Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(overlook @ 2013 04 15, 15:19)
Aš ir keliui, ir čiurnai... biggrin.gif

Pas mane lygiai taip pat blink.gif Ir vienai kojai blink.gif Čiurna tai prieš 10 metų turėjo traumą nedidelę, niekad neskaudėjo, bet va pradėjus sportuot išlindo doh.gif O su keliu nežinau kas atsitiko biggrin.gif net nepajutau nuo ko pradėjo skaudėt g.gif
Atsakyti
Keli ir man kartais vos vos paskauda unsure.gif Bet jei skauda, tai as tada jau nesokineju, kad blogiau nebutu smile.gif
Atsakyti
Sveikos sportuotojos 4u.gif Koks grąžus pavasaris už lango smile.gif smile.gif smile.gif

Šiandien penkta dienelė su JM shred. Kažkaip per lengva darosi, tačiau dar penkios dienos ir pereisiu į antrą lvl ax.gif

Man šiandien irgi koją paskauda, raumenįn kažkaip tempia g.gif

Atsakyti
QUOTE(Avietukas @ 2013 04 15, 16:13)
Sveikos sportuotojos  4u.gif  Koks grąžus pavasaris už lango  smile.gif  smile.gif  smile.gif 

Šiandien penkta dienelė su JM shred. Kažkaip per lengva darosi, tačiau dar penkios dienos ir pereisiu į antrą lvl  ax.gif

Man šiandien irgi koją paskauda, raumenįn kažkaip tempia  g.gif

man irgi po penktos dienos pradėjo lengvėti level 1, bet dariau ne 10, o 19 dienų, nes nesijaučiau stipri ir nebe reikalo, nes kai įėjau į antrą level, tai čia buvo doh.gif šiandien bus penkta diena level 2, būnu kiaurai šlapai, bet džiaugiuosi, nes matau pakitimus pilvo preso viršutinėje dalyje thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na gal reikės ir man tada užsibūti ilgiau level 1 smile.gif šiandien dar bėgsiu pabėgioti, nuostabus oras ! smile.gif
Atsakyti
pagaliau pavyko visa BR 3 atlikti nepadusus ir neuzsikosejus thumbup.gif valioooo...
kartais gerai ateit cia pasiguosti. ax.gif Nematomos jegos veikia biggrin.gif Gal gi pagaliau grisiu i ritma po pertraukos thumbup.gif
uz valandeles lekiu su maze pas daktare unsure.gif
gero vakarelio visom
vasara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 04 14, 18:49)
Aš čia didelė Turbo Fire fanė esu biggrin.gif Pagal šią programą daugiau nebesportuoju, nes norimą svorį numečiau, tai dabar renkuosi ne tokias intensyvias treniruotės palaikyti formai ir sustangrinti kūnui. Bet Turbo Fire visuomet išliks viena mylimiausių kardio programų. Jei kada vėl teks kovoti su papildomais kilogramais, tai tikrai pirmiausia jos griebsiuosi. Labai patinka ir trenerė, ir jos sukūriama atmosfera thumbup.gif

Kur, merginos, jūs randat tą turbo fire? g.gif Noriu parsisiųst, bet nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 15, 19:08)
Kur, merginos, jūs randat tą turbo fire? Noriu parsisiųst, bet nerandu.
Senoje temoje radau nuorodą: http://thepiratebay_...ody_-_TurboFire Pati jau nebepamenu, iš kur siunčiausi 4u.gif
Atsakyti
Labuka, ateinu visa pikta mad.gif
Žmogus žmogų žudo... unsure.gif Reiškias istorija tokia, kad kartas nuo karto, ne taip ir retai, nusiperkame mes chalvos paskanauti. Pagal sudėtį lyginant su kitais pirktiniais saldumynais jinai pakankamai super. Nusipirkom ir vakar. Pavalgė MB - į tualetą iš karto doh.gif Nenorėjome iš karto išmesti, gi tą pačią perkame, sudėtis lyg nepakito, pažiūrėsiu aš rytoj, paskanausiu. Paskanavau šiandien... Irgi į tualetą doh.gif Po kiek laiko persirengdama žiūriu, kad pilvas kaip balionas, kojos patinę, +1 kg doh.gif Vakare sporte energijos tarsi 65 proc. atimta. Baisu. Tuoj reiks keltis į kaimą ir viską savo augintis, kad išgyventi unsure.gif Išgėriau dvi virškinimo bakterijų kapsules, pasportavau šiaip ne taip, bet vistiek dar svoris laikosi. Tikiuosi per naktį susitvarkys kažkaip unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Man irgi yra taip uve nuo chalvos. Dabar jau senokai ir pirkau....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Uoj aš irgi chalvos buvau nusipirkus kurią tai dieną, bet pfu pfu pfu nieko, viskas gerai g.gif Gal pasitaikė, koks tai negerumas unsure.gif

Šiandien labai nedaug laiko turiu, bet negaliu nepasportuoti, jau įpratau thumbup.gif

Geros dienos!
Atsakyti
labas 4u.gif

QUOTE(Avietukas @ 2013 04 15, 15:13)
Šiandien penkta dienelė su JM shred. Kažkaip per lengva darosi, tačiau dar penkios dienos ir pereisiu į antrą lvl  ax.gif

nu va , matai, kaip saunu 4u.gif vis vis ziuriu, naujoms mergaitems netruksta valios ir noro thumbup.gif tik va su tom ciurnom ir keliais jus atsargiai, ne juokas unsure.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 04 15, 15:52)
Nematomos jegos veikia

rolleyes.gif man siandien raumenis skauda,pereinu i kita lygi BR, speju ryt skaudes dar labiau biggrin.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 04 15, 21:57)
Labuka, ateinu visa pikta mad.gif

laikykis...dzin tas svoris, bet tokie dalykai labai organizmaismusa is veziu unsure.gif sveikit abu 4u.gif

as vakar visa vakara dirbau su savimi smile.gif .. Nes jau jauciau, kad valia pabegti nori, tai as jau uz ausu ir greitainamo parvilkau biggrin.gif puikiai atlaikiau iskrova su grikiais ir kefyru...Daug laiko su vaikais lauke praleidom, pas mus iki 23 laispsniu silumos, tai nebuvo kada apie maista galvoti..o vakare prisiziurejau motyvaciniu video, zodziu -I`m back cool.gif labai tas turbo fire sudomino bigsmile.gif

aij, mergiukai, ka esate girdejusios, apie shakeology? g.gif kaip supratau tai maitinimosi planas, kai viena valgyma keiti kokteiliu, bet ar jie kokie special,ar tiesiog tie baltyminiai? ar is vis naminiai su pienu ir braskem hihihi.gif
Atsakyti