Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2013 04 26, 08:21)
aha  drinks_cheers.gif

tai mm dienos tik gegužės 1-7?

Kazkur, po A man sustreikavo ciklas tai realiai nezinau net bet mazdaug
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 26, 09:27)
Kazkur, po A man sustreikavo ciklas tai realiai nezinau net bet mazdaug

tai kelinta tau dabar CD jei mmm tik po 2sav? ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2013 04 26, 08:31)
tai kelinta tau dabar CD jei mmm tik po 2sav? ?  g.gif

18CD matai gal po savaites mm jei vel ciklas bus kaip praeitas trumpas, kaip minejau OT nedariau ciklo pradzioj o kai mazdaug primeciau kad gali but kelios dienos pries O pradejau darytis OT ir keturias dienas is eiles jie ryskiai teigiami sian jau nesidariau bet vakar ir antradienio testati tai labai net labai ryskus, o pirmadienio ir treciadienio ryskus irgi
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 26, 09:50)
18CD matai gal po savaites mm jei vel ciklas bus kaip praeitas trumpas, kaip minejau OT nedariau ciklo pradzioj o kai mazdaug primeciau kad gali but kelios dienos pries O pradejau darytis OT ir keturias dienas is eiles jie ryskiai teigiami sian jau nesidariau bet vakar ir antradienio testati tai labai net labai ryskus, o pirmadienio ir treciadienio ryskus irgi

Nu nežinau, nežinau..... Nieko nesakysiu ir palauksiu atomazgos.....bet jei jau tau 13-17CD OT teigiami, gal O.... Labai abejoju, kad 2 -4DPO NT kažką rodytų.... Bet kaip sakau palauksiu kas bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 26, 08:37)
yra toks dalykas, kaip chorionas. vat jis ir pasposijo.

Jūs taip pat manote , kad choriono dar buvo likę nuo praeito nėštumo ( dėl to ir buvo daroma LAP) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 26, 11:37)
Jūs taip pat manote , kad choriono dar buvo likę nuo praeito nėštumo ( dėl to ir buvo daroma LAP) blush2.gif

O dėl kokių priežasčių tau darė LAP?
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2013 04 26, 11:37)

taip, jeigu buvo nesivystabntis nestumas, arba buvo daroma A, tai galejo ir likti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 26, 12:12)
taip, jeigu buvo nesivystabntis nestumas, arba buvo daroma A, tai galejo ir likti.

Nu va aš ir taip galvojau, net nubėgau į ligoninę pas mane gydžiusią gydytoją. Ji man - neee, negali būti schmoll.gif Jei įtariate nėštumą darykitės kraujo tyrimą. Nu bet dabar jau viskas aišku. Ačiū, kad padėjai patvirtinti mano spėliones
Papildyta:
QUOTE(Kotytė @ 2013 04 26, 11:51)
O dėl kokių priežasčių tau darė LAP?

buvo nėštumas kiaušintakyje verysad.gif
Atsakyti
Merginos, ką manot apie šį vaiduokliuką:testukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 27, 21:11)

Matau vaiduokliuka, pasidaryk po poros dienu ir jei bus ryskenis sveikinsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 27, 22:11)

aš irgi matau thumbup.gif
Atsakyti
matau ir aš vaiduoklį clap_1.gif
Atsakyti