Laba diena, štai ir aš

Šitiek pripliurpta, turbūt nuo vidurio gausiu skaityt

Eikit sau, neperskaitysiu
Naujokėm po balioną
Mano reikalai prastoki, nebaigiau savo programos, nesportavau savaitę ir dar kažkiek dienų (bijau skaičiuot), bet metas įtemptas, diena prabėga net nepajaučiu kai jau beveik vidurnaktis ir miegot laikas... Intensyviai ieškom kur gyvent, nes padėtis su nuomojamais būstais apverktina, tai dabar įtampoj laukiu iš vienos moters atsakymo kokiom sąlygom įsileis. Tikiuosi geriausio, aišku, o tada kitą savaitgalį kraustomės

Po truputį traukiu dėžes iš kampų ir dedu mažai naudojamus daiktus, vis tiek kažkur išeit turėsim

Šiandien pradėjau riedučių paieškas, kas žino ką gero jos duoda? Taip užsinorėjau šiltu metu pasivažinėt

Tai va tokios tokelės pas mane, kai viskas nurims planuoju insanity pradėt iš naujo, nes svoris nukrito taip gerai, kad nebūčiau patikėjusi, kad tiek galiu sverti (reiks šiandien nusifotkint ir išsimatuot vėl)

(Šiandien eisiu drabužių naujų užsipirkt, o tai kelnės jau į sijonkelnes panašėja) antru insanity reisu tikiuosi ištirpdyti likusį riebalinį sluoksnį ir iškelti į dienos paviršių raumenukus

Jūsų dar tikrai nepaliksiu, čia tik nedėkingas laikotarpis mano gyvenime

P.S. ir liemenėlė gal atkeliaus kol su kraustymais susitvarkysiu
Pasižadu nebeapleisti pokalbių, laikytis ir toliau sveikos mitybos ir vėl pratęsti sportus