Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 02, 10:18)
Aš svogūnus Stuttgarter Riesen pasėjau kovo 20d. Sėklų nemirkiau. Kol kas niekas nedygsta. Pirmą kartą iš sėklų auginu, tai nebežinau, ar man dar laukti daigelių, ar jau nebe?  g.gif

As kovo 15diena sejau butent situos, tai 5dienu begy isdygo. Kaip beje, ir visi kiti seti isdygo iki savaites laiko. Dar palaukit, laikykit maisiuke celofaniniam dregnai ir stebekit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natariuxi: 02 balandžio 2013 - 15:01
Vaišinu biggrin.gif Parsinešiau prie sumuštinių. Iš vazono didžiojo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 02, 21:08)
Vaišinu biggrin.gif Parsinešiau prie sumuštinių. Iš vazono didžiojo biggrin.gif

essen.gif Ačiū, ačiū, kam tiek daug mirksiukas.gif Na fantastika thumbup.gif . Dabar aišku kas pavasarį pasivogė? - pas ką salotos auga. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 02, 19:08)

blink.gif blink.gif A pomidoriuko prie salotos dar nėr?..
Atsakyti
Alekto , kur tavo sąžinė? blink.gif biggrin.gif

Kada sėjai, kad jau šitoks derlius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisandra @ 2013 04 02, 20:41)

Kada sėjai, kad jau šitoks derlius? ax.gif

Sėjau 02.23. Išpikiavau į metrinį vazoną 03.25. Šiaip jos turėjo į šiltnamį keliaut, bet kad va tas pavasaris slepiasi biggrin.gif Šiaip nėra jų labai daug. Jei visas nupjaučiau, tai tik man vienai su grietine užtektų hihihi.gif tai aš su skrudintais sumuštinukais po biškį jas doroju biggrin.gif

Jaučiu tuoj svogūnus rausiu galvom, jei ir toliau taip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 02, 19:46)
Sėjau 02.23. Išpikiavau į metrinį vazoną 03.25. Šiaip jos turėjo į šiltnamį keliaut, bet kad va tas pavasaris slepiasi biggrin.gif  Šiaip nėra jų labai daug. Jei visas nupjaučiau, tai tik man vienai su grietine užtektų hihihi.gif tai aš su skrudintais sumuštinukais po biškį jas doroju biggrin.gif

Jaučiu tuoj svogūnus rausiu galvom, jei ir toliau taip cool.gif

O mano siltnamyje labai lėtai auga... Beveik nejuda is vietos... Bet dar gyvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 01, 20:55)
pagaliau pasėjau svogūnus  smile.gif  Penktadienį (ypač netikusią dieną svogūnams) sėtieji krymiečiai jau dygsta.  Exhibition tik šiandien subėriau.

[I] Saitlina, kiek prisimenu Jūsų šiltnamis nėra prie namų ir minėjote, kad svogūnus sėsite šiltnamyje į dežutes. Man iškylo klausimas dėl daigelių laistymo, nes aš savo šiltnamį aplankau tik savaitgaliais, taigi bijau, kad per savaitę daigeliai gali išdžiūvę. Kaip Jūs darote?

Beje buvau sukišusi šiltnamyje svogūnų sodinukus laiškams, o ten gi dvi pelės apsigyveno ir išrausė mano visus svoguniukus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(anoli*** @ 2013 04 03, 09:48)
[I] Saitlina, kiek prisimenu Jūsų šiltnamis nėra prie namų ir minėjote, kad svogūnus sėsite šiltnamyje į dežutes. Man iškylo klausimas dėl daigelių laistymo, nes aš savo šiltnamį aplankau tik savaitgaliais, taigi bijau, kad per savaitę daigeliai gali išdžiūvę. Kaip Jūs darote?

man geriau, sodyboj tėvai gyvena, prižiūri mano augintinius smile.gif
Bet aš sodinu svogūnus į tokias gilias nemažas dėžės, palaistau ir uždengiu agroplėvele. Visgi nėra taip šilta, kad drėgmė greitai išgaruotų. Žiūrint į artimiausias prognozes, atrodo, kad balandį ištemps laistomi tik savaitgaliais..
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 02, 20:08)
Iš vazono didžiojo biggrin.gif

Ai, ai, ai, kokia puokštė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 02, 21:28)
O mano siltnamyje labai lėtai auga... Beveik nejuda is vietos... Bet dar gyvos  biggrin.gif

as sian issodinau salotas su keliais lapukais i siltnami
Atsakyti
Pas mane porai sudygo. Kazkada auginau , nelabai pavyko, bet siemet prisirankiojau info , tai bandau vel.
Karpysiu - ziuresiu , gal storesni uzaugs. Vienam you tube radau info ,kad isodinant i grunta net saknele pakerpa , ne tik virsutinius laiskus.
Atsakyti