Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

Mano katinas visiskai neliecia daigu-jam jie neidomus smile.gif

Svogunai ir pas mane visuomet isvirte buna-atrodo kas cia bus is ju... Ale viskas gerai buna smile.gif
Nors svoguneliu ir as pirkau-maza ka ax.gif
Atsakyti
O gal jusu svogūnams per šilta g.gif Aš kai sudygo išnešiau į nešildomą kambarį ir jie kuo puikiausiai jaučiasi, nors ir apkarpyti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri bandė auginti kanapes dėl sėklų?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 04 05, 15:39)
Gal kuri bandė auginti kanapes dėl sėklų?

Ne, dėl sėklų neauginam, tik rūkymui cool.gif
Juokauju, žinoma, mirksiukas.gif Yra pirkt tų sėklų valgymui, tai gal neverta vargt ir rizikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 05, 15:41)
Yra pirkt tų sėklų valgymui, tai gal neverta vargt ir rizikuoti smile.gif

Žinau, kad yra, bet ir mačiau sėklų pakelį:
user posted image
Atsakyti
LT ūkininkai kanapes augina nepaisydami draudimų. Netgi nesenai vienas ūkininkas laimėjo teismą Strasbūre prieš Lietuvą dėl to bigsmile.gif O šiap turėtų šiais metais jau priimt įstatymą, kad leis augint. Tad galima drąsiai sėt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alekto: 05 balandžio 2013 - 15:04
Atrodo ukrainiečiai išvedė keletą pluoštinių kanapių veislių (jos įtrauktos į ES katalogą) su su mažesniu kanabinoidų kiekiu.
Tuo pačiu anglų kalboje ta pati kanapė skirstoma į cannabis (turinti narkotinių medžiagų) ir hemp (pramoninės kanapės).
Aš šiemet bandau.
Atsakyti
Man vienas draugas sake, kad prie terasos reikia keleta kanapiu pasiseti, nebutina leisti zydeti. Apsaugo nuo uodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 04 05, 11:11)
Nors...neseniai pastebėjau, kad kai tik aš laistau augalus ar einu jų pažiūrėti ir ji "netyčia" vis ateina savo žolytės, tuo pačiu patrumpina man pasėtų svogūnų laiškų ilgį  lotuliukas.gif  anie nei vysta, nei gelsta, auga toliau. O jei paduodu jai pakarpytų svogūnų viršūnių- atsisuka  doh.gif

matyt ne tik zmonem, bet ir katem vitaminu truksta blush2.gif cia man jau kelintas daktaras karotoja, kad man vitaminu, mineralu trukumas, per ilgai maitinau savo brangiausiuosius, tai pacios organizmas nusilpo, nuo to ir kraujotaka sutrinka ir visos kitos bedos...o vyras vis man cili siulo pradet valgyt biggrin.gif
oj laukiam, laukiam, ridiekliu, saloteliu laukiam biggrin.gif
Atsakyti
o pas mane kanapės pačios kasmet užsisėja smile.gif Nežinau, iš kur atsirado, bet kiekvienais metais auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 balandžio 2013 - 16:20
QUOTE(saintlina @ 2013 04 05, 17:20)
o pas mane kanapės pačios kasmet užsisėja  smile.gif  Nežinau, iš kur atsirado, bet kiekvienais metais auga.

Gal kokie narkomanai eidami pro šalį paberia sėklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 05, 16:26)
Gal kokie narkomanai eidami pro šalį paberia sėklų biggrin.gif

nėr pas mus tokių smile.gif Bent jau tikiuosi. O ir daržai ten, pro šalį nieks nevaikšto. Nuo seno anos toj vietoj auga, nedaug, bet kiekvienais metais smile.gif
Atsakyti