Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 15:59)
Sunku pastoti, sunku issaugoti, isnesioti, pagimdyti, uzauginti..

tikrai taip. po nesivystančio, išėjusio savaime, aš visą neštumą su D.C. su baime eidavau į wc, kad tik nepamatyti kraujo doh.gif taip jau bus..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 03 30, 17:35)
tikrai taip. po nesivystančio, išėjusio savaime, aš visą neštumą su D.C. su baime eidavau į wc, kad tik nepamatyti kraujo doh.gif taip jau bus..

Man po to nezymaus tepliojimo praeita savaite streso marios buvo i WC einant, bet kai pamaciau tokia didele kraujo, ir dar sviezio, deme, galvojau sirdis sustos kaip issigandau verysad.gif dabar is viso bijau kelnes nusimauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 18:08)
Man po to nezymaus tepliojimo praeita savaite streso marios buvo i WC einant, bet kai pamaciau tokia didele kraujo, ir dar sviezio, deme, galvojau sirdis sustos kaip issigandau  verysad.gif dabar is viso bijau kelnes nusimauti  doh.gif

barbarise isivaizduoju kaip sunku ir nerviniesi ... bet tikek savo maziuku o mes laikysim kumstukus kad tas mazas stebukliukas labai stiprus ir sveikas augtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 03 29, 11:32)
Mano geriausia draugė vis sako - ar negali nebenorėti ir nustoti? Sakau, negaliu  unsure.gif Pagalvoju, būt neblogai mesti viską ir mėgautis gyvenimu. Bet neišeina, manija kažkokia. biggrin.gif
Nu jo, čia panašiai kaip alkanam ne pavalgyti duot, o pasiūlyt nustot norėt valgyt doh.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 03 29, 14:26)
įdėjau į albumą.
Koks tigriukas wub.gif

QUOTE(Irėnė @ 2013 03 30, 09:50)
Galvoju, kad testas meluoja 4u.gif

QUOTE(meskute102 @ 2013 03 30, 11:03)
as vis save guodziu ne laikas dar matyt sad.gif ir po truputi po trupuiti taupom pinigus ivf ...
4u.gif

QUOTE(Shira @ 2013 03 30, 11:37)
Nu ka, vietoj kiausiniu ridenimo bus besmegenio lipdymas  smile.gif
Aha biggrin.gif Bet jau geriau taip nei minus 10 smile.gif O ir Velykos tokios ankstyvokokos mastau.gif

QUOTE(Maidenana @ 2013 03 30, 12:53)
kadangi dar ne mano velykos

ir dar priekaistai pastoviai "kada tu man pagimdysi"..
Tai tau pirmadienis šiaip ne darbo diena - irgi faina ax.gif

doh.gif hrrrrrrr.....

QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 14:49)
o mano mmm dar nėra ir jokių požymių, kad pramuštų.  verysad.gif jau 36 diena.
mastau.gif 4u.gif Gal pas daktarus..? kad su vaistukais pramuštų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 16:59)
Irene 4u.gif bet mmm dar nera???? 

nera, bet mmm diena yra rytoj mirksiukas.gif
barbarise laikykis, viskas yra ir bus gerai

QUOTE(maika @ 2013 03 30, 19:24)

Galvoju, kad testas meluoja  4u.gif

maika nu tu optimiste biggrin.gif maniskis siandien ryte sako, ka testas, sakau nieko. o jis sako: nieko nieko???? sakau varyk tu pamyzk ant jo, gal kas nors atsiras lotuliukas.gif

kepu torta, jei pavyks, parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 12:59)
Sveikos, merginos!  4u.gif
Vakar dar tepliojo rudai (gyd. sako cia del uzsilikusio pasenusio kraujo), siandien lyg viskas gerai.
Savo (.Y.) ciupineju kas minute  doh.gif jautrus - ramiau. Siandien ir pykina, tai nepatikesit, bet dziaugiuosi  tongue.gif
Sunku pastoti, sunku issaugoti, isnesioti, pagimdyti, uzauginti...kiekvienas vaikas sioj zemej tikras stebuklas!

oj sirdele..kaip man tavo nerimas, sumaistis, itampa, panika - zinoma.... console.gif
as kiekviena vakara guldavau su malda, kad tas stebuklas testusi...rytais nenoredavau pabusti, nes kiekvienas rytas gali but paskutinis ir mano siekiamybe pabegs...As megaudavaus kiekviena nestumo diena...tas saldus silumos jausmas viduje, pilnatves jausmas...niekas net is tolo neprilygsta siai busenai schmoll.gif
Kokio tai dydzio ir svarbos stebuklas, galim suprasti tik mes, kryziaus kelius einancios plakancios sirdels link wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2013 03 30, 11:49)
o keik siuntimas gaunasi? nereikia žiūrėt, kad neviršyt 70lt, kad PVM nepriskaičuotų, nesikabina, kad kapsulės? šiaip jie ten geri. reiktų ir man pasipirkt, nes čia LT tai kartais neaišku, ką nusiperki. geri geri, o naudos ne visada matosi.
4u.gif  nu kažkokia duobė visoms....
vat būtent vaistinėse baisiai neapsimoka pirkt - dvigubai brangiau sumoki. arba siųstis reik, arba iš platintojų galima gaut.

Iherbas tai papildu, vitaminu , kosmetikos, kuno prieziurios , buitines ne chemijos smile.gif , arbatu rojus ..... ir dar aibes visko kito....pati dar visko neatradus, bet sekmingai is ten siunciuosi jau kokius 7 menesius. Pasirinkimas pagal poreikius ir isitikinimus: nuo naturaliu ir organiniu iki ..... Vaje cia jau kaip is reklamos kokios... blush2.gif
Siuntimas kainuoja 6 zaliukai, reikia nevirsyt neapmuitinamos sumos, Lt ji kintanti priklausomai nuo dolerio kurso..bet manau suma sukasi aplink 70- 75 litus. Siuntimo mokestis neiskaiciuojamas i apsipirkimo suma. Yra sukurta iherb temute, pirmam puslapyje daug naudingos info . 4u.gif , atsiliepimu apie naudotus produktis, poveiki.
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 03 29, 17:54)
Vaikams į genofondą įrašytas poreikis būt su mama, gauti krūties tiek, kiek nori, ar maistui, ar raminimuisi, jausti jos kūną, visgi 9 mėnesius tas kūnas buvo bendras, jausti mamos širdies ritmą. Kitas dalykas- nesijausti vienam. tiesiog fiziškai. Tai užkoduota genuose, ne tik žmogaus, bet kurio gyvūno. Pažiūrėk, kaip katė nesitraukia nuo kačiukų, nesumąsto eiti miegoti kitur biggrin.gif  Gyvūnų jaunikliams užkoduota baimė likti vieniems, nes galbūt mamą sumedžiojo ar pan. ir jie tada neišvengiamai žus, nes mišinukų dar nebūdavo smile.gif, jie tiesiog mirdavo iš bado. Todėl labiausiai žalojantis dalykas - palikti vaiką parėkti vieną ir pan verysad.gif
Tavo vaikas nori tavo artumo. Jei nenori raminti krūtimi ir nenori guldytis šalia, tada nešioji. Tai tieisog tavo pasirinkimas.
Jaučiu, reikia man jau eiti iš čia doh.gif  biggrin.gif

KittyKitty wub.gif skaiciau ir stebejausi kaip jus sugebejot taip jautriai ir motiniskomis akimis, pamirsusi savo poreikius, isigilinti savo dukreles poreikius...kurie vardan tevu patogumo pamirstami siandien. Mane tai priverte susimatyti.... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 30, 06:50)
Labas rytas,

verysad.gif

Irene console.gif nesakysiu nieko, nes niekas nepaguos.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 30, 18:23)
maniskis siandien ryte sako, ka testas, sakau nieko. o jis sako: nieko nieko???? sakau varyk tu pamyzk ant jo, gal kas nors atsiras lotuliukas.gif

smagiai pasijuokiau...juodas humoras, as ji irgi baigiu ivaldyt po tiek nesekmiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2013 03 30, 09:53)
Irene, gaila.....

Maidute pasidalink info ka esi atradus apie baltarusiu klinika, kokie tie netradiciniai ir EU nepripazinti gydymo metodai ir budai...
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2013 03 30, 23:12)
smagiai pasijuokiau...juodas humoras, as ji irgi baigiu ivaldyt po tiek nesekmiu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
kad nieko daugiau ir nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 16:59)
Siandien ir pykina, tai nepatikesit, bet dziaugiuosi  tongue.gif
as labai labai gerau si jausma, kai pykina... esi devyntam danguje, kai papykina stipriau.. o jeigu apsivemi, tai ekstaze..

Maidute pasidalink info ka esi atradus apie baltarusiu klinika, kokie tie netradiciniai ir EU nepripazinti gydymo metodai ir budai...

tiesiog kitas poziuris ir kiti vaistai, kurie normalesni, nei EU direktyvos reglamentuoja. plius, jie saugo nestumus iki 12 savaiciu, nuo II pamatymo dienos esi stebejime, klinikoje, su vaistais, kuriu reikia, su visokiais prednizolonais ir pan.

merginos, nera taip, kad MV jau visiskai priekaistauja, kad 'pagimdyk', cia labiau prasymas, i kuri adekvaciai as negaliu reaguoti. Man kiekvienas toks prasymas peiliu per sirdi. Kad butu sperma normali, galeciau pastojineti kas menesi, kad galu gale uzkibtu normali sajunga... bet kadangi net pastojimus as gaunu ribotai.. aj, pacios zinot..
Atsakyti
Su Sv.Velykoms!

kad kiekvienai musu sie metai atnestu po stai toki stebukla.. arba po du, ar po tris. priimsime kiek beduotu, kad tik sveiki gimtu ir augtu..

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

kas su manim kavos? Akys limpa...

Visas su Velykom! Viską skaitau, seku visas naujienas ir laikau kumščius...

QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 15:59)
Savo (.Y.) ciupineju kas minute  doh.gif jautrus - ramiau. Siandien ir pykina, tai nepatikesit, bet dziaugiuosi  tongue.gif

Oi kaip tikiu smile.gif Aš net darbe papus tikrindavau, ar tebejautrūs biggrin.gifSėdžiu prie kompo ir nejučia - čiupt čiupt. Jei kas matė, pagalvojo nenormali, bet man dzin smile.gif
QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 17:08)
dabar is viso bijau kelnes nusimauti  doh.gif

Net nusikvatojau biggrin.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom, mielosios! Laukiancioms stebuklo jo ir linkiu, o ji jau turincioms - stebuklingu akimirku ax.gif wub.gif

oj sirdele..kaip man tavo nerimas, sumaistis, itampa, panika - zinoma....  console.gif
as kiekviena vakara guldavau su malda, kad tas stebuklas testusi...rytais nenoredavau pabusti, nes kiekvienas rytas gali but paskutinis ir mano siekiamybe pabegs...As megaudavaus kiekviena nestumo diena...tas saldus silumos jausmas viduje, pilnatves jausmas...niekas net is tolo neprilygsta siai busenai  schmoll.gif
Kokio tai dydzio ir svarbos stebuklas, galim suprasti tik mes, kryziaus kelius einancios plakancios sirdels link  wub.gif

Dune, nenoresi neatsakyk, suprasiu 4u.gif Bet kelintom sav. maziukai pabegdavo? Kaip tepliodavo - rudai ar sviezias kraujas budavo?
Bandau gyventi su TIKEJIMU kad viskas bus gerai! Bet sunku, nes toliau teplioja verysad.gif
Vienas ginekologas sake paskutiniu metu is vis labai daug nestuke.gif su tepliojimais...ir tikrai buna nemazai laimingai isnesiojanciu! ax.gif
Atsakyti
pirmiausia visas su sv. velykom kas sventet ir dar svenciat antra diena smile.gif na bet ir sniego, per nakt sulyg duru slenksciu prisnigo, siandieninis sportas - sniego kasimas doh.gif o jau maniau daugiau nesnigs, jau net pomidoriukai kalasi ant palanges doh.gif
QUOTE(Jautruolė @ 2013 03 29, 18:25)
Žinau, žinau viską teoriškai...o dūšioj taip šūdina, kad tikrai neguodžia...Labiausiai norėčiau aiškumo-ar iš tikrųjų vystosi ar nebe, jeigu vėl nukels terminą 10dienų, nusišausiu blink.gif

laikykis 4u.gif zinau kad sunku, bet kuo daugiau teigiamu emociju savo pilvinukui smile.gif

QUOTE(Irėnė @ 2013 03 30, 10:50)

console.gif

QUOTE(Irėnė @ 2013 03 30, 12:49)
kas, kur velykas sves? ka skanaus gaminsit?

mudu su MV sventem namuciuose, su vyno butelaiciu, marguciais, kepsniukais ir karstais vieno kasnio sumustinukais.

QUOTE(barbarise @ 2013 03 30, 18:08)
dabar is viso bijau kelnes nusimauti  doh.gif

suprantu tave, kai per pirmaji nestuma tepliojau ir po to persileidau, tai per sita kiekviena kart i WC eidavau su baime, o kai pajausdavau kelnaitese dregnuma tai iskart lekdavau pazet ar nekraujuoju doh.gif
Atsakyti