Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 18, 16:01)
nejuokaukit...  blink.gif kaip gležnučiai daigeliai pradygs pro medžio drožles...  g.gif Tai grubus , ilgai irstantis mulčias, labiausiai tinkantis po vaismedžiais, vaiskrūmiais, dekoratyviniais krūmais, taip pat tinka takams mulčiuoti. Darže medžio drožlėmis nemulčiuojama.

nieko nenusimanau dėl to ir domiuosi smile.gif labai dėkoju už patarimą, tai matyt gėles ir takus uždengsiu, bei krūmus thumbup.gif

o žolyte padžiuvūsia galiu ką tik pasėtus? ar reikia leisti jiems prasimušti?
ns praėjūsiais metais apie mulčą sužinojau tik jau viskam išdygus ir apsimulčiavau žolyte iš kiemo išsiravėjusi smile.gif
Atsakyti
merginos,aš čia taip pagalvojau ax.gif
gal jau žirnius sėti,o gal jau ir pasėjote,bet praleidau g.gif kažkaip pamenu,kad juos anksti sėti reikia ,kad kirminai negraužtų ar kažkaip blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 18, 19:44)
merginos,aš čia taip pagalvojau  ax.gif
gal jau žirnius sėti,o gal jau ir pasėjote,bet praleidau  g.gif kažkaip pamenu,kad juos anksti sėti reikia ,kad kirminai negraužtų ar kažkaip  blush2.gif  g.gif

aš jau pasėjau, bet pas mane pakeltos lysvės, tai jau sausa... Žirnius galima sėti kai tik galite įeiti į daržą. Kiek esu girdėjusi, kad negraužtų kirminai, žirnius reikia pasėti iki balandžio 5 d. ... bigsmile.gif šiuo atveju- į sniegą.. biggrin.gif
Atsakyti
Žirnius aš jau pasėjau(pusę, dar kitoj vietoj sėsiu, ten kolkas peršlapia)
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 18, 19:51)
aš jau pasėjau, bet pas mane pakeltos lysvės, tai jau sausa... Žirnius galima sėti kai tik  galite įeiti į daržą. Kiek esu girdėjusi, kad negraužtų kirminai, žirnius reikia pasėti iki balandžio 5 d. ...  bigsmile.gif šiuo atveju- į sniegą..  biggrin.gif

aišku,mano irgi pakeltos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 18, 20:44)
merginos,aš čia taip pagalvojau  ax.gif
gal jau žirnius sėti,o gal jau ir pasėjote,bet praleidau  g.gif kažkaip pamenu,kad juos anksti sėti reikia ,kad kirminai negraužtų ar kažkaip  blush2.gif  g.gif

Pasėjau žirnius ir aš. Galvoju, kad pavasaris vėluoja, tai gal ir kirminai pavėluos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites,patarkite prasau,ka daryti su Exhibition svonunais,kuriu laiskai jau 30cm ? Gal galiu trumpinti per puse ir deti i saltibarscius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2013 04 19, 11:44)
Mergaites,patarkite prasau,ka daryti su Exhibition svonunais,kuriu laiskai jau 30cm ? Gal galiu trumpinti per puse ir deti i saltibarscius?  smile.gif

Zinoma kirpkit smile.gif
Atsakyti
praėjusį savaitgalį dar nesimatė, o šian darže jau pasirodė žieminiai česnakai. Žirnių dar nesėjau - ridikėliai aktualiau laugh.gif , jau greit greit bus galima rauti. Ir špinatai savaitgalį keliaus į omletą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 13:08)
praėjusį savaitgalį dar nesimatė, o šian darže jau pasirodė žieminiai česnakai. Žirnių dar nesėjau - ridikėliai aktualiau  laugh.gif , jau greit greit bus galima rauti. Ir špinatai savaitgalį keliaus į omletą  wub.gif

Aš jau antra diena kaip parnešu vaikams ridikėlių smile.gif , o žieminių česnakų šįryt dar nebuvo labai daug išlindę - kai kur tik, bet jau pavasaris jaučiasi, jaučiasi - žibutės pražydo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 04 19, 13:17)
Aš jau antra diena kaip parnešu vaikams ridikėlių  smile.gif , o žieminių česnakų šįryt dar nebuvo labai daug išlindę - kai kur tik, bet jau pavasaris jaučiasi, jaučiasi - žibutės pražydo  wub.gif

Kaip fainai dėl ridikėlių bigsmile.gif 4u.gif

A, tiesa, praėjusį savaitgalį dar kieme nemažai sniego buvo, bet varlės su varlinais visuose kampuose dviem aukštais. Geras vaizdas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 13:23)
A, tiesa, praėjusį savaitgalį dar kieme nemažai sniego buvo, bet varlės su varlinais visuose kampuose dviem aukštais. Geras vaizdas  lotuliukas.gif

pas mus gandras su gandriene "linksminasi"... biggrin.gif Nu ale bet kiek galima... doh.gif lotuliukas.gif Poravimosi metas... wub.gif
Atsakyti