Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 04, 20:58)
pas mane muravei ir kustovoi labai greitai prasikalė, bet labai jau lėtai tikruosius lapelius augina, api eantrą lapą net bijau pasvajot- gal motinos dienai, nes stovi vėsiai gana, nors ir šviesiai, tai kaip lauke, praktiškai, tik užvėja ir dieną šilta labai. Šiaip žali gražūs, bet jau toooooki lėtapėdžiai kad  doh.gif  doh.gif  doh.gif  na gal įsivažiuos dar,tikiuosi

Pas mane viens prie vieno. Bet jei jie tokie letapedziai, kazi, kaip siltnamy augs g.gif
Nu bliamba, turiu nufotkinus tel. neisikelia man i kompa, nors uzmusk, originalu laida suo sugrauze, nupirko turbut lieva, niekaip nesigauna, parodyciau, kaip sustojom augti blush2.gif
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 13:15)
paskutines naujienos is mano Askeriuko
nepamenu kuria cia diena nuroviau jam galva, kita diena pradejo dideti visi nuzydeje agurkiukai vienu metu  thumbup.gif

Net sirdi suspaude, gal pasiseti dar ir askeriuka? g.gif Buvom pas draugus, as jiems viena askeriuka isdygusi atidaviau, pas juos jau keturgubai didesnis uz maniski, o sejau abu viena diena.
Kyla man abejones del tu kuznieciku, muravejciku. Jei siltnamyje sitaip augs, nieko gero....
Atsakyti
Aciu mergynos už gerus žodžius blush2.gif prizadu supjaustytu agurku su grietine nerodysiu, neerzinsiu kaip sakant biggrin.gif
P.S. Aciu saintinai ir Gautvilei už ideja... Kitais metais būtinai kartosiu.... Ziauriai patiko.... Sesiu vėl Askeriuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 balandžio 2013 - 20:37
QUOTE(zikas1970 @ 2013 04 08, 17:16)
Pas mane viens prie vieno. Bet jei jie tokie letapedziai, kazi, kaip siltnamy augs  g.gif
.

aš kažkaip juos žadu lauke sėti, ne šiltnamyje,nors... gal du ir įkišiu po stogu,pabandymui. Aplamai dar su agurkais neužsivedžiau darbų, darbe bliūde auga trys- krūmiukas, skruzdėliukas ir žiogelis, lygtais, tai jau pagal pavadinimą labai panašu, mini ir žali, kolkas. Išdygo greit, o dabar tai vos vos judėjimas, po tikrą lapuką prie skilčialapių prisipaudusį išstūmė, dar lygtais kažkas ten vyksta, bet neilgėja tai tikrai, na gal jau kai įgaus pagreitį tai metrais vyniosim, bet dabar tai kaip to pavasario- vis nėr ir nėr nei kotelių, nei žiedelių. O vat peiktieji beta alfa ar kaip ten vadinasi taivisi 3 jau virš sprindžio, gražiausi, tik smulkūs toki, kibiriuką bando įsisavint, matysim kas gausis, vėliau jie šiltnamin keliaus, o ruseliai liks bliūde darbe augt eksperimentui. lauke sėsiu po tuneliuku, manau, jeitik pašalas kada ištirps cool.gif

tany, nieko prieš agurkienę neturiu, gali drąsiai rodyt, padruskink, papipirink tik...net seila nutįso, gerai kad klaviatūra čiut toliau pastumta smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 04 08, 20:34)
Aciu mergynos už gerus žodžius  blush2.gif  prizadu supjaustytu agurku su grietine nerodysiu, neerzinsiu kaip sakant biggrin.gif

Nieko, labai maloniai erzini bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau salotinių agurkų Pacto, skirtų auginti šiltnamy, o ar galima tokius darže augint? Dar neteko tokių augint unsure.gif
Atsakyti
Paaugus keliaus į daržą smile.gif Pernai sėjau šiuos hibridinius, pasiteisino tuo, kad neapkarsta, gausiai veda ir ilgai smile.gif Susirinkau iš savo agurkų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 09, 10:15)
Paaugus keliaus į daržą smile.gif Pernai sėjau šiuos hibridinius, pasiteisino tuo, kad neapkarsta, gausiai veda ir ilgai smile.gif Susirinkau iš savo agurkų smile.gif

tai jeigu hibridai ir rinkai iš jų sėklas, tai neaišku kas gausis unsure.gif

O čia jau šių metų sėja? bigsmile.gif Kaip tikiesi iki gegužės juos taip išlaikyt bigsmile.gif ?

Jeuts, gal šiltnamiui skirtus jau sėt???? Kada kitos šiltnaminius sėsit?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 04 09, 09:45)

Jeuts, gal šiltnamiui skirtus jau sėt???? Kada kitos šiltnaminius sėsit?

As apie 15 d. planuoju paseti pora daigu siltnamiui-ir tai dar dvejoju ar nebus anksti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 balandžio 2013 - 10:21
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 09, 10:21)
As apie 15 d. planuoju paseti pora daigu siltnamiui-ir tai dar dvejoju ar nebus anksti g.gif

as tai pernai tiesiai i dirva sejau rolleyes.gif siemet planuoju balandzio gale seti. seklas saviskes susirinkau rudeni. pernai su pirktinem prasikeikiau. is pakelio ar tik 1 teisdygo g.gif o maniskes seklos beveik simtaprocentinis sudygimas. o ir agurkai neblogi, neapkarsta, derlius nemazas buna. na tiesa, pernai tai derlius nebuvo pats paciausias. o lauke tai isvis neuzauginau ne 1 agurko normalaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 09 balandžio 2013 - 10:33
aš tinginė, nerenku sėklų iš agurkų schmoll.gif Visas sėklas perku, ir stengiuosi daugiausia hibridines veisles pirkt. Puikiai sudygsta, puikiai lauke auga, derlius irgi puikus būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 balandžio 2013 - 11:25
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 13:24)
aš tinginė, nerenku sėklų iš agurkų  schmoll.gif  Visas sėklas perku, ir stengiuosi daugiausia hibridines veisles pirkt. Puikiai sudygsta, puikiai lauke auga, derlius irgi puikus būna.

drinks_cheers.gif Aš taip pat, nes geras derlius tik iš geros sėklos.
Atsakyti
KAd kazi ar pas mus jau LT imanoma nehibridiniu seklu rasti? g.gif

Man lauke ir puikiai sudygsta ir auga... Bet siemet noriu anksciau tureti-tai pabandysiu pora daigu siltnamyje paauginti iki lauko derliaus ax.gif
Atsakyti