Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Maidenana @ 2013 03 29, 14:27)
S siule "kasolin". sako, pradzioje skeptiskai ziurejo, bet pamacius rezultatus apstulbo. Mes jo dar neturim, nes kol kas niekas ten nevaziuoja. O pasigerino su somatotropinu.

4u.gif
O turguose ju negalima paprasyt, kad parveztu? Kur atveztais vaistais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 03 29, 13:03)
Zuzla, o kaip mažiukas naktį elgiasi? Ar visiškai nemiega ir nori žaisti, ar nuolat verkia ir reikia jį ant rankų nešioti?

iki naktinio maitinimo (~3 val) prabunda kas val-dvi, pradeda verkti, paimu ant rankų, nusiramina ir po kiek laiko užmiega. juk būna, kad ir mes, suaugę, naktį prabundam, bet čia pat užmiegam, ir vaikai taip gali, bet man atrodo, D.C. to nemoka, tai ir reikia migdyti iš naujo. kai būna pilvas, tai ir verksmas kitoks, ir nenusiramina, kol neišsipukši, bet čia jau retai būna. o po naktinio maitinimo praėjus porai val pradeda per miegus muistytis ir jei neprilaikyti rankų, išsibūdina. tai miegam apsikabinę. bet čia jau vyras budi, aš miegu, mes pasidalinę naktį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 03 29, 15:26)
iki naktinio maitinimo (~3 val) prabunda kas val-dvi, pradeda verkti, paimu ant rankų, nusiramina ir po kiek laiko užmiega. juk būna, kad ir mes, suaugę, naktį prabundam, bet čia pat užmiegam, ir vaikai taip gali, bet man atrodo, D.C. to nemoka, tai ir reikia migdyti iš naujo. kai būna pilvas, tai ir verksmas kitoks, ir nenusiramina, kol neišsipukši, bet čia jau retai būna. o po naktinio maitinimo praėjus porai val pradeda per miegus muistytis ir jei neprilaikyti rankų, išsibūdina. tai miegam apsikabinę. bet čia jau vyras budi, aš miegu, mes pasidalinę naktį smile.gif

Gal jis tiesiog nori jausti mama/teti salia? Nebandet nors viena nakti kartu pasiguldyti? Zinau, kad tu pries miegojima su vaiku, bet ar bandet? Gal tai yra priezastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 03 29, 13:52)
Gal jis tiesiog nori jausti mama/teti salia? Nebandet nors viena nakti kartu pasiguldyti? Zinau, kad tu pries miegojima su vaiku, bet ar bandet? Gal tai yra priezastis  g.gif

kadangi aš prieš, tai ne išeitis smile.gif imu aš jį kartais pas save, kai vyras į darbą išeina, bet jis vistiek muistosi, guliu apkabinus, bet man tai jau ne miegas. jaučiu, nemiegočiau visą naktį, jei kartu guldyčiau, bijočiau prispaust. be to, ar matei, kaip jis miega? įdėjau į albumą. tektų vienam iš tėvų kraustytis kitur miegot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 03 29, 14:26)
kadangi aš prieš, tai ne išeitis smile.gif imu aš jį kartais pas save, kai vyras į darbą išeina, bet jis vistiek muistosi, guliu apkabinus, bet man tai jau ne miegas. jaučiu, nemiegočiau visą naktį, jei kartu guldyčiau, bijočiau prispaust. be to, ar matei, kaip jis miega? įdėjau į albumą. tektų vienam iš tėvų kraustytis kitur miegot laugh.gif

Porą mėnesių mažylė miegojo savo lovytėje ir taip kankinausi naktimis kaip ir Tu. Nežinau dėl ko, ar kad jaustų žmogaus šilumą, ar pieno kvapą, ar šalta būdavo g.gif Po to spjoviau į viską ir miegodavom kartu. Pro miegus suniurnėdavo, pajusdavo mane ir toliau miegodavo, bet bent jau man nereikėdavo šokinėti. O MB buvo išspirtas iš bendro patalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 03 29, 16:26)

smile.gif nu as ne apie iseitis, tik apie priezastis biggrin.gif Bet jei ir su jumis muistosi, matyt ne ta priezastis. Nors kudikiai apskritai neramiai miega, musiske, pvz., steni , kriuksi visaip per miegus, bet as pasiklausau ir toliau miegu. Ai, o nuspaust be sansu, jei mama negirta, nevartoja narkotiku ir psichotropiniu vaistu. Mamos gi miega jautriai. Va tik nezinau kaip su teciais g.gif tongue.gif
Nemaciau, lekiu paziuret.
Taip, maciau pasirodo, kur miega, nu viena puse uzima zmogus tongue.gif Grazi foto su mamyte paskutine wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 29 kovo 2013 - 15:05
QUOTE(reserved @ 2013 03 29, 14:53)
Porą mėnesių mažylė miegojo savo lovytėje ir taip kankinausi naktimis kaip ir Tu. Nežinau dėl ko, ar kad jaustų žmogaus šilumą, ar pieno kvapą, ar šalta būdavo  g.gif Po to spjoviau į viską ir miegodavom kartu. Pro miegus suniurnėdavo, pajusdavo mane ir toliau miegodavo, bet bent jau man nereikėdavo šokinėti. O MB buvo išspirtas iš bendro patalo blush2.gif

aš bijočiau prispaust. galima kalbėt apie motinišką instinktą, kuris atseit neleis, bet tada nevežtų po kelis vaikus per mėn į ligoninę gaivinti..

QUOTE(Shira @ 2013 03 29, 14:55)
Ai, o nuspaust be sansu, jei mama negirta, nevartoja narkotiku ir psichotropiniu vaistu. Mamos gi miega jautriai. Va tik nezinau kaip su teciais  g.gif  tongue.gif

aš žinau laugh.gif kai paryčiais apsikeičiam su vyru, tai jis apkabina D.C. (jo lovos šonas nuimtas, pati lova pristumta prie musiškės) ir parpia toliau, ir aš atsijungiu, kadangi atidaviau globą į geras rankas smile.gif

Штирлиц и Мюллер гуляли по Берлину и увидели женщин.
"Снимем?" - предложил Штирлиц. "Зачем? - ответил Мюллер. – Пусть висят"..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 03 29, 15:04)
aš bijočiau prispaust. galima kalbėt apie motinišką instinktą, kuris atseit neleis, bet tada nevežtų po kelis vaikus per mėn į ligoninę gaivinti..

Vaiką guldydavau prie to krašto, prie kurio stovi lovytė, taigi ant žemės nusiridenti neįmanoma, aš iš kitos pusės, bet ne taip arti kūdikio, vis tik atstumas yra. Nuo nėštumo iki šiol nemiegu kaip užmušta, per naktį n kartų prabundu.
Atsakyti
QUOTE(reserved @ 2013 03 29, 17:20)
Vaiką guldydavau prie to krašto, prie kurio stovi lovytė, taigi ant žemės nusiridenti neįmanoma, aš iš kitos pusės, bet ne taip arti kūdikio, vis tik atstumas yra. Nuo nėštumo iki šiol nemiegu kaip užmušta, per naktį n kartų prabundu.

O as dabar nieko negirdziu , isskyrus kudiki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 29, 12:32)
Man atrodo, kad Tino protingesnė (bent jau už mane  biggrin.gif ) Mano geriausia draugė vis sako - ar negali nebenorėti ir nustoti? Sakau, negaliu  unsure.gif Pagalvoju, būt neblogai mesti viską ir mėgautis gyvenimu. Bet neišeina, manija kažkokia.  biggrin.gif

nu nu g.gif klausimas dar, kas čia už ką protingesnė, stiprenė, ryžtingesnė biggrin.gif ai, nereikia aiškintis.
bet tenka pripažinti, kad iš tikrųjų mus yra apėmus tam tikra manija. aš sakau - užsiciklinimas. čia kai negauni to, ko nori, tai dar labiau galvoji, ką padaryt, kad gaučiau. nemažai čia ir psichologijos, manau, yra, kuri mums trukdo pasiekti pagrindinį tikslą. bent jau man. jei dingsiu ilgam, vadinasi nusprendžiau atsisakyti užzsiciklinimo ir pagyvent be SM.
Pelargonija, mačiau, kad jau ir Tu esi laukime. sirgsiu už Tave mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 29, 16:57)
Pelargonija,  sirgsiu už Tave  mirksiukas.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 29, 17:02)

galiu tik įsivaizduoti, kiek visko padarei, kad būtų sėkmingas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti