Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 14:08)
praėjusį savaitgalį dar nesimatė, o šian darže jau pasirodė žieminiai česnakai.

O aš tai nutirpus sniegui pamačiau vaizdą, kokio dar nemačiau... česnakai iš rudens buvo pasodinti paaukštintoj lysvėj, tai dabar visas šonas lysvės - vien urvai, urvai...... doh.gif tokie nemaži, matyt žiurkių... ir česnakai ko tai nesirodo.... g.gif nors man rodos pelėms česnakai nėra mėgstamas maistas, bet galvoju ar tik neliksiu be žieminių česnakų? teks tada turbūt vasarinius ten sodint... g.gif
Atsakyti
Pas mane irgi žieminiai česnakai išlindę kaip kareivukai thumbup.gif Ir žirniai pasėti biggrin.gif

Už tvoros didžiulė bala net atrodo verda ir kunkuliuoja nuo varlių. Dar turėtų rupūžės kažkada "serenadas" uždainuot biggrin.gif Nerealu iš tikro thumbup.gif

Girdėjau pletką, kad bus 27 karščio balandžio gale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 19, 16:21)

nu būtų faina thumbup.gif bet kol kas tik 18 parašyta.... nu bet irgi gerai... tai vat buvo kalbėta, kad ateis iškart vasara po žiemos - matyt taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 04 19, 15:05)
O aš tai nutirpus sniegui pamačiau vaizdą, kokio dar nemačiau... česnakai iš rudens buvo pasodinti paaukštintoj lysvėj, tai dabar visas šonas lysvės - vien urvai, urvai......  doh.gif tokie nemaži, matyt žiurkių... ir česnakai ko tai nesirodo....  g.gif  nors man rodos pelėms česnakai nėra mėgstamas maistas, bet galvoju ar tik neliksiu be žieminių česnakų? teks tada turbūt vasarinius ten sodint...  g.gif

pas mane irgi labai daug urvų, tačiau nepergyvenkit, česnkai tikrai išlys. Manau, kad bent jau česnakams pelės nieko blogo nepadaro. Pas mane jau prieš keletą dienų išlindo.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 19, 16:30)
pas mane irgi labai daug urvų, tačiau nepergyvenkit, česnkai tikrai išlys. Manau, kad bent jau česnakams pelės nieko blogo nepadaro. Pas mane jau prieš keletą dienų išlindo.

Labai tikuosi... kasdien grįžus iš darbo einu nagrinėt lysvę ar nesirodo česnakai smile.gif nes tie kur tarp braškių buvo susodinti - tai jau išlindo... bet ten sniegas anksčiau nutirpo, ir mulčiuota šiaudais buvo...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 04 19, 15:42)
Labai tikuosi... kasdien grįžus iš darbo einu nagrinėt lysvę ar nesirodo česnakai smile.gif nes tie kur tarp braškių buvo susodinti - tai jau išlindo... bet ten sniegas anksčiau nutirpo, ir mulčiuota šiaudais buvo...

o ten kur neišlindo - nemulčiuota buvo?
Atsakyti
Perejau ir as siandien per svogunu kasas.
Su cesnakais viskas tvarkoj, kokie apie 10cm laiskai ar lapai, nezinau kaip pavadint.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 04 19, 15:05)
O aš tai nutirpus sniegui pamačiau vaizdą, kokio dar nemačiau... česnakai iš rudens buvo pasodinti paaukštintoj lysvėj, tai dabar visas šonas lysvės - vien urvai, urvai......  doh.gif tokie nemaži, matyt žiurkių... ir česnakai ko tai nesirodo....  g.gif  nors man rodos pelėms česnakai nėra mėgstamas maistas, bet galvoju ar tik neliksiu be žieminių česnakų? teks tada turbūt vasarinius ten sodint...  g.gif

pas mane tai tie takai takeliai po varlių ir rupūžių būna. Visa gėlyno riba atsivėrus, prie česnakų taip pat, tik pastarieji nepraretėję. Gal dar truputį reikia palaukt wink.gif

QUOTE(Alekto @ 2013 04 19, 15:21)

Šian gismeteo skaičiau, kad šiemet bus per 600metų karščiausia vasara. Vieno serialo anonse vis taip šiurpai nupurto, kad po ilgos vasaros, kurios metu ir taip visi kailius dėvi, ateis ilga ir labai šalta žiema, o čia...uf, niekur į šiltus kraštus važiuot atostogaut nereiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 17:30)
ian gismeteo skaičiau, kad šiemet bus per 600metų karščiausia vasara. Vieno serialo anonse vis taip šiurpai nupurto, kad po ilgos vasaros, kurios metu ir taip visi kailius dėvi, ateis ilga ir labai šalta žiema, o čia...uf, niekur į šiltus kraštus važiuot atostogaut nereiks  lotuliukas.gif

pomidoram tai ne i nauda bus ax.gif .... o va arbuzai tai dziaugsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 19, 19:46)
pomidoram tai ne i nauda bus ax.gif .... o va arbuzai tai dziaugsis  biggrin.gif

dalį pomidorų lauke bandyk augint, žemesnių. Pamatysi, kaip skonis skirsis bigsmile.gif
Dėl arbūzų tą patį pagalvojau, reikia naudotis proga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 18:56)
dalį pomidorų lauke bandyk augint, žemesnių. Pamatysi, kaip skonis skirsis  bigsmile.gif
Dėl arbūzų tą patį pagalvojau, reikia naudotis proga  lotuliukas.gif

6 auginsiu bet ne prie namu
Atsakyti
Mano salotas siltnamyje kazkas pradejo esti.Lapo viduriukas kietas tik paliktas. 3 krumeliai jau tokie.Nieko neradau kas taip darytu , ir nakti su proziku ejau ziuret. Ka reiktu daryt ?
Atsakyti