Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 19 tema

QUOTE(amarrile @ 2013 04 21, 19:08)
Man patiko budas pasiseti salotu indelyje kambaryje  ir dabar jau  vieni dvi savaites kaip ispikiuoti

tikrai geras variantas, zymiai greiciau derlius

QUOTE(madmuazele @ 2013 04 22, 07:48)
Sia savaite sodinsim ankstyvasias bulves. ax.gif

dengsit agroplevele?
Atsakyti
QUOTE(natariuxi @ 2013 04 23, 19:33)
dengsit agroplevele?

Taip, ankstyvas visuomet dengiam mazdaug iki birzelio pradzios.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 04 23, 18:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rausit visi kaip pasakoj smile.gif

kaip tik šiandien ne visai pasakoj skaičiau, kaip aštuonioliktame amžiuje princui virtų ropių patiekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 04 23, 18:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif rausit visi kaip pasakoj smile.gif

Na, tikiuosi mazesnes bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 04 23, 19:57)
kaip tik šiandien ne visai pasakoj skaičiau, kaip aštuonioliktame amžiuje princui virtų ropių patiekė  smile.gif

O, matai... valgysim kaip princeses bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 23, 15:12)
Rizikavau pernai augint kopūstus po garstyčių ir gavau siurprizą. Todėl perspėju jau iš patirties  4u.gif

O kas per siurprizas? Suprantu, kad nemalonus, o konkrečiau? Aš tik dabar skaitydama prisiminiau, kad MB iš rudens visą daržą garstyčiomis apsėjo, tai dabar galvoju kur tuos kopūstus kišti? Nedaug aš jų auginu, tik ankstyvus, tai ko dabar laukti turėčiau? g.gif Su daržais mažai patirties turiu, visą gyvenimą pas mamą "pagalbine darbininke" dirbau biggrin.gif, man net ir neįdomu buvo kas, kaip ir kodėl.
Atsakyti
Kad žemė atsigautų sėju tokį mišinį: rapsas, aliejinis ridikas ir liucerna. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Priimsit sviezienos jusu patarimu laukt? ax.gif Mano darziukas nedidelis, 6 sukeltos 1x2 m lysves. O pernai 3x4 siltnami stiklini pasistatem, tai kaifuoju rolleyes.gif ridikai, salotos, krapai siltnamy jau sudyge, geliu daigus isnesiau, bazilikus noriu nest bet jauciu dar pastips jie g.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 23, 08:56)
Ar jau sodinat ankstyvas bulves?

QUOTE(saintlina @ 2013 04 23, 09:02)
jau sodinsim šiom dienom.

Planavau savo mazajam alergiukui kelis kerus paset, kazi kaip zinot kad turguj 'neisdurtu' ir velyvu neikistu g.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 04 23, 16:51)
aš šiemet pirmąkart ropių sėklų nusipirkau. Pati nežinau, kam čia man jų prireikė. Niekad gyvenime neauginau ir net ir neragavau  smile.gif

As lygiai taip pat biggrin.gif siandien rusiavau seklas ka jau lauke set, ka daigams ir paziurejau vokieciai rekomendoja ropes seti liepos menesi, derlius spali- lapkriti g.gif cia ne spaustuves klaida kazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 04 23, 23:44)
Sveikos,

paziurejau vokieciai rekomendoja ropes seti liepos menesi, derlius spali- lapkriti  g.gif cia ne spaustuves klaida kazi  g.gif

Ropes pernai sėjau liepos mėnesį, tai nespėjo užaugti. Gal kalta vėsi vasara, nežinau. Gal geriau birželio pabaigoje sėti?
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 04 23, 22:44)
Planavau savo mazajam alergiukui kelis kerus paset, kazi kaip zinot kad turguj 'neisdurtu' ir velyvu neikistu  g.gif

tai pirkit ne iš turgaus, o iš parduotuvės, kur aiškiai veislės aprašytos... Pvz. : http://www.seklos.lt...eklines_bulves2
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2013 04 23, 21:27)
Suprantu, kad nemalonus, o konkrečiau?

tie patys kenkėjai, tik žiedinius kopūstus vieni nudaigojo, o ridikėlius - kiti.
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 04 23, 21:44)
Planavau savo mazajam alergiukui kelis kerus paset, kazi kaip zinot kad turguj 'neisdurtu' ir velyvu neikistu  g.gif

kaip ir sakė Rytorasa, pirkit ne turguj, o parduotuvėj. Aš perku arba Žaliajam centre arba Sėkluvos parduotuvėse. Ankstyvasias pasodinus balandį apie Jonines jau valgom.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 04 24, 08:17)
tai pirkit ne iš turgaus, o iš parduotuvės, kur aiškiai veislės aprašytos... Pvz. : http://www.seklos.lt...eklines_bulves2

QUOTE(saintlina @ 2013 04 24, 10:19)
kaip ir sakė Rytorasa, pirkit ne turguj, o parduotuvėj. Aš perku arba Žaliajam centre arba Sėkluvos parduotuvėse.  Ankstyvasias pasodinus balandį apie Jonines jau valgom.

nagi nedašuto doh.gif
Ačiū 4u.gif

Pomidorų daigai ant palangės jau spalvą praradinėeja, kaži jei aš juos šiltnamin deportuočiau g.gif teta mano Jonavoj jau su visam pasodino į šiltnamį g.gif
Atsakyti