Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 08:04)
Oi, dumplunes uzmirsau blink.gif  doh.gif Nepasisejau. Paliksiu kitiems metams.. Ech..

Mano svogunai nei isvirte, nei pagelte.. Na, iskyrus tuos, kuriuos isverciau.. Panasu, kad is tu kokia 15 vnt. tik augs.. Nepatiko jiems pikavimas g.gif

Ir dar del svogunu.. jei as juos seciau tik dabar-tik man neuzaugtu.. Pernai sejau Excibition i tuneliuka apie balandzio viduri gal-spygos ten uzaugo... I siltnami neisivaizduoju kada seti-dabar tikrai ten nepasesiu nieko, o paseti loveliuose ir laikyti-mes del ju neprivazinesim laistyti. Man tinkamiausia-kai paseju vasario pabaigoje, keliauja jie i balkona veliau ir auga iki issodinima-apie balandzio viduri smile.gif Butu kitas reikalas ir gal kitaip seciau-jei mano siltnamiai butu po langais, gyvenciau ten...

Ko jūs visos įsikandę tuos svogūnus daigais, Aš iš daigų auginu tik didžiuosius. Visi kiti sėjami. Jei pradžius , tai reikia pasėti iki balandžio 25 , užmesti plėvelės, kad šilčiau dygti būtų. Užaugti spės.
Atsakyti
Na is ir nesuprantu-neuzauga, neuzauga pas mane smile.gif Kiekviena pasirenka taip, kaip jai geriausia ir kaip geriausia auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 12, 08:38)
Bandysiu gal šiemet įdomumo dėlei tiesiai šiltnamin pasėt, o paskui perkelt.

Aš visada šiltnamyje sėju, paskui iškeliu į daržą 4u.gif Ankstyvieji jau sudygo, visus kitus kopūstinius vakar tik pasėjau smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
merginos gal kuriai teko susidurt su paprastu lapiniu petrazoliu persodinimu?
labai nevietoj augo grazios,pernai setos petrazoles,o as jas emiau ir persodinau pries pora savaiciu..nelabai patiko,pradejo apatiniai lapai geltonuot unsure.gif stebiu kone kasdien ir galvoju prigis ar raut velniop ir sest kitas?ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2013 04 12, 11:22)
labas 4u.gif
merginos gal kuriai teko susidurt su paprastu lapiniu petrazoliu persodinimu?
labai nevietoj augo grazios,pernai setos petrazoles,o as jas emiau ir persodinau pries pora savaiciu..nelabai patiko,pradejo apatiniai lapai geltonuot unsure.gif  stebiu kone kasdien ir galvoju prigis ar raut velniop ir sest kitas?ka manot?

Prigys ir tos, bet pasisėk ir naujų: petražolės dvimetis augalas, jos sužydės vasarą ir iš tų senių nelabai kas gero bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 12, 11:26)
Prigys ir tos, bet pasisėk ir naujų: petražolės dvimetis augalas, jos sužydės vasarą ir iš tų senių nelabai kas gero bus  ax.gif

aisku,aciu smile.gif

dar pasidalinsiu pernyksciu atradimu savo
salieras

man labai patiko,vietos uzima ne daugiau nei petruskos,i zeme susejai ir ramu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akela.: 12 balandžio 2013 - 10:35
Niu ką, pagaliau pavasarėlis atkeliavo.. sniegas putodams visur į nieką virsta... .. thumbup.gif
Aš jau mąstau, kada čia žirnius ir a. bulves žemelėn kišti... biggrin.gif
Atsakyti
As siandien ir seklas pakilnojau ax.gif Ka sesiu i siltnami jau i maiseli susidejau-laukiu nesulaukiu kada cia leksim seti... Siandien neistverusi pasisejau kelias geles ir agurkus vel bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 09:28)
Na is ir nesuprantu-neuzauga, neuzauga pas mane :

Ir pas mane neužauga tiesiai žemėn sėti,nors tu ką doh.gif Pernai ir dangsčiau,ir trešiau-vis tiek vos didesni kaip gero česnako skiltelė užaugo g.gif Tokius net lupt tingisi...
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 12, 13:06)
Aš jau mąstau, kada čia žirnius ir a. bulves žemelėn kišti...  biggrin.gif

Nu jo g.gif Man ,kad tą žemelę pasiekt, dar gerą pusmetrį sniego reiktų nušiūpeliuot verysad.gif

Nesuprantu ką blogai darau,bet pas mane baisiai nenori dygt dražuotos Frilice salotos:iš 8 žirniukų išlindo 3 ir tai tik po geros savaitės,o kitos tupi.Nesupuvo-patikrinau pakrapščius.Kokiam gylį jas kišt maždaug,nes pas mane neparašyta ant pokučio...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 04 12, 17:07)
Ir pas mane neužauga tiesiai žemėn sėti,nors tu ką doh.gif Pernai ir dangsčiau,ir trešiau-vis tiek vos didesni kaip gero česnako skiltelė užaugo g.gif Tokius net lupt tingisi...

Nu jo g.gif Man ,kad tą žemelę pasiekt, dar gerą pusmetrį sniego reiktų nušiūpeliuot verysad.gif

Nesuprantu ką blogai darau,bet pas mane baisiai nenori dygt dražuotos Frilice salotos:iš 8 žirniukų išlindo 3 ir tai tik po geros savaitės,o kitos tupi.Nesupuvo-patikrinau pakrapščius.Kokiam gylį jas kišt maždaug,nes pas mane neparašyta ant pokučio...

Dygimo energija bloga. Kartais būna, kad ir nesudygsta. Gal vėsoka ten, kur daiginat. Salotos gan greit daigumą praranda, o dėl gylio, tai aš vos vos durpėm užbarstau, kad neeikvotų jėgų ir plėvele uždengiu.Substratas , aišku , pakankamai drėgnas turi būti.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 12, 09:04)
Oi, dumplunes uzmirsau blink.gif  doh.gif Nepasisejau. Paliksiu kitiems metams.. Ech..

Oi dumplūnės pas mane jau kokie penki metai pačios sudygsta šiltnamio gale.Turiu sodyboje tokį eksperimentinį šiltnamį,nuversti niekas nenuverčia,pats dar stovi,sukišu perteklių pomidorų,tai gale jo karaliauja dumplūnės.Dar jos tikrai nesiruošia dygti,visada sudygsta,kai tikrai jau šilta būna ir užauga sočiai rudeniop.Tai tikrai dar ne vėlu sėti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 04 12, 18:55)
Oi dumplūnės pas mane jau kokie penki metai pačios sudygsta šiltnamio gale.Turiu sodyboje tokį eksperimentinį šiltnamį,nuversti niekas nenuverčia,pats dar stovi,sukišu perteklių pomidorų,tai gale jo karaliauja dumplūnės.Dar jos tikrai nesiruošia dygti,visada sudygsta,kai tikrai jau šilta būna ir užauga sočiai rudeniop.Tai tikrai dar ne vėlu sėti. 4u.gif  4u.gif  4u.gif Sėkmės.

Siltnamyje neturiu joms vietos blush2.gif schmoll.gif Gal pabandyti kelias paseti tuomet? Bet skaiciau, kad reikia anksciau seti g.gif
Atsakyti