Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Shira @ 2013 03 29, 12:20)
Jautruole, tai, kad leliukas tiesiog nebesivysto si karta, nebutinai nesivystys ir kita.

Maidenana, jei ne paslaptis, kaip sperma pagerinot? Ir kokius vaistus is baltarusijis pasiule S?

Žinau, žinau viską teoriškai...o dūšioj taip šūdina, kad tikrai neguodžia...Labiausiai norėčiau aiškumo-ar iš tikrųjų vystosi ar nebe, jeigu vėl nukels terminą 10dienų, nusišausiu blink.gif

Bandysit natur? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(reserved @ 2013 03 29, 12:29)

Mes vis dar ligoniukės, gerai, kad jau be tempų.

Kaip supratau, dar ne viskas prarasta? 

Jei nesupyksi, pasidalinsiu savo patirtimi dėl laisvo skysčio.

Sveikit 4u.gif

Po tavo žodžių net krūptelėjau...Juk tikrai negerai elgiuosi-nuleidau rankas gal per anksti...o jeigu lelis vystosi ir gauna tiek neigiamų emocijų, vien negatyvas iš manęs? unsure.gif Oi, bliamba, susenau jau dabar, tiesiog nebežinau kaip elgtis...

Ačiū už patarimus, išsaugojau kompe info, jei prireiktų vis dėlto.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 03 29, 17:25)
o jeigu lelis vystosi ir gauna tiek neigiamų emocijų, vien negatyvas iš manęs? unsure.gif

o kiek kartų aš tą kartojau panoms po IUI...
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 03 29, 15:47)
O as dabar nieko negirdziu , isskyrus  kudiki  tongue.gif

Aš šaip prabundu, ne nuo triukšmo, tiesiog prabundu, patikrinu, ar vaikas užsiklojęs ir toliau miegu ax.gif

QUOTE(Tino @ 2013 03 29, 15:57)

Pelargonija, mačiau, kad jau ir Tu esi laukime. sirgsiu už Tave  mirksiukas.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2013 03 29, 17:25)

*Sveikit 4u.gif

**Po tavo žodžių net krūptelėjau...Juk tikrai negerai elgiuosi-nuleidau rankas gal per anksti...o jeigu lelis vystosi ir gauna tiek neigiamų emocijų, vien negatyvas iš manęs? unsure.gif Oi, bliamba, susenau jau dabar, tiesiog nebežinau kaip elgtis...

Ačiū už patarimus, išsaugojau kompe info, jei prireiktų vis dėlto.

*Ačiū 4u.gif

**Jautruole, nenorėjau išgasdinti. Nepergyvenk, šiuo laikotarpiu svarbu nesinervinti. Žinai savo situaciją, saugok save ir apie nieką negalvok. Ir nekaltink dabar savęs, kad blogai galvojai. Linkiu, kad vystytųsi ir augtų leliukas. Laikom kumštukus 4u.gif Ramiai lauk echo ir gydytojų apžiūros.

O tie vaistai nepigūs, už visus tris, kuriuos sunaudosiu per mėnesį paklojau 200 Lt. Ir kaip supratau, gali prireikti tęsti gydymą.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2013 03 28, 23:09)

tik spjauk ant visko. tiesa, as vis irgi dazniau pagalvoju, kad gal nebereikia noreti. gal jau ir taip patogu. nu, nudvesiu viena, nu ir kas. vaikas neverks uztat, nes jo nebus. Nezinau, dar truputi pasiardysiu, ir, tikriausiai, pabaigsiu ir as su vaikais. Zinau, kad liksiu viena, Mv iseis (bet turi teise, negaliu teisti), o daugiau... Amzius arba kvailas senatves isitikinimas neleis.

Na laba diena, net nedrįsk taip pagalvoti blush2.gif Esat susituokę, prisižadėjo mylėt ir viskas. Spindėk, švytėk, mylėk save ir vyrą ir viskas bus gerai. Ne viskas prarasta ir dėl vaikų 4u.gif Gal paguosiu, bet mūsų santykiai labai suprastėjo gimus vaikui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 03 29, 19:25)
Žinau, žinau viską teoriškai...o dūšioj taip šūdina, kad tikrai neguodžia...Labiausiai norėčiau aiškumo-ar iš tikrųjų vystosi ar nebe, jeigu vėl nukels terminą 10dienų, nusišausiu blink.gif

Bandysit natur? wub.gif

Suprantu, kaip sunku dabar toje nezinioje laukti. O pas D nenori nulekt i Jurininkus?
Kaip noretusi gera naujiena suzinot..

Del bandymo, tai noretume trecio, bet ne artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 29, 16:57)
Pelargonija, mačiau, kad jau ir Tu esi laukime. sirgsiu už Tave  mirksiukas.gif

as ir labai labai stipriai spaudziu kumscius kad sis kartas butu TAS wub.gif

jautruole , as vsi dar tikiu tavo maziuku ax.gif laikykis brangioji ir gal geriau negalvok kad siuo metu tau reikia i darba , atsimeni kai kalbejom ...jei reiks ta ir visa nestuma isgulesim ...tad stipriai spaudziu kumstukus uz tave su lelyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Jautruole nu blyn, nu tikrai viskas busgerai. Tikek tuo wub.gif

O as papirkau siandien testuku pas forumiete. Rytdienai hihihi.gif

Garinu zuvi ir brokolius. Oi neapsidziaugs mano vyriskis tokia vakariene lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
užėjo nuotaika, peržiūriu draugo nuotraukas iš Indijos, keliavo du mėnesius.. pvz. tam, kad praplatinti gatvę galima nukirsti pusę namo huh.gif

user posted image

arba sugalvojai pasisiot - pasisiojai

user posted image

pati ten važiuočiau turbūt tik dėl šio grožio wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 kovo 2013 - 20:51
QUOTE(zuzla @ 2013 03 29, 15:26)
kadangi aš prieš, tai ne išeitis smile.gif imu aš jį kartais pas save, kai vyras į darbą išeina, bet jis vistiek muistosi, guliu apkabinus, bet man tai jau ne miegas. jaučiu, nemiegočiau visą naktį, jei kartu guldyčiau, bijočiau prispaust. be to, ar matei, kaip jis miega? įdėjau į albumą. tektų vienam iš tėvų kraustytis kitur miegot laugh.gif

Ir sakai, kad nėra priežasties:)
Nuo pirmykščių bendruomenių laikų vaikai miegojo su tėvais. Vaikams į genofondą įrašytas poreikis būt su mama, gauti krūties tiek, kiek nori, ar maistui, ar raminimuisi, jausti jos kūną, visgi 9 mėnesius tas kūnas buvo bendras, jausti mamos širdies ritmą. Kitas dalykas- nesijausti vienam. tiesiog fiziškai. Tai užkoduota genuose, ne tik žmogaus, bet kurio gyvūno. Pažiūrėk, kaip katė nesitraukia nuo kačiukų, nesumąsto eiti miegoti kitur biggrin.gif Gyvūnų jaunikliams užkoduota baimė likti vieniems, nes galbūt mamą sumedžiojo ar pan. ir jie tada neišvengiamai žus, nes mišinukų dar nebūdavo smile.gif, jie tiesiog mirdavo iš bado. Todėl labiausiai žalojantis dalykas - palikti vaiką parėkti vieną ir pan verysad.gif Buvo atlikta labai daug mokslinių tyrimų tuo klausimu, vaikui lieka negrįžtamų pakitimų po tokių dalykų..
Tavo vaikas nori tavo artumo. Jei nenori raminti krūtimi ir nenori guldytis šalia, tada nešioji. Tai tieisog tavo pasirinkimas.
O jei tektų vienam iš tėvų kraustytis kitur miegoti..Ir ką? smile.gif mes su vyru 4 metus miegojom atskirai, susitikdavom pasimatymams smile.gif, netgi labai romantiška gali būti, priklauso nuo požiūrio. Kad tik tokios problemos būtų...
Mūsiškė lovoj sukdavosi kaip malūnas, rasdavau sau prie kojų. tada savo naują gražią lovą apkalėm fanera, padarėm užtvarus, kad neiškristųsmile.gif Dažnai miegodavom apsikabinusios, apkabindavau ją iš nugarytės, tik taip nurimdavo. Neįsivaizduoju, kaip ten tą vaiką užspausti, tuo labiau didesnį. Aišku, kai aš taip jautriai miegu, kad pvz visada prabundu, kai vyras verčiasi ant kito šono, tai su vaiku miego kokybė aiški:) Su vyru, beje, niekad nesikeisdavom, nesu jo naktį žadinusi. Jam į darbą, jis pas mane miegalius, o ir dukrytė nerimdavo su juo, jai reikėdavo manęs, krūties. Nu ir ką. Nieko. Dabar va pamiegu:)
Paskui, kai jau buvo didesnė, guldydavausi šalia, kai sirgdavo, vis tikrindavau tempą ir t. t. Natūralūs dalykai..
Tiesiog tu pati pasirinkai būtent tokį modelį ax.gif Aišku, būtų žiauriai fainai, kad vaikas tiesiog miegotų visą naktį ir nereikėtų nieko daryti. Nu bet ne toks čia atvejis ir tiek.

Jaučiu, reikia man jau eiti iš čia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 29 kovo 2013 - 20:54
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 29, 20:54)
Jei nenori raminti krūtimi ir nenori guldytis šalia, tada nešioji. Tai tieisog tavo pasirinkimas.

O jei tektų vienam iš tėvų kraustytis kitur miegoti..Ir ką?

Su vyru, beje, niekad nesikeisdavom, nesu jo naktį žadinusi.

Aišku, būtų žiauriai fainai, kad vaikas tiesiog miegotų visą naktį ir nereikėtų nieko daryti.

tai mūsų su vyru pasirinkimas.

tiesiog daugiau nėra kur miegoti.

mano vyras irgi miegalius, bet pats nori ir prašo, kad jį žadinčiau, pats pasideda žadintuvą iš vaiko pusės, kas reiškia, kad ryte jis nori pabusti būtent ten.

jis ir miegojo ramiai naktį antrą ir trečią mėnesius, man reikėdavo jį žadinti, kad pamaitinčiau bent vieną kartą per naktį. su ketvirtu mėnesiu prasidėjo "festivaliai" todėl ir ieškau priežasčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 29 kovo 2013 - 21:13
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 29, 01:01)
Inkstai, inkstai..silpna kraujotaka. galima atstatinėti masažais, dėlėmis ir pan. Bet va kas įdomu: norint suaktyvinti kraujotaką dubens srityje,kas yra labai gerai ir vyrams, spermai, prostatai, reikia masažuoti sėdmenis blink.gif  geriausiai teniso kamuoliuku bigsmile.gif , bent po 5 min kiekvieną pusę. Atsisėsti ir sukti, na, arba rankomis stipriai spaudžiant sukti pirštais, bet tai gana sunku. Gal ir kvailai skamba, nu bet nekainuoja, žiūri žinias ir masažuojiesi biggrin.gif  Reikės pabandyti.

šventa tiesa. man irgi prie inkstų daug kas kabinasi. masažuoti galima ir su alkūne. kito, aišku smile.gif stiprinti sėdmenų, šlaunų raumenis. minti dviratį, slides. darau jau metus tą, ir nifiga niekas negelbėja. doh.gif

QUOTE(reserved @ 2013 03 29, 13:29)
man išrašė 15 d gerti homeopatinius Gynacoheel ir amerikietiškus Pau d'Arco GP (lalapačio medžio žievės ekstraktas, veikia prieš uždegimus, virusus ir pan,), likusias 15 d. geriu amerikietiškus vitaminus MenoFix organizmo stiprinimui.

progresyvi ginė pasitaikė, kad tokius natūralius vaistus skyrėsmile.gif Pau d'Arco galėjo būti labai brangus, tad reikia pasidomėti kokios firmos. jis šiaip kainuoja apie 60lt, bet žinau kokį gauti už 35lt. Pau d'arc tikrai geras. jis tinka ir gripuojant. natūralus antibiotikas. aš vis pageriu laiks nuo laiko prasivalyti.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2013 03 29, 21:30)
progresyvi ginė pasitaikė, kad tokius natūralius vaistus skyrėsmile.gif Pau d'Arco galėjo būti labai brangus, tad reikia pasidomėti kokios firmos. jis šiaip kainuoja apie 60lt, bet  žinau kokį gauti už 35lt. Pau d'arc tikrai geras. jis tinka ir gripuojant. natūralus antibiotikas. aš vis pageriu laiks nuo laiko prasivalyti.

Pau d'Arco as perku is iherbo , daug pigiau gaunasi My Webpage tikrai veikiantis ir pasiteisinantis natur. antibiotikas. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

I verysad.gif

Atsakyti