aš prieš pat Velykas svogūnus sėjau, o jau kaltūnas didžiausias. Neįsivaizduoju, kaip ten jie atrodo pas tas mergikes, kurios kovo pradžioj ar net vasarį sėjo

QUOTE(saintlina @ 2013 04 12, 05:58)
aš prieš pat Velykas svogūnus sėjau, o jau kaltūnas didžiausias. Neįsivaizduoju, kaip ten jie atrodo pas tas mergikes, kurios kovo pradžioj ar net vasarį sėjo 

QUOTE(saintlina @ 2013 04 12, 07:58)

QUOTE(jediara @ 2013 04 12, 07:17)

Gyveni ir mokaisi,pradzioj kai dar nežinojau kas ir kaip,tai skubindavausi kad tik suspet

Labai šauniai pas mane Exibition laikos
Nieks jiems nesidaro.Būna nuo karščio išgriūna, bet vakare vėl kaip kareivukai stovi
Bent šiuos didžiuosius tikrai galima anksti sėti, tuomet neva didesnės galvos užauga
Sekmadienį mesiu jau šiltnamin viską
Ai, tiesa, kopūstam ankstyviem žiauriai nepatiko persodinimas
Gelsta,sukas,riečias. Galbūt perdaug užkasiau kotukus, nors pats viduriukas neužkapstytas liko
Bet ne bėda, bus galima atsėti. Bandysiu gal šiemet įdomumo dėlei tiesiai šiltnamin pasėt, o paskui perkelt.

Sekmadienį mesiu jau šiltnamin viską

Ai, tiesa, kopūstam ankstyviem žiauriai nepatiko persodinimas

QUOTE(Alekto @ 2013 04 12, 07:38)
Labai šauniai pas mane Exibition laikos
Bent šiuos didžiuosius tikrai galima anksti sėti, tuomet neva didesnės galvos užauga

žadėjau šituos anksčiau pasėt, kad pamatyt, ar tikrai dar didesni užaugs

Oi, dumplunes uzmirsau
Nepasisejau. Paliksiu kitiems metams.. Ech..
Mano svogunai nei isvirte, nei pagelte.. Na, iskyrus tuos, kuriuos isverciau.. Panasu, kad is tu kokia 15 vnt. tik augs.. Nepatiko jiems pikavimas
Ir dar del svogunu.. jei as juos seciau tik dabar-tik man neuzaugtu.. Pernai sejau Excibition i tuneliuka apie balandzio viduri gal-spygos ten uzaugo... I siltnami neisivaizduoju kada seti-dabar tikrai ten nepasesiu nieko, o paseti loveliuose ir laikyti-mes del ju neprivazinesim laistyti. Man tinkamiausia-kai paseju vasario pabaigoje, keliauja jie i balkona veliau ir auga iki issodinima-apie balandzio viduri
Butu kitas reikalas ir gal kitaip seciau-jei mano siltnamiai butu po langais, gyvenciau ten...

Mano svogunai nei isvirte, nei pagelte.. Na, iskyrus tuos, kuriuos isverciau.. Panasu, kad is tu kokia 15 vnt. tik augs.. Nepatiko jiems pikavimas

Ir dar del svogunu.. jei as juos seciau tik dabar-tik man neuzaugtu.. Pernai sejau Excibition i tuneliuka apie balandzio viduri gal-spygos ten uzaugo... I siltnami neisivaizduoju kada seti-dabar tikrai ten nepasesiu nieko, o paseti loveliuose ir laikyti-mes del ju neprivazinesim laistyti. Man tinkamiausia-kai paseju vasario pabaigoje, keliauja jie i balkona veliau ir auga iki issodinima-apie balandzio viduri

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 08:04)
jei mano siltnamiai butu po langais, gyvenciau ten...
šiltnamyje pagyvent užsimanei?

QUOTE(saintlina @ 2013 04 12, 08:06)

nepikuoju nieko. visiškai. pirma - nekenčiu to darbo, antra - nepatinka, kaip paskui augalai paipaliojasi, kol atsigauna. Tikrai viską, o viską, sėju po vieną. nesudygo - čia jo problema. jei atrandu vietos išpikuotiems, tai atrasiu ir po vieną pasėtiems tiek pat. Askaloninius susėjau paskutinius į daigyklą 54 skyrelių. Sėklos beicuotos, tai tik 4 skyreliai kol kas tušti. Ir užauga tie daigeliai laistomi į padėklą, ir nesudžiūna, ir pikuot nereikia.
Jau svogunu tai ir as nei ketinau pikuoti, nei ka... Tik teko-nes isverciau visa vazoneli su daigais
Bet tikrai ankstesniais metais maciau ir skaiciau, kad merginos juos pikuodavo... Neisivaizduoju tokio darbo

aš ketinu pasėt šiandien tų didžiųjų svogūnų-valgymui vasarą