Na va laukiu ir aš jūsų nuomonės

Istorija tokia - ciklo pradžia - 4 balandžio,O buvo maždaug 17-19 dieną (bt nematuoju, testukų nedarau, pagal pilvuko pojūčius sprendžiu),klecką intensyviai planuojam, artėjančių mm požymių jokių (nors visada prieš mm organizmas pradeda kvailioti kaip nežinau kas). Pasidariau testuką šiandien apie 15 h, nebeišlaukiau iki tariamos mm pradžios

maždaug po 7 min pradėjo vaiduokliauti (konkrečiai nepasakysiu), fotkinta praėjus kokiom 10 min,
va rezultatas. Po to pasidariau antrą testuką, kuris man nebeparodė nieko (na aš dar iš laimės vandens pripliumpiau ir bandžiau po to visaip antram testui susikaupti

(kad reikia daryti rytini, kuo mažiau vandens/gėrimų iš vakaro ir panašiai - žinau puikiai, tik va labai jau didelis noras buvo pamatyt tą patį ir antrame

)) Po to,kaitestukai išdžiuvo tam pirmajame ( į kurį nuorodą numečiau, vaiduokliavo silpniau, juostelė suplonėjo ir pablanko),o antrasis, kuris iš pradžių nieko nerodė, pradėjo taipogi vaiduokliauti, tik žymiai silpniau.
Klausimas, man čia vaidenasi dėl teigiamo ir paranoja mane užpuolusi dėl per didelio noro

? Testuką kartosiu su rytiniu (jei mm nesulauksiu lėksiu kraują pasidaryt), bet dabar tiesiog domina jūsų nuomonė