Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

labas mergiukai biggrin.gif

baigiu vedint kambari ir eisiu pasokinet .. bandysiu tas papildomas 5 min tabata pridurti pabaigoje.. Itariu bus sunkokoka bet verta gal biggrin.gif

Cia siaip pasiziurejimui labai zveriski net 44 pratimai

http://www.youtube.c...h?v=POdzasJklxw

Reik greiciau suktis, dar pietus paruost reikia ir pamiegot pries nakti unsure.gif

Visoms grazios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 23 kovo 2013 - 12:29
Sveikos, esu vis dar naujokė pas jus, šiandien atlaikiau 3 dieną JM 30 d. pirmo lygio, pirmą treniruotę nebuvo prakaito, o dabar visa maikė šlapia, tai labai gerai nuteikia:) fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 23, 14:35)
Sveikos, esu vis dar naujokė pas jus, šiandien atlaikiau 3 dieną JM 30 d. pirmo lygio, pirmą treniruotę nebuvo prakaito, o dabar visa maikė šlapia, tai labai gerai nuteikia:)  fitness4.gif

na va,saunuole,nepasiduok thumbup.gif
ko tylu cia? ax.gif Negi lauke visos tokiam saltyje? doh.gif
Atsakyti
Pabaigiau BR pirmą savaitę bigsmile.gif Didžiuojuosi savim, maikė visa šlapia po cardio biggrin.gif Todėl ir nemėgau visada jo, nes išsunkia mane, bet hard work always pays... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 23 kovo 2013 - 13:00
overlook,beveik koja kojon einam thumbup.gif Tik as siandien antra BR savaite pabaigiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 23 kovo 2013 - 13:02
Sveikos,

as vakar uzbaigiau savo pirma BR savaite, siandien poilsis, bet taaip truksta kazko ax.gif Bet va man cardio kazkaip nebuna sunku, tai gal reiketu daryti antro lygio g.gif Nesakau, kad nera ka veikti, bet tikrai tiek nenuvaro nuo koju kiek kitos treniruotes.

Tylu gal todel, kad visos dziaugiasi savaitgaliu biggrin.gif As tai bakalaurini rasau, jau tuoj nebegalesiu net paziuret i ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsenyte @ 2013 03 23, 14:07)
Sveikos,

as vakar uzbaigiau savo pirma BR savaite, siandien poilsis, bet taaip truksta kazko  ax.gif Bet va man cardio kazkaip nebuna sunku, tai gal reiketu daryti antro lygio g.gif Nesakau, kad nera ka veikti, bet tikrai tiek nenuvaro nuo koju kiek kitos treniruotes.

Tylu gal todel, kad visos dziaugiasi savaitgaliu biggrin.gif As tai bakalaurini rasau, jau tuoj nebegalesiu net paziuret i ji  doh.gif

Bet va kaip skirtingai bigsmile.gif Man kitos treniruotės atrodo galėtų būt sunkesnės, o cardio... doh.gif

Vijora, motyvacija nedingsta? biggrin.gif Aš va to bijau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 23 kovo 2013 - 13:12
QUOTE(overlook @ 2013 03 23, 15:11)
Bet va kaip skirtingai bigsmile.gif Man kitos treniruotės atrodo galėtų būt sunkesnės, o cardio... doh.gif

Vijora, motyvacija nedingsta? biggrin.gif Aš va to bijau  unsure.gif

3KART TFU,NE ax.gif biggrin.gif Kai matau rezultatus,tai ir stengtis dar labiau norisi thumbup.gif
Ir saldumynai nebe taip traukia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 23, 13:35)
Sveikos, esu vis dar naujokė pas jus, šiandien atlaikiau 3 dieną JM 30 d. pirmo lygio, pirmą treniruotę nebuvo prakaito, o dabar visa maikė šlapia, tai labai gerai nuteikia:)  fitness4.gif

Man irgi siandien buvo 3 diena JM 30d smile.gif Tai judesim i prieki kartu! Tik kelia man paskausta, tai deja turiu daryt ne visu pajegumu sad.gif Tikiuosi tik kad nereikes mesti sad.gif Tepu kazkokiu alijosiniu kremu. Ir tikiuosi kad praeis.

Del kaloriju skaiciavimu - bandau ir as skaiciuoti, bet is nevilties kad kelia skauda, prisivalgiau sausainiu... Bet reikia ieskoti pozytivios puses - gerai kad ryte smile.gif ir dar pries treniruote biggrin.gif

Pries etus bandziau Tabata - man tikraia uztekdavo 4 minuciu. issekindavo taip kad neimanoma buvo testi. Galiausiai svaigo galva, ir sirdelei nepatiko tokios treniruotes. Bet manu jos tikrai efektyvios. Nepatikdavo dar tik kad po tokios treniruotes jauciausi tokia issakus, kad net judet nenorejau puse dienos. O man patinka energijos antpludziai po normaliu treniruociu.
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 03 23, 14:23)
Man irgi siandien buvo 3 diena JM 30d smile.gif Tai judesim i prieki kartu! Tik kelia man paskausta, tai deja turiu daryt ne visu pajegumu sad.gif Tikiuosi tik kad nereikes mesti sad.gif Tepu kazkokiu alijosiniu kremu. Ir tikiuosi kad praeis.

kaip džiugu, kad kartu "einame":) aš vis klausausi J, kaip ji ten sako, kaip taisyklingai kvėpuoti ir kad per pratimus kelėnas neišeitų už kojos priekio ribų, kad būtų status 90 laip. kampas, gal dėl to skauda?
Atsakyti
Ne ne, man jau anksciau nelabai gerai buvo. todel pritupimu normaliai negaliu daryti. Bet bandau tada stipriau virsutine kuno dali padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 03 23, 13:23)
Pries etus bandziau Tabata - man tikraia uztekdavo 4 minuciu. issekindavo taip kad neimanoma buvo testi. Galiausiai svaigo galva, ir sirdelei nepatiko tokios treniruotes. Bet manu jos tikrai efektyvios. Nepatikdavo dar tik kad po tokios treniruotes jauciausi tokia issakus, kad net judet nenorejau puse dienos. O man patinka energijos antpludziai po normaliu treniruociu.

Matai kaip. O aš pabaigiu, atsipūčiu ir vėl energinga, pašoku dar visaip durnai pasimaivydama pagal muziką ir toliau einu prie savo reikalų biggrin.gif

Kažkoks košmaras aplink namuose. Nesuprantu kas darosi. Namie kaip kokių degančių padangų kvapas blink.gif Niekada tokio nejutau. Nu niekas neįjungta, išskyrus tokius daiktus kaip šaldytuvas, kur įjungta pas visus ir kompas tik šiuo metu unsure.gif Pravėdinau, bet vistiek nedingsta. Nu nesuprantu, gal kaimynai pasidegė save, bet gaisrinių negirdžiu doh.gif Jau gal virš 10 min. taip, kažkokiom antisanitarinėm sąlygom ėmiau gyventi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 23 kovo 2013 - 14:15