Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 29, 09:11)
Ačiū už palaikymą  4u.gif Kad tik taip ir būtų, taip norėčiau kad pasitvirtintų. Kartosiu rytoj testuką, gal jau bus ryškesnis  ax.gif

O ne dBest darei? bet lyg ir ne. Pasidaryk dar viena tos pacios firmos ir ikelk mums. baisiai norisi pamatyti ryskesni vaizdeli.
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 29, 11:07)
Na siandien tyri buti  1CD bet kol kas dar nieko nejauciu ir niekas nelenda, tikiuosi kad ir neislys, pilva pamaudena, bet siaip paprastai pries mmm tai maudena nuolatos, kol susergu, dabar tik uzeina spazmukais... ax.gif
Tikiuosi, kad 22 d buvo lemtinga  lotuliukas.gif

NaturalPath  4u.gif  tikrai matosi vaiduokliukas  wub.gif

O tai NT nedarai?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 29, 10:16)
O tai NT nedarai?

Dariau sestadieni schmoll.gif
Jei butu 15 d lentinga, tau butu kazka parode, bet speju, kad bus kita diena (arba nebus) todel dar anksti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 29, 12:13)
O ne dBest darei? bet lyg ir ne. Pasidaryk dar viena tos pacios firmos ir ikelk mums. baisiai norisi pamatyti ryskesni vaizdeli.

Dariau kaipsyk dBest. O ką su tais testukais kažkas negerai? Gel verta kitos firmos pabandyt, hm
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 29, 11:20)
Dariau sestadieni  schmoll.gif
Jei butu 15 d lentinga, tau butu kazka parode, bet speju, kad bus kita diena (arba nebus) todel dar anksti..  ax.gif

O kokio jautrumo NT?
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 29, 10:25)
O kokio jautrumo NT?

Nezinau blush2.gif RapiPreg "Be sure" neparasyta jautrumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 29, 10:23)
Dariau kaipsyk dBest. O ką su tais testukais kažkas negerai? Gel verta kitos firmos pabandyt, hm

Siaip juos prastai vertina bet man jie bereikalo nevaiduokliavo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 29, 10:43)
Nezinau  blush2.gif  RapiPreg "Be sure" neparasyta jautrumas  doh.gif

man rodos 20miu
Atsakyti
QUOTE(NaturalPath @ 2013 04 29, 11:23)

man visada rodydavo II nepaisant ar as buvau nescia ar ne..

QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 29, 12:53)
pasiseke smile.gif matyt, jie vaiduokliuoja visada nepriklausomai nuo nestumo ne/buvimo.
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 29, 11:53)
Papildyta:
man rodos 20miu

Pasiskaiciau apie tuos RapiPreg testukus
citata:
Visų RapiPreg® testų jautrumas yra 25 mTV/ml. Tai suteikia galimybę nėštumą nustatyti tepraėjus 7-10 dienų po apvaisinimo (RapiPreg® testo rezultatas bus teigiamas).
Atminkite, pastojimo diena nebūtinai sutaps su lytinio akto diena, kadangi pastoti galima per 2-4 dienas po lytinės sueities. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balta.Naktis: 29 balandžio 2013 - 13:10
QUOTE(Maidenana @ 2013 04 29, 12:48)
man visada rodydavo II nepaisant ar as buvau nescia ar ne..

pasiseke smile.gif matyt, jie vaiduokliuoja visada nepriklausomai nuo nestumo ne/buvimo.

norejau pasakyt kad tarkim lapkriti man jie nieko nerode o gruodi pradejo vaiduokliaut, gruodi pastojau tai va...
Atsakyti
manau, kad be reikalo tikrai nevaiduokliauja testai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 29, 14:24)
norejau pasakyt kad tarkim lapkriti man jie nieko nerode o gruodi pradejo vaiduokliaut, gruodi pastojau tai va...

QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 29, 14:29)
manau, kad be reikalo tikrai nevaiduokliauja testai  schmoll.gif

cia kaip kam. As is savo patirties zinau, kad mane dbest apgaudineja. 2 kartus apgavo ir nebepasitikiu. matyt, ziurint kokia partija. Gal yra ir geru ir brokuotu.
Atsakyti