Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(saintlina @ 2013 05 03, 17:05)

man rodos, neverta.. nebent jie jau buvo lapelius išleidę, tai tada tikrai augs iš pažastėlių. Nors pabandyt galit, jei ką, ir mums papasakosit  smile.gif

Melionas su dviem lapais, arbūzėlis su vienu. Na jei iki rytojaus pamerkti nenuleips tai turbūt turės šansų ir išgyvent. Bet spėju dėl visa ko reikia porą sėklyčių naujai susidaigint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 03, 16:07)
Сладкий брилиант ir Сибирские огни.

aik tu sau, kokie pavadinimai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Lauksim rezultatų essen.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2013 05 03, 16:13)
1. Apie arbūzus smile.gif tiesa sakant, maniau, jog tai yra sudėtingiau.
2. Kaip gerai, kad čia esat, jau n-tąjį kartą kartoju thumbup.gif tada imsiu tų keistuolių melionų ir apgyvensinsiu šiltnamy, o Sniegiai keliaus laukan. Tik klausimas - jiems priedangos visai nereikės? Apart saugojimo nuo šiaurės vėjo?

Arbūzus svarbiausia užsiaugint. O sėklas surinkt jau lengvesnis variantas. Ypač nedideliais kiekiais smile.gif

Aš auginu lauke, jokių priedangų nededu. Esu klojus agroplėvele kai šalnas pranešė. Bet tai ir viskas. Nuo vėjų pas mane irgi neapsaugota vieta. Nors jei turit apsaugotą - dar geriau.
Atsakyti
Labas,

Turiu klausimą blush2.gif Ar galima arbūzus sodinti šalia bulvių? savaitgali planuojam sodint bulves, ir galvoju palikt šalia vietos arbūzams, nes daugiau kaip ir nelabai yra kur g.gif ar geriau privengti jų kaiminystės ir mastyt kitus variantus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2013 05 03, 17:31)
Labas,
Turiu klausimą  blush2.gif  Ar galima arbūzus sodinti šalia bulvių?

net ir nežinau, ar jie galėtų būti tuo nepatenkinti unsure.gif Buvo pas mane vienoj vietoj netoli bulvės, bet ne visai šalia, žolytės kažkiek tarpe buvo. Sunku man aplamai apie jų kaimynystę ką nors pasakyt, nes jie pas mane sode tarp vaismedžių auga, tai tik medelių ir šilauogių draugija džiaugiasi.
Atsakyti
Siandiena jau parnesiau atgal arbuzu ir melionu daigelius, paziurejau kad visa savaitgali toks oras doh.gif
Atsakyti
paskaičiau Jūsų patarimus apie termosus ir .t.t ir mano visos 5 sėklos jau dygsta thumbup.gif

po savaitės kitas bandysiu daigint smile.gif
Atsakyti
Turiu pertekliu daigintu arbuzu seklu, kam reikia kreipkites i AZ, atsiimti reikia skubiai, jie stipriai paaugo, reikia sodinti artimiausia para, kitaip teks ismesti

P.S. Trupuciuka nusiminiau: daiginau arbuziuku seklas praeita penktadieni, kaip ir anais metais si karta sekmadieni vakare prasikale visos seklos, t.y. maziau nei po 2 paru, net tos kurios pragulejo verandoje, visa ziema, lauko temperaturoje, o snieginai is 18 vnt tik 5!!! Kodel??? Laukiu iki siol, bet panasu kad jau nieko nebus...

P.P.S. Pasirodo EmirH melionai - lenkiskas hibridas, kitaip sakant "s"...
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2013 05 03, 22:04)
P.P.S. Pasirodo EmirH melionai - lenkiskas hibridas, kitaip sakant "s"...

O kas konkrečiai nepatiko- tai kad lenkiškas ar tai kad hibridas? Mums Emir H viena iš tų nereikliausių veislių, su kuria VISADA pavyksta turėti melionų.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 05 03, 23:47)
O kas konkrečiai nepatiko- tai kad lenkiškas ar tai kad hibridas? Mums Emir H viena iš tų nereikliausių veislių, su kuria VISADA pavyksta turėti melionų.

ir tai kad lenkiskas ir tai kad hibridas. Itariu kad dar ir GMO, sprendziant is aprasymo. Savaime aisku kad nemodifikuotas melionas LT tikrai neuags...Vnzdz svarstau ar seti apskritai
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2013 05 03, 22:59)
ir tai kad lenkiskas ir tai kad hibridas. Itariu kad dar ir GMO, sprendziant is aprasymo. Savaime aisku kad nemodifikuotas melionas LT tikrai neuags...Vnzdz svarstau ar seti apskritai

labai daug darzoviu seklu renkuosi butent hibridines. Matau tame daug pliusu. O GMO negali buti, tai yra grieztai reglamentuota ir tokiomis seklomis ES prekiauti draudziama.
Atsakyti
QUOTE(Dajan @ 2013 05 03, 22:59)

Dar karta issitraukiau pakeli-niekaip nesuprantu kur jus tuos baubus izvelget g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 03, 11:21)
jei tik tinkamai daiginsit, tikrai turi sudygt, kas iš manęs sėklas gavot. Iš mano 46 visos sudygo.
Per durnumą antrai partijai kažkaip per daug užmerkiau. Dabar jau išmest gaila. Panašu, kad visgi arbūzų plotelis dar padidės..

tik nemesk...jei man koki 1 daigeli uzaugintum blush2.gif kazkuo pradedu stresuoti kad man nepavyks doh.gif rolleyes.gif
maciau jau net 3 uodegeles saviskiu idejau i vazoneli, bet nelenda schmoll.gif gal per gylaii uzkasiau.... pats pirmas tai jau senokai padetas i vazoneli g.gif

per kiek laiko jusu islenda is zemes, jei su uodegyte padetas?
Atsakyti