QUOTE(jurmarta @ 2013 04 07, 16:55)
BT man nukrenta mm diena,taigi ryt turetu but 36,9 ir tada apie pirma dienos ateis mm
-toks grafikas pas mane..idomu tai,kad jei cia kibimas,tai jis ivyko tada,kai as savavaliskai triskart pasididinau gydytojo man skirta tiroksino doze ir TTH nusimusiau iki 0,56...ir dar si menesi nuo vidurio ciklo nustojau gert bromkriptina...idomus sutapimas
pasidariau OT-kazkur skaiciau kad buna pastojus teigiamas...du pagaliai..antras pakankamai ryskus,bet nevienodo ryskumo..deja...

pasidariau OT-kazkur skaiciau kad buna pastojus teigiamas...du pagaliai..antras pakankamai ryskus,bet nevienodo ryskumo..deja...
o tu tas tonziles issioperavai? na tth sako kad gerai kai jis buna net maziau nei 1. na o bromakriptino tai kazkaip nesiryzus buciau nutraukt... matai jo staigus nutraukimas gali sukelti persileidimus.... gal geriau del jo nutraukimo pasitark su ginium ... man tai grieztai buvo prisakyta kad jokiu budu negalima jo nutraukt jei ir pastociau per poilsi...
del ot ciklo gale...nu as tai tuo apsoliuciai netikiu...yra tikrai merginu kurioms tas ot buna teigiamas , bet buna ir tokiu kurioms jis neigiamas ir vistiek nescios,,, o buan ir taip kad jis teigiamas o nestumo ne su ziburiu nerasi...tad mano kvaila galva cia tik sutapimai....
neikalbesi , neper kur kumsciu neatleisiu