praejusia sav. kankinausi, nepraeina niekaip kosulys ir neina iki galo pasveikt. Tai siandien susiruosiau pas daktara, gavau antibijotiku, atrodo dar savaite maziausiai teks pasikankint su ligom ir atideti sportus geresniems laikams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 04 15, 12:54)
labai labai pasigenda  biggrin.gif sveikatos tavo mazylei  4u.gif

doviem, uz sunku laikotarpi  4u.gif  is tikruju, nebuciau net galejusi pagalvoti, kad taip sunku pradeti net po savaites pertraukos, puskavau siandien kaip garvezys  doh.gif  nelengva bus tau po menesio pertraukos... unsure.gif
kur vasarag.gif

ax.gif
man laaabai sunku grizt i ten,kur baigiau.Nepatikeist gal,bet jau visa savaite shrede esu doh.gif Sveikata iki galo dar negrizus unsure.gif Kosulys dar kankina,kada gi pagaliau visiskai pasveiksiu unsure.gif Uztat ir nelendu jum cia i akis,neprogresuoju as schmoll.gif tai ir nera ka komentuoti.Viena tik i gera-mityba,o sportas toks pavirsutiniskas unsure.gif
Atsakyti
Laba diena, štai ir aš biggrin.gif Šitiek pripliurpta, turbūt nuo vidurio gausiu skaityt doh.gif biggrin.gif
Eikit sau, neperskaitysiu schmoll.gif biggrin.gif
Naujokėm po balioną 4u.gif
Mano reikalai prastoki, nebaigiau savo programos, nesportavau savaitę ir dar kažkiek dienų (bijau skaičiuot), bet metas įtemptas, diena prabėga net nepajaučiu kai jau beveik vidurnaktis ir miegot laikas... Intensyviai ieškom kur gyvent, nes padėtis su nuomojamais būstais apverktina, tai dabar įtampoj laukiu iš vienos moters atsakymo kokiom sąlygom įsileis. Tikiuosi geriausio, aišku, o tada kitą savaitgalį kraustomės doh.gif Po truputį traukiu dėžes iš kampų ir dedu mažai naudojamus daiktus, vis tiek kažkur išeit turėsim unsure.gif Šiandien pradėjau riedučių paieškas, kas žino ką gero jos duoda? Taip užsinorėjau šiltu metu pasivažinėt ax.gif Tai va tokios tokelės pas mane, kai viskas nurims planuoju insanity pradėt iš naujo, nes svoris nukrito taip gerai, kad nebūčiau patikėjusi, kad tiek galiu sverti (reiks šiandien nusifotkint ir išsimatuot vėl) bigsmile.gif thumbup.gif (Šiandien eisiu drabužių naujų užsipirkt, o tai kelnės jau į sijonkelnes panašėja) antru insanity reisu tikiuosi ištirpdyti likusį riebalinį sluoksnį ir iškelti į dienos paviršių raumenukus biggrin.gif drinks_cheers.gif Jūsų dar tikrai nepaliksiu, čia tik nedėkingas laikotarpis mano gyvenime blush2.gif P.S. ir liemenėlė gal atkeliaus kol su kraustymais susitvarkysiu bigsmile.gif
Pasižadu nebeapleisti pokalbių, laikytis ir toliau sveikos mitybos ir vėl pratęsti sportus pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 15 balandžio 2013 - 12:21
Sveikos 4u.gif
Na ką, šiandien pradėjau antrą mėnesį su BR bigsmile.gif
Na ir sunku doh.gif bet nieko, išsportuosim!!!! showoff.gif
Tik jau šiandie nusprendžiau nebedaryti po to 30day shred'o, nes ir per sunku jau, ir plius kelio sausgyslei kažką pasidariau doh.gif Jaučiu įtūpstais biški persistengiau, bet gal praeis g.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 15, 14:35)
Sveikos 4u.gif
Na ką, šiandien pradėjau antrą mėnesį su BR  bigsmile.gif
Na ir sunku  doh.gif  bet nieko, išsportuosim!!!!  showoff.gif
Tik jau šiandie nusprendžiau nebedaryti po to 30day shred'o, nes ir per sunku jau, ir plius kelio sausgyslei kažką pasidariau  doh.gif Jaučiu įtūpstais biški persistengiau, bet gal praeis  g.gif

Juk perspejau biggrin.gif As siandien dariau 6, tai lengviau nei 5 smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 04 15, 14:42)
Labas visoms 4u.gif

Juk perspejau biggrin.gif As siandien dariau 6, tai lengviau nei 5 smile.gif)

Perspėjai perspėjai, dar vakar vakare pati peržiūrėjau daugmaž kas laukia, tai jau nusiteikus buvau blogiausiam lotuliukas.gif Tik va keliui pasidariau kažką doh.gif Kai nesportavus gyvenime normaliai, vien traumos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2013 04 15, 14:51)
Perspėjai perspėjai, dar vakar vakare pati peržiūrėjau daugmaž kas laukia, tai jau nusiteikus buvau blogiausiam  lotuliukas.gif Tik va keliui pasidariau kažką  doh.gif Kai nesportavus gyvenime normaliai, vien traumos  doh.gif

Aš ir keliui, ir čiurnai... biggrin.gif
Šiaip dairiausi į insanity, daug informacijos skaičiau ir perskaičiau įdomų komentarą, kad pagalvokit kaip nesveika širdžiai, sąnariams ir t.t. taip du mėnesius ištisai "varyt" su ta programa, tuo labiau, kad mes ne profesionalios sportininkės? smile.gif Kažkaip privertė susimąstyt, nusprendžiau pasilikt prie bėgimo, Jillian, o Insanity iš planų išbraukt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 15 balandžio 2013 - 14:20
QUOTE(overlook @ 2013 04 15, 14:19)
Aš ir keliui, ir čiurnai... biggrin.gif
Šiaip dairiausi į insanity, daug informacijos skaičiau ir perskaičiau įdomų komentarą, kad pagalvokit kaip nesveika širdžiai, sąnariams ir t.t. taip du mėnesius ištisai "varyt" su ta programa, tuo labiau, kad mes ne profesionalios sportininkės? smile.gif Kažkaip privertė susimąstyt, nusprendžiau pasilikt prie bėgimo, Jillian, o Insanity iš planų išbraukt unsure.gif

Aš turiu šiokių tokių problemų su sąnariais kelio, tai kol kas jokių šalutinių blogų pojūčių neatsirado, nors irgi bijojau unsure.gif Šiaip viską reikia daryti pagal savo galimybes, manau, nepersistengti ir viskas bus gerai. Nes kaip sako, kad ir vonioj nuskęst galima taip ir čia - ir bėgiojant sprandą nusisukt galima rolleyes.gif
Atsakyti