Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(Maidenana @ 2013 03 30, 23:21)
tiesiog velyva O.

ne ,nebutinai. Mano ,pagal scano metu nustatytas nestumo savaites,O buvo ankstyva gana,o NT labai neryskus buvo ,nors ir rase 10 mIU. Iskart vos izvelgiami,o isdziuvus isvis beveik nieko nelikdavo......
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 03 30, 23:27)
Sveikos! Atsiribojau nuo SM ne sava valia-atostogauju,o telefonu jungtis nepatogu smile.gif Ryškėju ir aš. Grįžus parodysiu. Buvo nerimo,kai nuo 10miu perėjau ant vaistinės NT-jie mažiau jautrūs. Bet dabar ir tie raudonuoja gražiai.

Pagaliau pasirodei 4u.gif Smagu, kad viskas ok! nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
As nelabai tikiu, kad velyva ovuliacija, antraip antruka butume zymiai greiciau prisidirbe blush2.gif Speju, kad ji buvo 15-16CD. estukas tik siandien (36CD), jau visai beveik kaip kontroline juostele ir atsirado iskart. Netgi vakar dar reikejo kokios puses minutes, kol isryskejo, o uzvakar apie minutes.
Atsakyti
Labas vakaras. Sveikinu visas su vaiduokliukais. 4u.gif O nesulaukiančiom - kantrybės! 4u.gif
Man su pirmu nėštumu - testai parodė tik 5tą savaitę. Gyvenu UK ir scan'ą turėjau jau 6tą savaitę ir mačiau širdutė kaip dirba! wub.gif O skaną gavau, nes skaudėjo pilvo apačią labai. Įtarė arba ne vietoje pastojimą arba pūslės uždegimą. Liepė padaryt sysiuką ant juostelės ir pasakė, kad uždegimas, bet dėl visa ko užregustravo emergency scan ir gavau laišką iš ligoninės, kad už keliųdienų scan'as. thumbup.gif
Dabar irgi gaudom gandrus. ax.gif Tik aš vieną testą esu pasidarius, negadinu testų ir nervų. hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas rytas,
keliu savo vaiduoklius, nes tikrų tikriausi vaiduokliai, labai daug nesitikiu, bet smagu matyti smile.gif
Vakar dienos, testukas iš maximos Evitest 20 mIu, 11 Dpo, išryškėjo po kelių minučių.user posted image
O šitas šiandien dariau 12 Dpo, nuleido mane ant žemės, nes atsirado tik po kokio pusvalandžio. Testukas iš vaistinės dbest, o jautrumas neaiškus...
user posted image
Atsakyti
Chanel1 na man tai cia geras vaiduoklis wub.gif kiek dienų tau iki mm?
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2013 04 02, 09:01)
Chanel1 na man tai cia geras vaiduoklis  wub.gif  kiek dienų tau iki mm?

Iki mm 3 dienos, dar pati nedrįstu džiaugtis, lauksiu dviejų ryškių blush2.gif
Atsakyti
Chanel1 nu man atrodo,kad galima uzskaityti kaip tikrai teigiamą wub.gif tokį pamačius as jau nebeabejočiau schmoll.gif
Atsakyti
chanel, aš matau vaiduokliukus wub.gif
Atsakyti
Chanel, tikrai matosi, ryt dar pakartok ir pamatysi kaip ryskeja thumbup.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad ryškės, o tai dar abejoju, nes jau buvo taip, bet užsivėlinusios atėjo mm. Dabar labai labai tikiuos, kad ryškės ir pasiseks. ax.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už gražius žodžius mano adresu smile.gif Pasirodau, kai NT atrodo 36 CD:

user posted image

QUOTE(Chanel1 @ 2013 04 02, 08:56)
Labas rytas,
keliu savo vaiduoklius, nes tikrų tikriausi vaiduokliai, labai daug nesitikiu, bet smagu matyti smile.gif

Teigiami wink.gif Dėl antro - nesijaudink. Jis man ir toooooooookias pievas rodė. Matyt, jo jautrumas labai mažas. Pasidariau jį gal ketvirtą dieną po pirmo vaiduoklio. Žodžiu, visi rodė jau normalią juostelę, o tas išryškėjo ir nežinau po kiek laiko ir tik vos vos. Sunerimau, prisipirkau begalę NT ir visi rodė kuo puikiausias II, o tas vienas gaidys - pievas. Nepirk daugiau. Čia jis su raudonu užrašu? Ane? Yra toks pats kasetinis su mėlynu, o šitas - su raudonu. Manau, apie tą patį kalbam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaterlo: 02 balandžio 2013 - 09:13