Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

Sveikinimai, merginos, puikiai ryškėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaterlo, kaip tau NT ryskeja?
Atsakyti
Na va, vaiduokliu medziotojos, ikelsiu kaip mano testukai ryskeja. Isivaizduojat, kad as pati pirmaji pamacius jau buvau 100% tikra, kad uzkibo biggrin.gif Tureciau gaut koki nors vaiduokliu medziotojos medali ar ordina hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biti atskrend: 30 kovo 2013 - 18:38
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 30, 19:34)
Na va, vaiduokliu medziotojos, ikelsiu kaip mano testukai ryskeja. Isivaizduojat, kad as pati pirmaji pamacius jau buvau 100% tikra, kad uzkibo  biggrin.gif Tureciau aut koki nors vaiduokliu medziotojos medali ar ordina hihihi.gif

user posted image

tie paskutiniai du tikrai jau labai ryskios juosteles 4u.gif sveikinu sulaukus II drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Biti atskrend, medalis tau! first.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu didis.gif biggrin.gif kam kils kokiu klausimu del tikru vaiduokliu, klauskit, nesidrovekit hihihi.gif

Bet as netikiu, kad cia 10 mIU testukai, nors taip ir uzrasyta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 30, 18:48)
Aciu aciu didis.gif  biggrin.gif kam kils kokiu klausimu del tikru vaiduokliu, klauskit, nesidrovekit hihihi.gif

Bet as netikiu, kad cia 10 mIU testukai, nors taip ir uzrasyta  schmoll.gif

Biti kaip grazu wub.gif zinok ir as turejau a la 10 mIU ,bet tikrai labai abejoju,kad jie tokie buvo....
Atsakyti
[quote=biti atskrend,2013 03 30, 18:34]
Na va, vaiduokliu medziotojos, ikelsiu kaip mano testukai ryskeja. Isivaizduojat, kad as pati pirmaji pamacius jau buvau 100% tikra, kad uzkibo biggrin.gif Tureciau gaut koki nors vaiduokliu medziotojos medali ar ordina hihihi.gif

Man ir tas pats, aš mačiau, bet niekas dar nenorėjo tikėti. Bet aš jų neklausiau. Juk kalba motiniška nuojauta... biggrin.gif Sveikinu
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 03 30, 19:48)
Bet as netikiu, kad cia 10 mIU testukai, nors taip ir uzrasyta  schmoll.gif

tiesiog velyva O.
Atsakyti
Sveikos! Atsiribojau nuo SM ne sava valia-atostogauju,o telefonu jungtis nepatogu smile.gif Ryškėju ir aš. Grįžus parodysiu. Buvo nerimo,kai nuo 10miu perėjau ant vaistinės NT-jie mažiau jautrūs. Bet dabar ir tie raudonuoja gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 30, 22:27)
Sveikos! Atsiribojau nuo SM ne sava valia-atostogauju,o telefonu jungtis nepatogu smile.gif Ryškėju ir aš. Grįžus parodysiu. Buvo nerimo,kai nuo 10miu perėjau ant vaistinės NT-jie mažiau jautrūs. Bet dabar ir tie raudonuoja gražiai.

Sveikinu!! Sitaip laukei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 31, 01:27)

tave ypatingai sveikinu,kiek pamenu labai planavai ir laukei smile.gif
Atsakyti