Sveikinimai, merginos, puikiai ryškėja

Vaterlo, kaip tau NT ryskeja?
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 30, 19:34)
Na va, vaiduokliu medziotojos, ikelsiu kaip mano testukai ryskeja. Isivaizduojat, kad as pati pirmaji pamacius jau buvau 100% tikra, kad uzkibo
Tureciau aut koki nors vaiduokliu medziotojos medali ar ordina 

tie paskutiniai du tikrai jau labai ryskios juosteles

Biti atskrend, medalis tau!

QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 30, 18:48)
Aciu aciu
kam kils kokiu klausimu del tikru vaiduokliu, klauskit, nesidrovekit 
Bet as netikiu, kad cia 10 mIU testukai, nors taip ir uzrasyta

Bet as netikiu, kad cia 10 mIU testukai, nors taip ir uzrasyta

Biti kaip grazu

[quote=biti atskrend,2013 03 30, 18:34]
Na va, vaiduokliu medziotojos, ikelsiu kaip mano testukai ryskeja. Isivaizduojat, kad as pati pirmaji pamacius jau buvau 100% tikra, kad uzkibo
Tureciau gaut koki nors vaiduokliu medziotojos medali ar ordina 
Man ir tas pats, aš mačiau, bet niekas dar nenorėjo tikėti. Bet aš jų neklausiau. Juk kalba motiniška nuojauta...
Sveikinu

Man ir tas pats, aš mačiau, bet niekas dar nenorėjo tikėti. Bet aš jų neklausiau. Juk kalba motiniška nuojauta...

QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 30, 19:48)
tiesiog velyva O.
Sveikos! Atsiribojau nuo SM ne sava valia-atostogauju,o telefonu jungtis nepatogu
Ryškėju ir aš. Grįžus parodysiu. Buvo nerimo,kai nuo 10miu perėjau ant vaistinės NT-jie mažiau jautrūs. Bet dabar ir tie raudonuoja gražiai.

QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 30, 22:27)
Sveikos! Atsiribojau nuo SM ne sava valia-atostogauju,o telefonu jungtis nepatogu
Ryškėju ir aš. Grįžus parodysiu. Buvo nerimo,kai nuo 10miu perėjau ant vaistinės NT-jie mažiau jautrūs. Bet dabar ir tie raudonuoja gražiai.

Sveikinu!! Sitaip laukei

QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 31, 01:27)

tave ypatingai sveikinu,kiek pamenu labai planavai ir laukei