Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Irėnė @ 2013 04 07, 20:41)
paziurek dar ar PNPD gerai irasytas mirksiukas.gif

jau išjungiau, bet tikiuosi suprasiu, ar gerai, ar blogai smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal priimtumete i savo buri?
beje, raset kazkuri, kad skaudzios pritvinkusios krutys, man tokiso budavo ir po mm net, o iki menesiniu isvis isbrinkdavo, skaudedavo engaledavau net prisiliesti, tuo metu buvo padidejes prolaktinas, pagerus bronkriptina praeina, na siaip per metus bent vienas ciklas buna su tokiasi papu skausmais
Atsakyti
QUOTE(_Toffifee_ @ 2013 04 08, 01:13)
sveikos, gal priimtumete i savo buri?

laba,
užeik, prisėsk, tuoj Grim kavą atneš.. pasipasakok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 04 08, 09:29)
laba,
užeik, prisėsk, tuoj Grim kavą atneš.. pasipasakok 4u.gif

biggrin.gif
Štai ir aš su kava user posted image Prašom vaišintis mirksiukas.gif

Kaaip saulė šviečia... Jau galėtų ir pavasaris užsukt smile.gif

Zuzla, kaip naktis praėjo? Mum vakar vakaras "linksmas" buvo doh.gif Jau kaip gaila mažosios buvo - ašarėlės byrėjo. Spėju, pakietėjo viduriai.
O tu "Viburcol" žvakutes dedi? Padeda?
Atsakyti
QUOTE(Grim @ 2013 04 08, 11:05)
Zuzla, kaip naktis praėjo?

Mum vakar vakaras "linksmas" buvo doh.gif Jau kaip gaila mažosios buvo - ašarėlės byrėjo. Spėju, pakietėjo viduriai.
O tu "Viburcol" žvakutes dedi? Padeda?

gerai bigsmile.gif tfu tfu tfu doh.gif daviau krūtį, paskui išgėrė ~40 ml mišinio, vėl prie krūties, čia užmigo, paguldžiau, po 40 min aliarmas (~23 val), vyras užmigdė ir išmiegojom net iki pusės3 thumbup.gif ko taip ilgai nebuvo. antra nakties pusė iki 6 irgi rami.

4u.gif
dėdavau, nepadėdavo nei kiek, tai ir nebenaudojam. nežinau, bandysiu dar jas, kai dantys dygs, gal tada padės.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2013 04 08, 11:11)
gerai bigsmile.gif tfu tfu tfu doh.gif daviau krūtį, paskui išgėrė ~40 ml mišinio, vėl prie krūties, čia užmigo, paguldžiau, po 40 min aliarmas (~23 val), vyras užmigdė ir išmiegojom net iki pusės3 thumbup.gif ko taip ilgai nebuvo. antra nakties pusė iki 6 irgi rami.

Pagaliau thumbup.gif Gal tikrai tik misinelio ir betruko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2013 04 07, 16:41)
Aciu TAU,Meskut, 4u.gif ..bet nieko gero nebus..NT blankesnis siandien-ryt ateis mm..ryskiai buvo per mazai PRG...bet as vis tiek be galo dziaugiuosi,kad atsirado bent mazas vilties spindulelis,kad gal dar kada nors ivyks stebuklas ir prikibs...nors si menesi galvojau,kad jau klimaksas atejo,nes nebuvo O..bent jau nejauciau..

o gal nestumui daugiau laiko ir NT nebepakelia HCG? nes jeigu perdidelis HCG jo NT irgi nefiksuoja, blankeja juostele... Kada paskutines mmm buvo?

Bet tu tai gali.. matai, pati zinai ko reikia tavo organizmui. As irgi planuoju save bromu pakankinti, nes is krutines matosi, kad jau metas. Tik mmm sulauksiu. irgi dupha geriu ir man parduoda be recepto, visada.

QUOTE(zuzla @ 2013 04 07, 16:44)
džiaugsmas pro ašaras 4u.gif
tikrai... tikrai jau tikrai...

QUOTE(jurmarta @ 2013 04 07, 16:55)
pasidariau OT-kazkur skaiciau kad buna pastojus teigiamas...du pagaliai..antras pakankamai ryskus,bet nevienodo ryskumo..deja...
OT cia mums ne rodiklis. Bandyk ryt dar NT. A vdrug.
Atsakyti
sveikos,
oj sian ilgai miegojau, kazkokie miegadieniai man uzeje doh.gif doh.gif
na ka cia pasakotis, daryti keli iui nieko, hcg po ju buvo apie 3-4, tai pagal klinika ner nestumo, esu turejus 2-3 blankius testukus, su vaiduoklsiais, ale kazkaip niekad nemaniau, kad jie tikra nestuma rode, nes greit gan ateidavo mmm. dabar kol kas ilsimes, kadangi isvykome i uzsieni, reikia apsiprasti ir tada manau cia kazkur kreipsiuos i daktarus smile.gif pas man nereguliarus ciklas, budavo ir puse metu mm ner, vienu metu ir vyro turtas prastas buvo, bet sm deka sugebejom patvarkyt ir pries iui jau budavo po atplovimo 88proc tik va kiekio nepamenu smile.gif skydliauke padidejusia turiu, bet va hormonai visi kaipo ner baisiniai padideje, PKS nustate VK gydytoja, ovuliacija nevyksta, buna cistu, su vyru kartu jau 6 metai, nesisaugom tiek pat, tad be tu blankiu testuku ner nieko daugiau buve verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Toffifee_ @ 2013 04 08, 14:29)

na taip, tikrų tikriausias PKS. bet ir su PKS mergaitės pastoja smile.gif buvai jų temelėje? gal ne viskas taip baisu, kaip atrodo, tik, aišku, reikia gydymo.
Atsakyti
Sveikos,
šiandien nušvito ir man akyse-tik vienąkart tulike buvau lotuliukas.gif

Maika> turėjau omeny, reik ieškoti priežasčių kodėl IUI nesiseka. Meskute pasiūlė Borovaja matka, o aš gėriau Ovuliavitą, nors man nepadėjo, bet kitom sutvarko ciklą,pabandyk (kartu su šalavijų arbata).

Jurmarta> nu čia dabar, nėr ko atsiprašinėt, juk tu sava 4u.gif Ir buvau jau pasigedus kur dingai. Ale tavo mestos kortos tiesą rodė mirksiukas.gif Gal ne viskas prarasta, pasidaryk HCG, aš asmeniškai netikiu BT, dariausi 2metus ir nieko man nerodė schmoll.gif

maide> kaip tu?

Zuzla> gal mišinuko ir tetrūko jūsų vaikinukui? Kai buvau jaunesnė, tai kategoriškai buvau prieš mišinius, o dabar, proto įgavus, sakau viena-svarbu kaip vaikas jaučiasi, gal tikrai pienuko jam mažoka. Mano švogerka nei vieno vaiko nemaitino ir abu sveiki užaugo- jūs nepatikėsit, jie sirgę kokius2-3kartus per 8m., o maniškė serga ir serga, nors maitinau virš metų.
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2013 04 08, 15:17)
Zuzla> gal mišinuko ir tetrūko jūsų vaikinukui? Kai buvau jaunesnė, tai kategoriškai buvau prieš mišinius, o dabar, proto įgavus, sakau viena-svarbu kaip vaikas jaučiasi, gal tikrai pienuko jam mažoka.

Mano švogerka nei vieno vaiko nemaitino ir abu sveiki užaugo- jūs nepatikėsit, jie sirgę kokius2-3kartus per 8m., o maniškė serga ir serga, nors maitinau virš metų.

man atrodo, pavalgo jis, juk dieną taip pat valgo, ir tris val išbūna nevalgęs be problemų.

o tu man pasakyk, kuris mūsų kartos vaikas buvo maitinamas krūtimi? vienetai. nepažįstu nei vieno, kuris užaugo MP valgydamas, negavęs vandenuko ar arbatėlių iki pusmečio. ir nieko, sveiki gyvi.
Atsakyti
skaiciuas as ta tema, maciau kad ir su PKS merginos pastoja, bet man jusu tema druagiskesne pasirode, todel sumasciua cia prisijungti, gal maziau vyra apkrausiu savo kalbom apie vaikus smile.gif jei bus proga kazkiek forume issilieti 4u.gif
siuo metu geriu agnus castus smile.gif sakau moz pades visgi, kol cia nieko neveikiam
Atsakyti