Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

aš prieš pat Velykas svogūnus sėjau, o jau kaltūnas didžiausias. Neįsivaizduoju, kaip ten jie atrodo pas tas mergikes, kurios kovo pradžioj ar net vasarį sėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 12, 05:58)
aš prieš pat Velykas svogūnus sėjau, o jau kaltūnas didžiausias. Neįsivaizduoju, kaip ten jie atrodo pas tas mergikes, kurios kovo pradžioj ar net vasarį sėjo  blink.gif

drinks_cheers.gif su svogūnais tikrai nėra kur skubėt,po to išstypsta nerealiai..aš gal 29 sėjau,tai pats tas,tokie tvirti gražuoliai..dar žirklių nematę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 12, 07:58)
aš prieš pat Velykas svogūnus sėjau, o jau kaltūnas didžiausias. Neįsivaizduoju, kaip ten jie atrodo pas tas mergikes, kurios kovo pradžioj ar net vasarį sėjo  blink.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat sėjau "vėlai", bet ir taip jau karpyti reikės. Aš niekada neskubu su ankstyvais sėjimais, bet derlių rudenį visada turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 04 12, 07:17)
drinks_cheers.gif Aš taip pat sėjau "vėlai", bet ir taip jau karpyti reikės. Aš niekada neskubu su ankstyvais sėjimais, bet derlių rudenį visada turiu  biggrin.gif

Gyveni ir mokaisi,pradzioj kai dar nežinojau kas ir kaip,tai skubindavausi kad tik suspet biggrin.gif o dabar atrandi "aukso viduriuką"ir thumbup.gif tikrai nera kur skubėt schmoll.gif
Atsakyti
Labai šauniai pas mane Exibition laikos rolleyes.gif Nieks jiems nesidaro.Būna nuo karščio išgriūna, bet vakare vėl kaip kareivukai stovi rolleyes.gif Bent šiuos didžiuosius tikrai galima anksti sėti, tuomet neva didesnės galvos užauga biggrin.gif
Sekmadienį mesiu jau šiltnamin viską ax.gif

Ai, tiesa, kopūstam ankstyviem žiauriai nepatiko persodinimas g.gif Gelsta,sukas,riečias. Galbūt perdaug užkasiau kotukus, nors pats viduriukas neužkapstytas liko g.gif Bet ne bėda, bus galima atsėti. Bandysiu gal šiemet įdomumo dėlei tiesiai šiltnamin pasėt, o paskui perkelt.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 12, 07:38)
Labai šauniai pas mane Exibition laikos rolleyes.gif  Bent šiuos didžiuosius tikrai galima anksti sėti, tuomet neva didesnės galvos užauga biggrin.gif

žadėjau šituos anksčiau pasėt, kad pamatyt, ar tikrai dar didesni užaugs smile.gif Ale pasėjau kaip visada.
Atsakyti
Oi, dumplunes uzmirsau blink.gif doh.gif Nepasisejau. Paliksiu kitiems metams.. Ech..

Mano svogunai nei isvirte, nei pagelte.. Na, iskyrus tuos, kuriuos isverciau.. Panasu, kad is tu kokia 15 vnt. tik augs.. Nepatiko jiems pikavimas g.gif

Ir dar del svogunu.. jei as juos seciau tik dabar-tik man neuzaugtu.. Pernai sejau Excibition i tuneliuka apie balandzio viduri gal-spygos ten uzaugo... I siltnami neisivaizduoju kada seti-dabar tikrai ten nepasesiu nieko, o paseti loveliuose ir laikyti-mes del ju neprivazinesim laistyti. Man tinkamiausia-kai paseju vasario pabaigoje, keliauja jie i balkona veliau ir auga iki issodinima-apie balandzio viduri smile.gif Butu kitas reikalas ir gal kitaip seciau-jei mano siltnamiai butu po langais, gyvenciau ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 12 balandžio 2013 - 08:05
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 08:04)
jei mano siltnamiai butu po langais, gyvenciau ten...

šiltnamyje pagyvent užsimanei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 12, 08:06)
šiltnamyje pagyvent užsimanei?  smile.gif

tongue.gif gyvenciau ten kur geeeeeeeeeeeeera biggrin.gif
Atsakyti
nepikuoju nieko. visiškai. pirma - nekenčiu to darbo, antra - nepatinka, kaip paskui augalai paipaliojasi, kol atsigauna. Tikrai viską, o viską, sėju po vieną. nesudygo - čia jo problema. jei atrandu vietos išpikuotiems, tai atrasiu ir po vieną pasėtiems tiek pat. Askaloninius susėjau paskutinius į daigyklą 54 skyrelių. Sėklos beicuotos, tai tik 4 skyreliai kol kas tušti. Ir užauga tie daigeliai laistomi į padėklą, ir nesudžiūna, ir pikuot nereikia.
Atsakyti
Jau svogunu tai ir as nei ketinau pikuoti, nei ka... Tik teko-nes isverciau visa vazoneli su daigais doh.gif Bet tikrai ankstesniais metais maciau ir skaiciau, kad merginos juos pikuodavo... Neisivaizduoju tokio darbo schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
aš ketinu pasėt šiandien tų didžiųjų svogūnų-valgymui vasarą biggrin.gif
Atsakyti