Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

Na va laukiu ir aš jūsų nuomonės smile.gif Istorija tokia - ciklo pradžia - 4 balandžio,O buvo maždaug 17-19 dieną (bt nematuoju, testukų nedarau, pagal pilvuko pojūčius sprendžiu),klecką intensyviai planuojam, artėjančių mm požymių jokių (nors visada prieš mm organizmas pradeda kvailioti kaip nežinau kas). Pasidariau testuką šiandien apie 15 h, nebeišlaukiau iki tariamos mm pradžios blush2.gif maždaug po 7 min pradėjo vaiduokliauti (konkrečiai nepasakysiu), fotkinta praėjus kokiom 10 min, va rezultatas. Po to pasidariau antrą testuką, kuris man nebeparodė nieko (na aš dar iš laimės vandens pripliumpiau ir bandžiau po to visaip antram testui susikaupti ax.gif (kad reikia daryti rytini, kuo mažiau vandens/gėrimų iš vakaro ir panašiai - žinau puikiai, tik va labai jau didelis noras buvo pamatyt tą patį ir antrame doh.gif )) Po to,kaitestukai išdžiuvo tam pirmajame ( į kurį nuorodą numečiau, vaiduokliavo silpniau, juostelė suplonėjo ir pablanko),o antrasis, kuris iš pradžių nieko nerodė, pradėjo taipogi vaiduokliauti, tik žymiai silpniau.
Klausimas, man čia vaidenasi dėl teigiamo ir paranoja mane užpuolusi dėl per didelio noro doh.gif ? Testuką kartosiu su rytiniu (jei mm nesulauksiu lėksiu kraują pasidaryt), bet dabar tiesiog domina jūsų nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 04 29, 16:07)
Na va laukiu ir aš jūsų nuomonės smile.gif Istorija tokia - ciklo pradžia - 4 balandžio,O buvo maždaug 17-19 dieną (bt nematuoju, testukų nedarau, pagal pilvuko pojūčius sprendžiu),klecką intensyviai planuojam, artėjančių mm požymių jokių (nors visada prieš mm organizmas pradeda kvailioti kaip nežinau kas). Pasidariau testuką šiandien apie 15 h, nebeišlaukiau iki tariamos  mm pradžios blush2.gif maždaug po 7 min pradėjo vaiduokliauti (konkrečiai nepasakysiu), fotkinta praėjus kokiom 10 min, va rezultatas. Po to pasidariau antrą testuką, kuris man nebeparodė nieko (na aš dar iš laimės vandens pripliumpiau ir bandžiau po to visaip antram testui susikaupti ax.gif (kad reikia daryti rytini, kuo mažiau vandens/gėrimų iš vakaro ir panašiai - žinau puikiai, tik va labai jau didelis noras buvo pamatyt tą patį ir antrame doh.gif )) Po to,kaitestukai išdžiuvo tam pirmajame ( į kurį nuorodą numečiau, vaiduokliavo silpniau, juostelė suplonėjo ir pablanko),o antrasis, kuris iš pradžių nieko nerodė, pradėjo taipogi vaiduokliauti, tik žymiai silpniau.
Klausimas, man čia vaidenasi dėl teigiamo ir paranoja mane užpuolusi dėl per didelio noro doh.gif ? Testuką kartosiu su rytiniu (jei mm nesulauksiu lėksiu kraują pasidaryt), bet dabar tiesiog domina jūsų nuomonė smile.gif

matau vaiduokliuka 4u.gif pakartokit ryt ryte, bet as manau uzkibo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 04 29, 17:07)
Na va laukiu ir aš jūsų nuomonės smile.gif

Matau wink.gif Laukiam pakartojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 04 29, 15:07)
Testuką kartosiu su rytiniu (jei mm nesulauksiu lėksiu kraują pasidaryt), bet dabar tiesiog domina jūsų nuomonė smile.gif

Butinai kartok su rytiniu slapimu ir linkiu tik rysketi wub.gif

Nors man lygiai toki pati rode praeita men (dariausi vakarop+nt toks pats), atrodo vakare nieko nerode, taciau ryte pamaciau lygiai toki pati vaiduokliuka.. Mmmm velavo 2 sav, bet deja susirgau praejus savaitei po vaiduokliuko... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 29 balandžio 2013 - 17:25
Sheila, matau vaiduokliuką, lauksim ryškesnio bigsmile.gif
Atsakyti
Sheila, matau vaiduokliuką ir manau, kad tu nestuke.gif linkiu ryškėti
Atsakyti
Sveikos, manau pagadinsiu ir as NT rytoj... paskutines menesines buvo kovo 25d, bet mano ciklas labai issireguliaves po A (daryta pries metus)...si menesi jau sugadinau 110 testuku - pries kokia savaite - ir visi rode viena dideli NIEKA. pilva maudena jau senokai, vis atrodydavo, kad tuoj tuoj susirgsiu, bet siandien pradejo ir krutine skaudet, tai jau taaaaip tikiuosi blush2.gif ... visa vakara ciupinejausi krutine darbe - atrodo jautri - tikiuosi niekas nemate biggrin.gif....
Atsakyti
Na va, nors slaptai tikėjausi, bet daug vilčių nedėjau smile.gif Visgi vakarykštis testas apgavo mane smile.gif Nesenai pasidariau nemiegojus pusę nakties ir baltut baltutėlis,net užuominų į vaiduoklius nėra smile.gif Nieko, tęsim bandymus toliau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, prašau jūsų įvertinimo ir patarimo 4u.gif

Rytinis NT, pasidariau, 4 min jis nieko nerodė, išėjau į dušą. Grįžau po 15min, jau buvo labai ryškus vaiduoklis.. Ar galima jį vertint? Ką istoriniai faktai rodo? smile.gif Gal ne viena čia su tokiu jau esat buvus? blush2.gif

P.S. Realybėj jis ryškesnis nei nuotraukoj.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DamaMama: 30 balandžio 2013 - 07:47
DamaMama sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 04 30, 07:37)
Na va, nors slaptai tikėjausi, bet daug vilčių nedėjau smile.gif Visgi vakarykštis testas apgavo mane smile.gif Nesenai pasidariau nemiegojus pusę nakties ir baltut baltutėlis,net užuominų į vaiduoklius nėra smile.gif Nieko, tęsim bandymus toliau smile.gif

console.gif per daug jaudulio gal buvo?
Papildyta:
QUOTE(DamaMama @ 2013 04 30, 07:45)
Labas rytas, prašau jūsų įvertinimo ir patarimo 4u.gif

ok.gif gerai matomas. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Gali būt, kad iš per didelio noro čia mane sunervint bandė smile.gif Na, tikėkimės kad DamaMamą tikrai žirniukas aplankė, taip kad laikau kumštukus wub.gif
Atsakyti