Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

ir as kazka matau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 27, 22:11)
Merginos, ką manot apie šį vaiduokliuką:testukas ax.gif

Matau ir neabejoju, ryškėsit wink.gif Lauksim naujų foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 27, 21:11)

vaiduokliauja kaip reikalas thumbup.gif matos wub.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif pasidariau nt, po keliu minuciu nieko nerode, tai as ji ismeciau, o po keliu valandu sugalvojau paziureti dar karta ir buvo vaiduokliukas smile.gif ar kam nors buvo, kad pasitvirtintu nestuke.gif kai tokia situacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 04 28, 13:21)
Labutis smile.gif pasidariau nt, po keliu minuciu nieko nerode, tai as ji ismeciau, o po keliu valandu sugalvojau paziureti dar karta ir buvo vaiduokliukas  smile.gif ar kam nors buvo, kad pasitvirtintu  nestuke.gif kai tokia situacija?  g.gif

Žiūrint, po kiek laiko išmetėt. Man pirmasis vaiduoklis išryškėjo per 10-15 min kažkur.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 04 28, 13:40)
Žiūrint, po kiek laiko išmetėt. Man pirmasis vaiduoklis išryškėjo per 10-15 min kažkur.

daugiausiai po 10min smile.gif rytoj bandysiu kartoti nt, tikiuosi paryskes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 27, 20:11)

matau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 04 28, 13:21)
Labutis smile.gif pasidariau nt, po keliu minuciu nieko nerode, tai as ji
ismeciau, o po keliu valandu sugalvojau paziureti dar karta ir buvo
vaiduokliukas  smile.gif ar kam nors buvo, kad pasitvirtintu  nestuke.gif kai
tokia situacija?  g.gif

Kartok NT ryt,poryt. Manau,kad bus aiškiau,ryškiau smile.gif bent jau man vaiduokliai šiaip sau nesivaidendavo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 28, 16:49)
Kartok NT ryt,poryt. Manau,kad bus aiškiau,ryškiau smile.gif bent jau man vaiduokliai šiaip sau nesivaidendavo wink.gif

Man irgi dar nesivaideno smile.gif kai pasidarysiu nt idesiu jusu ivertinimui smile.gif si karta taip greit nemesiu i siuksliu deze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2013 04 28, 12:21)
Labutis smile.gif pasidariau nt, po keliu minuciu nieko nerode, tai as ji ismeciau, o po keliu valandu sugalvojau paziureti dar karta ir buvo vaiduokliukas  smile.gif ar kam nors buvo, kad pasitvirtintu  nestuke.gif kai tokia situacija?  g.gif

man irgi niekad nevaiduokliavo be reikalo, o tikrai visad netrumpai palaikydavau, kad isitikint smile.gif Kai vaiduoklis pasirode- jis pasitvirtino ax.gif lauksim pakartojimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 28, 11:23)
Matau ir neabejoju, ryškėsit wink.gif Lauksim naujų foto smile.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif Kad tik taip ir būtų, taip norėčiau kad pasitvirtintų. Kartosiu rytoj testuką, gal jau bus ryškesnis ax.gif
Atsakyti
Na siandien tyri buti 1CD bet kol kas dar nieko nejauciu ir niekas nelenda, tikiuosi kad ir neislys, pilva pamaudena, bet siaip paprastai pries mmm tai maudena nuolatos, kol susergu, dabar tik uzeina spazmukais... ax.gif
Tikiuosi, kad 22 d buvo lemtinga lotuliukas.gif

NaturalPath 4u.gif tikrai matosi vaiduokliukas wub.gif
Atsakyti